Ο William εμφανίστηκε σε εκδήλωση - Η αναφορά στην Κate - Στο προσκήνιο η φερόμενη ως ερωμένη του

Η Κate Middleton παραμένει άφαντη, ο σύζυγός της όμως φροντίζει να εμφανίζεται σε εκδηλώσεις και κάνει δηλώσεις - O βρετανικός Τύπος επανέρχεται στο θέμα της φερόμενης ως ερωμένης του William, Rose Hanbury

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο πρίγκιπας William τρεις μέρες μετά τον σάλο με την πειραγμένη φωτογραφία πραγματοποίησε βασιλική επίσκεψη και με σχόλιό του εγκωμίασε τη σύζυγό του.

Η Κate Middleton παραμένει άφαντη, ο σύζυγός της όμως φροντίζει να εμφανίζεται σε εκδηλώσεις και κάνει δηλώσεις. Ο πρίγκιπας William τρεις μέρες μετά τον σάλο με την πειραγμένη φωτογραφία πραγματοποίησε βασιλική επίσκεψη και με σχόλιό του εγκωμίασε τη σύζυγό του.

Συγκεκριμένα εμφανίστηκε σε εγκαίνια φιλανθρωπικής εγκατάστασης για νέους στο Δυτικό Λονδίνο και ενώ στόλιζε μπισκότα με παιδιά, αυτοσαρκάστηκε σχετικά με την έλλειψη δημιουργικότητας που έχει.

Σε ένα σχόλιό του που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο ο πρίγκιπας της Ουαλίας είπε: «Η γυναίκα μου είναι η καλλιτεχνική φύση. Ακόμη και τα παιδιά μου είναι πιο καλλιτέχνες από εμένα».

Σύμφωνα με το #SkyNews, ο πρίγκιπας William έπαιξε επίσης μπιλιάρδο και μπάσκετ με τα παιδιά και τους εφήβους.

«Πόσο χρόνο περνάτε στο τηλέφωνό σας την ημέρα;» ρώτησε τους εφήβους και πρόσθεσε γελώντας:

«Μπορούμε όλοι να είμαστε ειλικρινείς σε αυτό». Όταν ένα κορίτσι είπε ότι ξοδεύει 15 ώρες την ημέρα στο τηλέφωνό της, ο William απάντησε: «Αυτό είναι πολύ – βάζω στοίχημα ότι νιώθεις καλύτερα όταν έρχεσαι εδώ».

«Και οι ενήλικες είναι ένοχοι γι’ αυτό. Κι εμείς [πρέπει] να είμαστε καλύτεροι με τα τηλέφωνά μας… Ξοδεύουμε αιώνες στα τηλέφωνά μας» είπε.

Τρίτο πρόσωπο στον γάμο τους;

Την ώρα που το Παλάτι προσπαθεί να ξεχάσει το σκάνδαλο με την πειραγμένη φωτογραφία της Κate Middleton με τα τρία της παιδιά την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, ο βρετανικός Τύπος επανέρχεται στο θέμα της φερόμενης ως ερωμένης του πρίγκιπα William, Rose Hanbury. 

Η Rose Hanbury ήταν μακροχρόνια φίλη της βασιλικής οικογένειας και όταν έμαθε για την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα που υποβλήθηκε η Κate Middleton, της έστειλε μαζί με τον σύζυγό της την αγάπη τους για ταχύτατη ανάρρωση.

Ωστόσο, οι Βρετανοί πολίτες έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει με την φερόμενη ερωμένη του πρίγκιπα William την ώρα που η σύζυγός του παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αναρρώνοντας στο Παλάτι του Κένσινγκτον.

JW-KATE-AND-ROSE-COMP-V2-1

Το βράδυ της Τρίτης, ο Αμερικανός κωμικός, παρουσιαστής και πολιτικός σχολιαστής Stephen Colbert διακωμώδησε στην εκπομπή του τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας σχολιάζοντας χαρακτηριστικά ότι η εξαφάνιση της Κate από τη δημοσιότητα, οφείλεται στο τρίτο πρόσωπο στον γάμο της, όπως άλλωστε υποστηρίζουν και κάποιοι ακόλουθοι του διαδικτύου.

Σε σχόλιά τους, γράφουν ότι η απουσία της Κate Middleton μπορεί να σχετίζεται με την παράνομη σχέση του συζύγου της και διαδόχου του θρόνου στη Βρετανία, είπε ο παρουσιαστής Stephen Colbert στην εκπομπή του #TheLateShow, που προβλήθηκε την Τρίτη. «Η απουσία της Κate Middleton μπορεί να σχετίζεται με τη παράνομη σχέση του συζύγου της και... νομίζω πως όλοι ξέρουμε ότι η υποτιθέμενη άλλη γυναίκα είναι η μαρκησία Rose Hanbury», είπε χαρακτηριστικά.

Το Μπάκιγχαμ επιθυμεί να ξαναβρεί την ηρεμία του μετά τον σάλο που ξέσπασε όταν η σύζυγος του διαδόχου του βρετανικού θρόνου, Κate Middleton, ομολόγησε ότι έκανε μικρές αλλοιώσεις στη σχετική φωτογραφία γιατί της αρέσει να πειραματίζεται, αν και πολλά βρετανικά δημοσιεύματα ενδιαφέρονται να μάθουν οτιδήποτε έχει σχέση με το πρώην μοντέλο που φέρεται να είχε ανάρμοστη σχέση ο William, το 2019, την περίοδο που και οι δύο ήταν παντρεμένοι.

Toν Ιούνιο του 2009 η Rose Hanbury, πρώην μοντέλο και συνεργάτης του Συντηρητικού πολιτικού Μάικλ Γκόουβ παντρεύτηκε τον λόρδο Χολμεντελέϊ με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά. Eίναι κόρη του web designer Τίμοθι Χάνμπερι και της σχεδιάστριας μόδας Εμα Χάνμπερι Λόνγκμαν και ζουν στο Houghton Hall του Νόρφολκ.

GettyImages-542158220

Στο βιβλίο του που κυκλοφόρησε πέρυσι, υπό τον τίτλο: «Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy’s Fight for Survival», ο Όμιντ Σκόμπι, βασιλικός εμπειρογνώμονας, έγραψε ότι το Παλάτι του Κένσινγκτον έκανε τα πάντα για να σταματήσουν οι φήμες που ήθελαν τον William να την απατάει με την μακροχρόνια φίλη της βασιλικής οικογένειας.

GettyImages-542156128

Το θέμα είναι ότι, μετά το σκάνδαλο με την πειραγμένη φωτογραφία της Κate Middleton, η θεωρία συνωμοσίας για τη σχέση του διαδόχου του θρόνου με την γοητευτική αριστοκράτισσα βρέθηκε δυναμικά στο προσκήνιο.

Από την πλευρά της, η βρετανική εφημερίδα #Τelegraph γράφει πως, αν και η εκπομπή του Stephen Colbert δεν προβάλλεται στη Βρετανία, στις ΗΠΑ την παρακολουθούν περισσότεροι από 2 εκατομμύρια τηλεθεατές. Ωστόσο, και στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν προβληθεί αποσπάσματα στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα το Μπάκιγχαμ να έχει δυσαρεστηθεί με τα όσα είπε ο Αμερικανός παρουσιαστής για τα πλέον υψηλόβαθμα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»