#MasterChefGR: Άναυδοι οι κριτές: «Το πιάτο της Χριστίνας είναι μαγικό!»Σταμάτης: «Είναι λίγο κρυφομουσίτσα»

#MasterChefGR: Ο Ιωαννίδης ήρθε ο Κοντιζάς έφυγε! Η νέα απουσία και η ανακοίνωση - Ξεσπάθωσε η Ζωή μετά τη νίκη της – «Βούλωσα κάποια στόματα που με θεωρούσαν μέτρια»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 5/2, η νίκη ήταν με διαφορά στήθους για την γκρι μπριγάδα στη δοκιμασία του Mystery Box. Ο Αρχηγός της μπριγάδας, Λευτέρης Ζαφειρόπουλος, ήταν αυτός που κέρδισε, τελικά, το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ, αφού παρουσίασε το καλύτερο πιάτο στους κριτές. Τα μέλη της μπορντό μπριγάδας στο τέλος της ημέρας, μετά και την ψηφοφορία, ανέδειξαν ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση στο MasterChef τη Βιβή Ζησιμοπούλου.

Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, μια ακόμα δύσκολη και απαιτητική, μαγειρικά, ημέρα, περιμένει τα μέλη των δυο μπριγάδων. Αυτή τη φορά θα πρέπει να διαχειριστούν ένα από τα πιο κοινά, αλλά και αγαπημένα υλικά της ελληνικής και όχι μόνο κουζίνας: τη ντομάτα!

Ποιοι θα είναι αυτοί και αυτές που θα καταφέρουν να αναδείξουν, στις μαγειρικές τους μονομαχίες, το βασικό υλικό της ημέρας και να εντυπωσιάσουν τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, με τις μαγειρικές δημιουργίες τους;

Μετά από την πρόσφατη απουσία του ο Πάνος Ιωαννίδης επέστρεψε στο πλατό αλλά έλειπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Έχουμε πίσω τον Πάνο Ιωαννίδη, αλλά χάσαμε τον Σωτήρη Κοντιζά!», ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος
«Γιατί αυτό; Γιατί μάλλον ο Πάνος κόλλησε τον Σωτήρη. Μιας και λέμε για τις απώλειες έχουμε και τον Νίκο άρρωστο (σ.σ. Νίκο Κοσμά) ο οποίος δεν είναι μαζί μας σήμερα, να του ευχηθούμε περαστικά», πρόσθεσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

To επεισόδιο του MasterChef ξεκίνησε με το Τεστ Δημιουργικότητας, με τη Χριστίνα και τον Λευτέρη να σχηματίζουν τις δύο μαγειρικές μπριγάδες.

Ο Λευτέρης, ως νικητής στη χθεσινή δοκιμασία του Mystery Box, είχε την ευκαιρία να κινήσει τα νήματα και να σχηματίσει τα ζευγάρια των διαγωνιζόμενων, επιλέγοντας αντίστοιχα τη γλυκιά ή την αλμυρή εκδοχή της παρασκευής.

Ο Σταμάτης ήταν από τις πρώτες επιλογές της Χριστίνας, καθώς όπως ανέφερε η ίδια, είναι ένας από τους πιο δυνατούς αντιπάλους και επειδή δεν έχει ξαναδουλέψει μαζί του, έδειξε ενδιαφέρον στο  να συνεργαστούν.

Τα σχόλια της Χριστίνας δεν έπεισαν τον Σταμάτη για την επιλογή της, ο οποίος μάλιστα, τη χαρακτηρισε on camera «κρυφομουσίτσα».

«Ήθελα να παίξω με την Χριστίνα στην πορεία, σταδιακά μέσα στον διαγωνισμό, αλλά ξαφνιάστηκα πάρα πολύ. Γι’ αυτά τα λόγια που είπε, δεν νομίζω να τα εννοεί γιατί είναι λίγο… κρυφομουσίτσα να το πω. Τη φοβάμαι πολύ, όχι σαν παίκτρια, αλλά κάνει πολύ ψυχολογικό πόλεμο», είπε ο Σταμάτης.

Άναυδοι έμειναν οι κριτές του MasterChef 2024 με το πιάτο της Χριστίνας στο σημερινό Τεστ Δημιουργικότητας.

Η Χριστίνα παρουσίασε στους κριτές το πιάτο της που ήταν γλυκό και συγκεκριμένα ήταν κρέμα ρικότα με lemongrass, υφές ντομάτας και sorbet φράουλα.

«Το πιάτο της Χριστίνας είναι μαγικό! Είναι τέλειο! Τα έχει όλα! Δεν λείπει τίποτα, είναι όλα τέλεια» είπαν οι κριτές στην παίκτρια και έτσι, έδωσαν τον πόντο στην μπορντό μπριγάδα.

Ένα από τα ζευγάρια που συζητήθηκαν περισσότερο στο τεστ δημιουργικότητας ήταν αυτό της Ζωής και του Κώστα. Οι δύο συμπαίκτες παρουσίασαν τα πιάτα τους στον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, οι οποίοι έκριναν πως η γλυκιά παρασκευή της 24χρονης επίδοξης MasterChef αξίζει περισσότερο τον πόντο.

«Χαίρομαι που κατάφερα και πήρα τη νίκη. Κατάφερα – σε εισαγωγικά – να βουλώσω κάποια στόματα, που με θεωρούσαν μία μεσαία κατηγορία μαγειρικά», είπε η Ζωή στο προσωπικό της cue αμέσως μετά τη νίκη της, που χάρισε το προβάδισμα στη μπορντό μπριγάδα.

«Γενικότερα αναφέρομαι και στον Λευτέρη και στον Κώστα, γιατί είχαν ένα ύφος ότι έχουν σίγουρο τον πόντο», τόνισε η 24χρονη παίκτρια του MasterChef.

«Μπορεί να ακουστεί κακό αλλά δεν το λέω έτσι. Δεν αξίζει να κάνει κάποιος κάποιες συνταγές που τις έχω μελετήσει τόσο πολύ, να βγάζουν απλώς ένα αποτέλεσμα και να μην είναι καν άρτιο. Δική μου ιδέα ήταν το μπισκουί που έφτιαξε η Ζωή», σχολίασε από την πλευρά του ο Ηλίας, ενώ ο Κώστας παραδέχθηκε πως δεν περίμενε να χάσει από τη συμπαίκτριά του.

Το τεστ δημιουργικότητας έληξε τελικά με 6-4 υπέρ της μπορντό μπριγάδας, η οποία κλήθηκε να καθορίσει τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο MasterChef.

Η μπορντό μπριγάδα ήθελε αυτή τη φορά να στείλει τα μέλη της γκρι μπριγάδας στη διαδικασία της ψηφοφορίας και τα κατάφερε. Έχοντας το πιο αδύναμο πιάτο, ο Χρήστος ζήτησε από τους συμπαίκτες τους να τον ψηφίσουν. Κι αυτό ακριβώς έκαναν. Ο ίδιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος που θα μονομαχήσει για την παραμονή του.

Τrailer Τετάρτη 7.2.2024

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο
Το ισχυρό μήνυμά της Εριέττα Κούρκουλου για το Πάσχα και ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας
Lila: «Έχω χάσει αρκετούς φίλους τον τελευταίο χρόνο και αυτό με στενοχωρεί»
Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου