#Sun και #TMZ έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο από τη βόλτα της Kate Middleton με τον William

Η Kate Middleton εμφανίστηκε - Φωτογραφίες και βίντεο από τη βόλτα της στη φάρμα με τον σύζυγό της - Νέες φήμες: Με χρήση εφαρμογής, «αποκάλυψαν» ότι πρόκειται για μία άλλη γυναίκα - Πανικός στο Παλάτι

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Την ώρα που τα σενάρια τόσο για την υγεία της όσο και για τον γάμο της με τον πρίγκιπα William δίνουν και παίρνουν, με τις θεωρίες συνωμοσίας να κάνουν λόγο ακόμη και για θάνατό της, η Kate Middleton εμφανίστηκε δημόσια για πρώτη φορά μετά τη σοβαρή επέμβασή της στην κοιλιά τον περασμένο Ιανουάριο.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, εμφανίστηκε σε παντοπωλείο στο Γουίνδσορ να ψωνίζει φρέσκα προϊόντα, σε μία πρώτη δημόσια εμφάνιση μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα William.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας έγινε εν μέσω ενός μπαράζ δημοσιευμάτων για το τί συμβαίνει με την υγεία της, τα οποία ολοένα και «φουντώνουν» στη σκιά της επίμαχης επεξεργασμένης φωτογραφίας με τα παιδιά της, που έκανε τον γύρο του κόσμου και «έριξε» το διαδίκτυο.

Όπως μεταδίδει η #Sun, η Κate Middleton εμφανίστηκε μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα William να επισκέπτονται ένα παντοπωλείο, που βρίσκεται κοντά στα βασιλικά αγροκτήματα του Ουίνδσορ, κάνοντας τα ψώνια τους.

«Μετά από όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν, έμεινα έκπληκτος που τους είδα εκεί», λέει, σύμφωνα με τη Sun, πελάτης που είδε το ζευγάρι να μπαίνει στο παντοπωλείο.

«Ήταν έξω για ψώνια με τον William και φαινόταν χαρούμενη και καλά. Τα παιδιά δεν ήταν μαζί τους, αλλά το γεγονός ότι βγήκε για να ψωνίσει, είναι σημάδι πως η ίδια είναι αρκετά υγιής», σημειώνει ο ίδιος.

Μάλιστα, η #Sun και το #TMZ, έδωσαν στη δημοσιότητα εικόνες και βίντεο, τα οποία έχουν καταγράψει το πριγκιπικό ζεύγος το οποίο πρώτα έκανε μια βόλτα μέσα στο κατάστημα και αργότερα ψώνισε. Το στιγμιότυπο φέρεται να τράβηξε πολίτης που βρισκόταν κοντά στο παντοπωλείο που έκαναν τα ψώνια τους η Κate Middleton και ο πρίγκιπας William.

«Παρατήρησα ένα ζευγάρι που ψώνιζε και η γυναίκα γύρισε και ένιωσα σαν να είχα ξαναδεί κάπου το πρόσωπό της. Ήταν οικείο. Τότε ο William, γύρισε πίσω και σκέφτηκα "περίμενε, το ξέρω αυτό το άτομο". Είπα στο προσωπικό "νομίζω ότι είναι αυτοί" καθώς πλήρωνα» είπε ο Νelson Silva που φέρεται να είδε το πριγκιπικό ζεύγος.

Νέες φήμες για την Κate Middleton

Ο βιογράφος Phil Dampier μιλώντας στην #DailyMail υποστήριξε ότι η εν λόγω εμφάνιση θα μπορούσε να δημιουργήσει περισσότερη πίεση στο Παλάτι.

«Ένα δημοσίευμα το Σαββατοκύριακο ανέφερε ότι η Κate θα θελήσει να αποκαλύψει για την κατάσταση της υγείας της όταν θα είναι πλήρως υγιής και θα επιστρέψει στα καθήκοντά της. Αυτός θα ήταν ίσως ο καλύτερος τρόπος, αλλά κάποιοι θα είναι ανυπόμονοι και θα θέλουν απαντήσεις τώρα», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ο Phil Dampier δήλωσε συγκεκριμένα: «Είναι υπέροχο που η Κate εθεάθη δημοσίως και είναι προφανώς σε φάση ανάρρωσης. Πολλοί άνθρωποι θα ανακουφιστούν που είναι αρκετά καλά για να πάει στο παντοπωλείο και περιμένω ότι σύντομα θα πηγαίνει τα παιδιά της στο σχολείο ή θα βγαίνει έξω κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Όπως όλοι όσοι αναρρώνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά από μια εγχείρηση, θα αρχίσει να πλήττει και φυσικά θα θέλει να επιστρέψει στην κανονική ζωή. Αλλά δυστυχώς για κάποιους ανθρώπους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αλλού τίποτα δεν θα είναι ποτέ αρκετό και τώρα θα λένε ότι αν είναι αρκετά καλά ώστε να την βλέπει το πλήθος, τότε γιατί δεν μπορούμε να μάθουμε τι έχει;», ανέφερε.

