#MasterChefGR: Άναψαν τα αίματα στη δοκιμασία: «Άμα του πετάξω το πιάτο στα δόντια και του τα κάνω ίσια…»

#MasterChefGR: Το απίστευτο show της Γεωργίας στο τέλος της δοκιμασίας! - Ο Σοφοκλής «πάγωσε» με το κοπλιμέντο του τους κριτές – «Είμαστε παντρεμένοι με παιδιά! Ο Σωτήρης είναι και… ασταμάτητος!» - Ο παίκτης που είχε το καλύτερο πιάτο και κέρδισε τα 1000€

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Νέα εβδομάδα ξεκινάει και οι 23, πλέον, διαγωνιζόμενοι, μετά την αποχώρηση της Ρένας Παπιδάκη από την γκρι μπριγάδα, μπαίνουν δυναμικά στην κουζίνα του MasterChef 2024.

Η γκρι μπριγάδα μετράει ένα μέλος λιγότερο στις τάξεις της. Η μπορντό μπριγάδα επιθυμεί διακαώς να καταφέρει να φτάσει αλώβητη μέχρι τη Δοκιμασία Αποχώρησης και να μην χάσει και αυτή την εβδομάδα κανένα μέλος της.

Δυο κουτιά περιμένουν απόψε τις δυο μπριγάδες, με τους 23 επίδοξους νέους MasterChef να πρέπει να πάρουν τη σωστή απόφαση. Διάφανο κουτί ή αυτό που δεν βλέπουν ποια υλικά κρύβει από κάτω; Ποιοι θα κάνουν τις σωστές επιλογές και ποιοι όχι;

Για μια ακόμη φορά τα ζευγάρια των μονομαχιών θα είναι αποφασιστικής και κομβικής σημασίας. Κι όπως αποδεικνύεται, το αποτέλεσμα, αυτή τη φορά, θα κριθεί στο τέλος, σε μια ανατρεπτική και γεμάτη εκπλήξεις διαδικασία δοκιμής των πιάτων, από τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Ποιοι θα είναι αυτοί, που θα χαμογελάσουν πλατιά στο τέλος της ημέρας και ποια μπριγάδα θα αναγκαστεί να λάβει μέρος στη διαδικασία της ψηφοφορίας, ώστε να προκύψει ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα;

Ωστόσο, πριν ξεκινήσει η δοκιμασία, η Γεωργία ξέσπασε σε κλάματα, καθώς όπως είπε, ένιωσε ότι αδικήθηκε από τους συμπαίκτες της.

«Η αδικία που έγινε από τους συμπαίκτες μου σε εμένα, βρήκε αντίκτυπο από τη δικαιοσύνη. Σήμερα λέω κάποιος είναι δίπλα μου, ο Θεός είναι; Φύλακα άγγελο έχεις; Η μάνα μου είναι; Δεν ξέρω!», είπε αρχικά η Γεωργία και συνέχισε:

«Η αλήθεια είναι ότι στενοχωρήθηκα πάρα πολύ με αυτό που έγινε. Να έφευγα δεν θα με πείραζε, αλλά δεν έφταιγα κι εγώ η καημένη».

Plot twist στο 2ο Mystery Box της χρονιάς. Όπως αποκάλυψαν οι κριτές, όποιος παίκτης δεν θα ματσαριζόταν με κάποιον, θα είχε… ρεπό.

Αυτό θα συνέβαινε καθώς μετά την αποχώρηση της Ρένας από την γκρι μπριγάδα, η νικήτρια μπορντό μπριγάδα είχε παραπάνω παίκτες.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά, όποιος παίκτης δεν έβρισκε ταίρι, θα έπαιρνε ρεπό.

Αν όμως, η ομάδα του έχανε, ο παίκτης αυτός, θα μπορούσε να ψηφίσει και να ψηφιστεί κανονικά στην ψηφοφορία για τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Οι κριτές όμως δεν έμειναν εκεί καθώς αποκάλυψαν μία ακόμα αλλαγή. Αυτή τη φορά, δεν θα διάλεγαν τα ζευγάρια οι αρχηγοί, αλλά οι παίκτες θα διάλεγαν τους αντιπάλους τους, οι οποίοι θα έπρεπε να διαλέξουν, στη συνέχεια, είτε το διάφανο είτε το ξύλινο Mystery Box.

