Προσπάθησαν να κλέψουν τον ιατρικό της φάκελο της Κate Middleton από την κλινική που νοσηλεύτηκε

Η «επίσημη» σωσίας της Κate Middleton, Heidi Agan απαντά: «Δεν είμαι εγώ στο βίντεο, αφήστε την να αναρρώσει» - Παραγωγός του #TMZ εκφράζει επιφυλάξεις για το αν είναι όντως η Κate Middleton στο επίμαχο βίντεο - Ο άνδρας που τράβηξε το βίντεο «σπάει» τη σιωπή του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Χαμός έχει προκληθεί τα τελευταία 24ωρα στην Μεγάλη Βρετανία, μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε με την Κate Middleton και τον πρίγκιπα William να ψωνίζουν σε παντοπωλείο, σύμφωνα με το #TMZ και την #Sun.

Επρόκειτο για την πρώτη δημόσια εικόνα της πριγκίπισσας της Ουαλίας μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, στην οποία φάνηκε «ευδιάθετη και χαμογελαστή».

Φαίνεται όμως, ότι ούτε αυτό το βίντεο έπεισε τους πιστούς ακολούθους της Κate Middleton, καθώς σε χιλιάδες σχόλια αμφισβητούν ότι είναι η ίδια και υποστηρίζουν ότι είναι κάποια σωσίας της, καθώς είναι υπερβολικά αδύνατη και με διαφορετικά μαλλιά.

Λίγες ώρες αργότερα, η σωσίας της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κate διέψευσε τις εικασίες ότι είναι αυτή στα πλάνα με τον πρίγκιπα William στο Windsor Farm Shop αντί για την Kate.

Η Heidi Agan, η οποία υποδύεται επαγγελματικά την Κate εδώ και 12 χρόνια, τόνισε ότι πιστεύει “100%” ότι η Κate Middleton και ο πρίγκιπας William είναι όντως τα πρόσωπα που βλέπουμε στο βίντεο, καθώς η ίδια εκείνη την ώρα βρισκόταν στη δεύτερη δουλειά της, όπου εργάζεται ως δασκάλα σε μια ομάδα χορού και μουσικού θεάτρου.

Μιλώντας στη #Mirror, η Heidi Agan, ξεκαθάρισε: «Υπήρξαν προφανώς κάποιες εικασίες σχετικά με το αν ήταν η Kate και ο William σε εκείνο το υλικό και τα στιγμιότυπα. Στην πραγματικότητα, τα δικά μου μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν τρελαθεί, καθώς ο κόσμος νομίζει ότι είμαι εγώ, αλλά ξέρω ότι δεν είμαι εγώ. Ήμουν στη δουλειά εκείνη την ώρα, οπότε ξέρω ότι δεν είμαι εγώ. Πιστεύω 100% ότι είναι η Kate Middleton και ο William σε αυτό το βίντεο».

Ποια είναι η Heidi Agan

Η Heidi Agan είναι 43 ετών και κατάγεται από το Cheslyn Hay του Staffordshire. Έχει υποδυθεί επαγγελματικά την Κate Middleton σε πάρτι, συναντήσεις και χαιρετισμούς, σε εταιρικές εκδηλώσεις και άλλες συναυλίες από το 2012.

Αρχικά η 43χρονη είχα αρνηθεί στις προτάσεις που της γινόντουσαν, κάποια στιγμής όμως, πήρε την απόφαση να το κάνει και ξεκίνησε να προσφέρει τις υπηρεσίες της ως σωσίας τη Kate. Οι δουλειές έπεσαν βροχή και η Heidi Agan κατάφερε να παραιτηθεί από την καθημερινή της δουλειά μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Heidi Agan σημείωσε: «Αν η εγχείρηση είναι κάτι που ήθελε να κρατήσει μυστικό, τότε έχουν δίκιο να μην μοιράζονται περισσότερες λεπτομέρειες. Είναι δημόσιο πρόσωπο, αλλά όχι δημόσια περιουσία και πρέπει να το σεβαστούμε αυτό».

Η Heidi Agan εμφανίζεται τώρα μαζί με συναδέλφους της που υποδύονται τον πρίγκιπα William, τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis, ακόμη και σωσίες των σκύλων και του χάμστερ της οικογένειας. Η ομάδα δίνει παραστάσεις παντού στον κόσμο, από το Λονδίνο μέχρι το Χονγκ Κονγκ.

IMG_0876-e1484000503115 kate-middletons-professional-body-double-78637566 Who-Is-Heidi-Agan-the-Professional-Kate-Middleton-Lookalike-3 0_ncr_MGA-140922kate3 Who-Is-Heidi-Agan-the-Professional-Kate-Middleton-Lookalike-1 bd7425cc48a27d63314185fa974886e1
IMG_0876-e1484000503115 kate-middletons-professional-body-double-78637566 Who-Is-Heidi-Agan-the-Professional-Kate-Middleton-Lookalike-3 0_ncr_MGA-140922kate3 Who-Is-Heidi-Agan-the-Professional-Kate-Middleton-Lookalike-1 bd7425cc48a27d63314185fa974886e1

O άνδρας που κατέγραψε σε βίντεο την Kate και τον πρίγκιπα William να ψωνίζουν στην φάρμα στο Windsor έσπασε τη σιωπή του και μίλησε στη #Sun, το μέσο δηλαδή που δημοσίευσε και το επίμαχο υλικό.

«Είδα την Κate με τα μάτια μου» λέει χαρακτηριστικά, βάζοντας φρένο στις φήμες ότι «αυτή δεν είναι η Κέιτ αλλά η σωσίας της.

«Αυτό είναι ένα βίντεο που δείχνει ξεκάθαρα εκείνη και τον Willima. Τους είδα με τα ίδια μου τα μάτια. Ήταν μια εντελώς χαλαρή κατάσταση». Ο ίδιος διέψευσε όσους υποστηρίζουν ότι δεν ήταν η πριγκίπισσα της Ουαλίας, χαρακτηρίζοντας παραληρηματικούς και γελοίους τους ισχυρισμούς αυτούς.

Ο Νelson ψώνιζε κρέας όταν είδε το βασιλικό ζεύγος και περιγράφει τι συνέβη: «Είχα περίπου 40 λεπτά να “σκοτώσω” και αποφάσισα να πάρω μερικά προϊόντα. Μπήκα στο κατάστημα και στην αρχή πρόσεξα τις φιγούρες τους, στέκονταν κοντά στο τμήμα με τα ψωμιά. Μετά είδα την Κate να γυρίζει ελαφρώς το κεφάλι της, και είπα: “Ω, την ξέρω”. Πήγαν στο τμήμα με τα κρέατα και εγώ στάθηκα πίσω τους. Μιλούσαν με το προσωπικό και γελούσαν. Δεν μπορούσα να ακούσω τι έλεγαν, αλλά το προσωπικό φαινόταν συγκλονισμένο με έναν ωραίο τρόπο. Όταν πήγα να πληρώσω για τα προϊόντα μου, η κοπέλα στο ταμείο ήταν τόσο σοκαρισμένη που μετά βίας ανέπνεε. Όλοι εκεί μέσα ήταν πολύ ενθουσιασμένοι. Ήταν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Πήγα στο αυτοκίνητο και αποφάσισα να τραβήξω ένα βίντεο για να το μοιραστώ με την οικογένειά μου στην Πορτογαλία», δήλωσε στη #Sun.

«Άρχισα να καταγράφω καθώς αυτοί (η Κate και ο William) περπατούσαν προς το πάρκινγκ. Απλά έδειχναν πολύ χαρούμενοι και χαλαροί μαζί. Ο Ουίλιαμ ήταν προφανώς προστατευτικός με την Κέιτ και σταμάτησα γρήγορα την καταγραφή γιατί δεν ήθελα να τους κάνω να νιώσουν άβολα. Περπάτησαν προς τα χωράφια στο πίσω μέρος. Υποθέτω ότι θα μπορούσαν να επιστρέψουν στο κτήμα του Windsor περπατώντας», ανέφερε ο Νelson Silva

Ο William πάντως στην πρώτη του εμφάνιση μετά το βίντεο φανερά λυπημένος όταν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Σέφιλντ, έθιξε το ζήτημα της παιδικής ηλικίας και των προβλημάτων, ακόμα και της αστεγίας, που αντιμετωπίζουν ευάλωτα παιδιά άδραξε την ευκαιρία κι έκανε ένα τρυφερό σχόλιο για τη γυναίκα του.

«Αυτός είναι ο τομέας της γυναίκας μου. Εκείνη θα έπρεπε να κάθεται σε αυτή τη θέση σήμερα», είπε.

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Βρετανία και από την είδηση πως εργαζόμενοι στην κλινική που νοσηλευόταν η Κate Middleton, προσπάθησαν να αποκτήσουν πρόσβαση στον ιατρικό της φάκελο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον ένα μέλος του προσωπικού φέρεται να προσπάθησε να αποκτήσει πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας στο νοσοκομείο της Βρετανίας.

Το δημοσίευμα έχει προκαλέσει έρευνα στην κλινική, η οποία έχει τη φήμη της διακριτικότητας με τη βασιλική οικογένεια, καθώς έχει νοσηλεύσει πολλά μέλη της.

Παραγωγός του #TMZ εκφράζει επιφυλάξεις για το αν είναι όντως εκείνη στο επίμαχο βίντεο

Κατά τους βασιλικούς συντάκτες, ακόμα και αυτό που φόραγε αποτελούσε ένα «μήνυμα», καθώς η πριγκίπισσα εμφανίστηκε με το μαύρο hoodie της εθνικής ομάδας ράγκμπι της Αγγλίας. Η Κate Middleton είχε οριστεί από τη βασίλισσα Ελισάβετ αρχηγός της ομάδας, αντικαθιστώντας τον πρίγκιπα Harry σε αυτό το ρόλο, ενώ ο σύζυγός της, έχει τον τίτλο του αρχηγού της εθνικής ομάδας ράγκμπι της Ουαλίας.

Πάντως και ενώ το Παλάτι δεν διέψευσε ότι είναι το ζευγάρι που εμφανίζεται στο βίντεο, αλλά τόνισε ότι πρόκειται για προσωπικές στιγμές τις οποίες δε σχολιάζει, ακόμα και αυτή η εμφάνιση της Κate δεν στάθηκε ικανή να σταματήσει τον ατέλειωτο κύκλο της παραπληροφόρησης που έχει ανοίξει λόγω της της απουσίας της από τις βασιλικές υποχρεώσεις, αφότου υποβλήθηκε σε μια επέμβαση στην κοιλιακή χώρα για μια μη καρκινική αλλά αδιευκρίνιστη αιτία τον Ιανουάριο.

Αυτή τη φορά, η συντάκτρια του #BBC που καλύπτει την εθνική ομάδα ράγκμπι της Αγγλίας, Σόνια Μακλάφλαν ισχυρίζεται ότι Κate» και ότι πρόκειται για… σωσία της.

Επιφυλάξεις για το εάν είναι όντως η Κate η γυναίκα που εμφανίζεται στο κλιπ εξέφρασε ακόμα και ένας παραγωγός του #TMZ, ο Charles Latibeaudiere.

«Έχω αλλάξει γνώμη τρεις φορές. Έχω δει πολλές φορές το βίντεο και αρχικά το ένστικτό μου έλεγε ότι είναι αυτή. Μετά όμως άρχισα να βλέπω σχόλια και πράγματα που πόσταραν άνθρωποι που δεν το πιστεύουν, και έχουν κάποια επιχειρήματα... σχετικά με το ύψος της συγκριτικά με τον William, το ύψος της γραμμής των ματιών της όταν τον κοιτάει κανονικά, κάποια πράγματα για το πηγούνι της. Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που πρόσεξε ο κόσμος, ακόμη και στον τρόπο που περπατά αυτή η γυναίκα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο παραγωγός.

MV5BZDUzYzVhYTMtNzc3Yy00YjQ1LWFkOWEtNmYzZjc5OWI1ZTcxXkEyXkFqcGdeQXVyNjUxMjc1OTM@._V1_

«Τώρα δεν είμαι [σίγουρος]. Πριν ήμουν στο 95%. Όταν το είδα πρώτη φορά σκέφτηκα, "αυτή είναι". Κι ο άνδρας μοιάζει σίγουρα με τον William, αλλά ακόμη και γι' αυτόν ορισμένοι λένε ότι μπορεί να είναι άλλος. Υπάρχει ένα συνεχές μυστήριο σχετικά με αυτήν την υπόθεση και το μεγαλύτερο ερώτημα είναι, εάν αληθεύει πως δεν είναι αυτή, πού βρίσκεται η Κate και τι της συμβαίνει».

Ένα ακόμη καίριο ερώτημα, σύμφωνα με τον παραγωγό του #TMZ είναι το κίνητρο του παλατιού για τη διαρροή ενός τέτοιου βίντεο. «Γιατί να αναμειχθεί το παλάτι, εάν όντως το έκαναν, σε ένα ακόμη hoax για να μας πείσουν ότι η Κate είναι καλά. Εφόσον προηγήθηκε η φωτογραφία για την Ημέρα της Μητέρας, μια τόσο μεγάλη γκάφα, γιατί να το κάνουν ξανά; Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που με έκαναν να πιστεύω αρχικά πως ήταν εκείνη», προσθέτει ο Charles Latibeaudiere.

Και ενώ στη Ρωσία τα ΜΜΕ μετέδιδαν μια ανύπαρκτη είδηση περί… θανάτου του βασιλιά Κάρολου, στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει ξεσπάσει «πόλεμος» μεταξύ των χολιγουντιανών σταρ στη σκιά της «πειραγμένης» φωτογραφίας που δημοσίευσε η Κate Middleton

Η Κim Kardashian είχε το θράσος και «ανέβασε» ακραία αλλαγμένη φωτογραφία τους, ειρωνευόμενη την Κate Middleton. Η ντροπή, ντροπή δεν έχει και χαράς τον που την έχει!

Το ίδιο και η και η Blake Lively, με τον Hough Jackman να… ακολουθεί, ο Βρετανός κωμικός John Oliver είπε «ότι είναι πιθανό η πριγκίπισσα να έχει… πεθάνει εδώ και 18 μήνες», ενώ από την άλλη, η Whoopi Goldberg ξέσπασε στη διάρκεια της εκπομπής της εναντίον όσων «την πατάνε πιστεύοντας χαζά σενάρια για μια γυναίκα που αναρρώνει».

Υπάρχει και δεύτερη «πειραγμένη» φωτογραφία – Αυτή τη φορά με την Βασίλισσα Ελισάβετ

Μια όχι τόσο σπάνια πρακτική φαίνεται πως είναι μέσα στον βασιλικό κύκλο της Μεγάλης Βρετανίας οι «πειραγμένες» φωτογραφίες, αφού μετά το περίφημο photokate, την ευθύνη του οποίου ανέλαβε η Kate Middleton, ακόμα μία φωτογραφία της βρίσκεται κάτω από το μικροσκόπιο.

Untitled

Σύμφωνα με την #Telegraph, πρόκειται για μια φωτογραφία με την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ και τα 10 εγγόνια και δισέγγονά της στο Μπάλμοραλ με αφορμή τα τότε γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ τον Απρίλιο του 2023. Η φωτογραφία την οποία είχε τραβήξει η Kate Middleton έχει πλέον την επισήμανση ότι είναι ψηφιακά αλλοιωμένη.

Το #Getty σημειώνει πως βάσει των κανόνων που εφαρμόζει, πλέον έχει βάλει μια σημείωση στη φωτογραφία λέγοντας πως «έχει βελτιωθεί ψηφιακά από την πηγή».

Αξίζει να σημειωθεί πως η φωτογραφία τραβήχτηκε από την Πριγκίπισσα της Ουαλίας το καλοκαίρι του 2022.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία – και μετά την επεξεργασμένη φωτογραφία της Kate Middleton – φαίνεται πως η φωτογραφία έχει δεχτεί επεξεργασία σε τουλάχιστον έξι διαφορετικά σημεία.

Στη φωτογραφία φαίνεται η βασίλισσα Ελισάβετ να κάθεται σε έναν καναπέ περιτριγυρισμένη από τα εγγόνια της. Το πιο εντυπωσιακό είναι ένα σημείο δίπλα στην βασίλισσα όπου φαίνεται να έχει κοπεί ένα κομμάτι από την φούστα της και να έχει τοποθετηθεί με τρόπο που δεν συνάδει με τις γραμμές. Παρόμοιο πρόβλημα υπάρχει σε ένα κομμάτι του καναπέ.

Δειτε Επισης

Δημήτρης Λάλος και Έλενα Μαυρίδου χώρισαν και επίσημα - Όλες οι λεπτομέρειες
Νίκος Μάνεσης για Γιώργο Λιάγκα: «Δεν τον εκτιμώ καθόλου, αλλά είναι πιο έξυπνος από μένα, έχει υψηλότερο IQ»
Tα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα και Δημήτρη Κόκοτα
Κόλαφος ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Τραμπικό φαινόμενο, ο Στέφανο Κασσελάκης»
Καταπέλτης η Άννα Χατζησοφιά: «Υποψήφιες για το βραβείο Α' γυναικείου ρόλου η Καραμπέτη και η Καγιά;»
«Λύγισε» η Λένα Δροσάκη: «Ένιωσα απόγνωση που το διαζύγιό μου έγινε δημόσιο θέμα»
Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Mente Fuerte: – Στο πλευρό του η Μαρία Σολωμού
Η αποκάλυψη της Ασημίνας Χατζηανδρέου για τον γάμο με τον Χρήστο Δάντη: «Θα είναι κλειστός, δεν θα το ξέρετε»
Νεφέλη Κουρή: «Έμεινα έγκυος στους τέσσερις μήνες της σχέσης μας. Δεν προλάβαμε να γνωριστούμε»
Συγκλονίζει η στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών, Όλγα Βλαχοπούλου, για την μάχη της με τον καρκίνο