«Η Κate Middleton θα αποκαλύψει περισσότερα για την υγεία της όταν θεωρήσει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή»

«Θυμάμαι ότι πριν από αρκετά χρόνια ο πρίγκιπας William έβαλε στο μυαλό του ότι δεν ήθελε να μάθει κανείς το όνομα του νέου τους σκύλου. Λίγες εβδομάδες αργότερα η Κate επισκέφθηκε ένα νοσοκομείο και είπε σε έναν ασθενή ότι το όνομα του σκύλου ήταν Lupo. Είναι πιο ανοιχτή για τα πράγματα και είμαι σίγουρος ότι έτσι θα αποκαλύψει περισσότερα για την υγεία της όταν νιώσει αυτοπεποίθηση και θεωρήσει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή», συμπλήρωσε.

«Πανικός στο Παλάτι»

Ο ειδικός επί των βασιλικών και ερευνητής Τοm Bauer δήλωσε ότι η έξοδος της Κate Middleton δείχνει ότι υπάρχει «πανικός στο Παλάτι», ειδικά μετά το φιάσκο με την επεξεργασμένη φωτογραφία για την Ημέρα της Μητέρας.

«Η εμφάνισή της υποδηλώνει πανικό στο Παλάτι. Ακριβώς τη στιγμή που ο σάλος της περασμένης εβδομάδας καταλάγιασε, της επέτρεψαν να αναζωπυρώσει όλα τα ερωτήματα σχετικά με την υγεία της, τα οποία θα έπρεπε να παραμείνουν ιδιωτικά. Οι σύμβουλοί της προφανώς δεν μπορούν να αποφασίσουν ποια πρέπει να είναι η στρατηγική τους ή να τη συμφωνήσουν με εκείνη. Αν συνεχίσουν έτσι θα έχει άσχημο τέλος. Η απροσδόκητη εμφάνιση της Κate υποδηλώνει ότι οι σύμβουλοι του Παλατιού της δεν έχουν ακόμα μάθει το μάθημά τους», είπε.

Πληθώρα αντιδράσεων για την Κate Middleton, μετά το βίντεο στο οποίο εμφανίστηκε με τον πρίγκιπα William να ψωνίζει από παντοπωλείο, σύμφωνα με το #TMZ και την #Sun.

Φαίνεται όμως, ότι ούτε αυτό το βίντεο έπεισε τους πιστούς ακολούθους της Κate Middleton, καθώς σε χιλιάδες σχόλια αμφισβητούν ότι είναι η ίδια και υποστηρίζουν ότι είναι κάποια σωσίας της, καθώς είναι υπερβολικά αδύνατη και με διαφορετικά μαλλιά.

Μάλιστα με χρήση εφαρμογής, «αποκάλυψαν» ότι πρόκειται για μία άλλη γυναίκα!

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Για μένα, η καταγγελία είναι ψευδής 100%. δεν υπάρχει καμία κατηγορία»
H Πάουλα Μπαντόσα μιλά για τον χωρισμό της με τον Στέφανο Τσιτσιπά: «Μερικές φορές είναι καλύτερα»
Κρυσταλλία: «Χώρισα και είμαι πολύ χαρούμενη με την απόφαση μου, θέλω να ζω μια αληθινή και υγιή σχέση»
Αυτή είναι η επικρατέστερη ημερομηνία του γάμου του Γιάννη Αντετοκούνμπο – Οι διάσημοι προσκεκλημένοι
Επανασύνδεση της Φελίσιας Τσαλαπάτη με τον πατέρα του γιου της, Μιχάλη Αντιώτη
Τέλος στην αγωνία για την εξαφάνισή της Δέσποινας Στυλιανοπούλου – Πού βρέθηκε η ηθοποιός
Μπο: «Έχω φάει απόρριψη από την Τάμτα. Η Θεοδωρίδου μού κρατούσε τα λεφτά, γιατί ήμουν σπάταλος»
Παύλος Χαϊκάλης για Άννα Παναγιωτοπούλου: «Είχε έναν άλλο τρόπο σκέψης, είχε μια τρέλα εσωτερική»
Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα - Πάγωσε προσωρινά η μείωση της χορήγησης των φαρμάκων
Βαρύ πένθος για την Ελεονώρα Μελέτη - Έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της - Το μήνυμα της