Γκρι και μπορντό μπριγάδα σχημάτισαν ζευγάρια με σκοπό τη συλλογή βαθμών στις μεταξύ τους μαγειρικές μονομαχίες, τα υλικά των οποίων τους ανακοινώθηκαν την τελευταία στιγμή, στο πρώτο Mystery Box της εβδομάδας.

Οι 23 επίδοξοι νικητές του τίτλου κλήθηκαν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο κουτιά γεμάτα υλικά, ένα διάφανο και ένα κουτί-έκπληξη, όπου δεν γνώριζαν εκ των προτέρων το περιεχόμενό του.

Οι δύο ομάδες χωρίστηκαν σε αντίπαλα ζευγάρια, διεκδικώντας να μαζέψουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν από τις μαγειρικές μονομαχίες που προέκυψαν.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκαναν τη γνωστή τους «βόλτα» στους πάγκους των παικτών, συζητώντας μαζί τους για τα πιάτα που σκοπεύουν να τους παρουσιάσουν και κάνοντας το χαρακτηριστικό χιούμορ μεταξύ τους.

Πλησιάζοντας στον πάγκο του Σοφοκλή, οι δύο κριτές του MasterChef δέχθηκαν να ακούσουν το… παράπονο του διαγωνιζόμενου, το οποίο αφορούσε στη γοητεία τους απέναντι στις γυναίκες.

«Ένα παράπονο έχω από εσάς, θα το πω δημόσια. Μας έχετε φάει τις γυναίκες. Σε όποια είπα ότι έρχομαι εδώ μου είπε «θα πεις στον Κουτσόπουλο αυτό», «στον Κοντιζά αυτό», «στον Ιωαννίδη αυτό». Ντάξει…», είπε ο 30χρονος Σοφοκλής Πούλης στους δύο κριτές, οι οποίοι έμειναν άφωνοι με την παρατήρηση.

«Είμαστε παντρεμένοι άνθρωποι, εγώ έχω τρία παιδιά», δικαιολογήθηκε ο Σωτήρης Κοντιζάς, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σχολίασε με χιούμορ: «Ο Σωτήρης είναι και… ασταμάτητος».

Τα πειράγματα ανάμεσα στους δύο κριτές του MasterChef συνεχίστηκαν και στους πάγκους των υπόλοιπων παικτών, προκαλώντας άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές αλλά και τους διαγωνιζόμενους του reality μαγειρικής.

Πολλές εντάσεις αλλά και δημιουργικότητα είχε το επεισόδιο με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για να πάρουν τη νίκη.

Η Γεωργία μάλιστα συγκινήθηκε σε αυτό το επεισόδιο του MasterChef και όταν ο Χρήστος την αγκάλιασε την ώρα του Mystery Box, εκείνη έσπευσε να πει στις κάμερες πόσο καλό παιδί είναι ο συμπαίκτης της και πόσο πολύ αξίζει!

Όπως φάνηκε όμως, η γνώμη της για εκείνον δεν ήταν η ίδια και όταν ήταν μόνη και μίλησε στην κάμερα του διαγωνισμού.

«Απορώ πώς βγάζει από το μυαλό του αυτές τις συνταγές, αφού δεν είναι μάγειρας. Το πιάτο του ήταν αστείο. Δεν έκανε καλό πιάτο. Αγχώθηκε επειδή ήταν δίπλα μου; Δεν ξέρω», είπε χαρακτηριστικά η Γεωργία, προκαλώντας και αντιδράσεις στο X, όπου οι τηλεθεατές διαπίστωσαν ότι είναι διπρόσωπη.

Όταν η Βιβή έφερε το πιάτο της μπροστά στους κριτές, διεκδικώντας τον πόντο για την ομάδα της απέναντι στον Μπάμπη, εξέφρασε το παράπονό της πως κάποιος από τη γκρι μπριγάδα τη θεωρεί «εύκολο πόντο», χωρίς αρχικά να αναφερθεί σε συγκεκριμένα ονόματα.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ζήτησε από τον Λευτέρη να απολογηθεί για αυτό το σχόλιο. Ο αρχηγός της γκρι μπριγάδας διέψευσε τα λεγόμενα της Βιβής, ενώ ο Κώστας από την πλευρά του έκανε λόγο για… δάφνες της Πυθίας. Η στάση των δύο παικτών εκνεύρισε τη Βιβή, η οποία τελικά έχασε τον πόντο.

Επιστρέφοντας στο πόστο της, η 27χρονη διαγωνιζόμενη του MasterChef άκουσε τον συμπαίκτη της να της λέει «μπράβο» γελώντας ειρωνικά, κίνηση που φαίνεται πως την ενόχλησε ιδιαίτερα.

«Γιατί είναι κότες στους κριτές; Μπροστά μας είναι εριστικοί και στους κριτές είναι χέστες; Ο Κωστάκης, ας πούμε», είπε η Βιβή αμέσως μετά.

«Μου είπε «μπράβο Βιβή» και γέλαγε. Άμα του πετάξω το πιάτο στα δόντια και του τα κάνω ίσια…», πρόσθεσε εκνευρισμένη η 27χρονη επίδοξη MasterChef.

Η γκρι μπριγάδα ήταν αυτή που κέρδισε στο δεύτερο Mystery Box.  Με διαφορά ενός πόντου ο μεγάλος νικητής

Οι Χριστίνα κι ο Λευτέρης βρέθηκαν μπροστά στους κριτές διεκδικώντας το καλύτερο πιάτο και το χρηματικό έπαθλο των 1000 ευρώ.

Όπως ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς, το καλύτερο πιάτο και το έπαθλο πηγαίνουν πανηγυρικά στο πιάτο του Λευτέρη. 

«Τέλεια ημέρα σημέρα με το καλύτερο πιάτο στο δεύτερο μόλις Mystery Box και 1000 ευρώ, συνεχίζουμε δυναμικά!», δήλωσε στην κάμερα ο παίκτης.  

«Όταν έμαθα ότι έχει το καλύτερο πιάτο, δεν μπορώ να πω ότι ανακουφίστηκα, αλλά κατάλαβα ότι ήταν πολύ υψηλό το επίπεδο του πιάτου του. Μπράβο του Λευτέρη, συγχαρητήρια!», είπε με τη σειρά της η Χριστίνα.

Μετά την ήττα της μπορντό μπριγάδας, τα μέλη της έπρεπε να ψηφίσουν τον πρώτο παίκτη προς αποχώρηση από το MasterChef 2024. 

Εκείνη που ζήτησε να ψηφιστεί ήταν η Βιβή με την αρχηγό Χριστίνα να την ψηφίζει. «Γιατί ζήτησες να σε ψηφίσουν;», ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τη διαγωνιζόμενη. «Πιστεύω ότι θα τα καταφέρω στη δοκιμασία αποχώρησης οπότε πάμε να δούμε... ένα ρίσκο είναι η ζωή», του απάντησε η Βιβή.  

Οι περισσότεροι συμπαίκτες της ψήφισαν τη Βιβή, συγκεντρώνοντας συνολικά δέκα ψήφους, με την ίδια να «καίει» την ψήφο της και να ψηφίζει τον Μάριο. Η Γεωργία ήταν η μόνη που ψήφισε διαφορετικά, «καρφώνοντας» τον Αλέξανδρο. Η ψήφος αυτή προκάλεσε την ενδιαφέρον του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. «Δεν ήξερα ότι η Βιβή το ζήτησε, αλλά κι όταν το είδα θα μπορούσα να αλλάξω την ψήφο μου... έχω δική μου άποψη και γνώμη και θεωρώ ότι ο Αλέξανδρος δεν έχει φέρει πόντους στην ομάδα. Δεν έχω κάτι μαζί του», απάντησε η Γεωργία μπροστά στους συμπαίκτες της. Λίγη ώρα πριν, μίλησε για το... σχέδιο που ίσως έχουν θέσει σε εφαρμογή οι συμπαίκτες της για την «πετάξουν» από το παιχνίδι. 

Στην γκρι μπριγάδα δεν άρεσε καθόλου η... στρατηγική που ακολούθησε η αντίπαλη μπριγάδα.

Τrailer Τρίτη 6.2.2024

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο
Το ισχυρό μήνυμά της Εριέττα Κούρκουλου για το Πάσχα και ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας
Lila: «Έχω χάσει αρκετούς φίλους τον τελευταίο χρόνο και αυτό με στενοχωρεί»
Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου