#SurvivorGR: Πρωτοφανές! Ο Φάνης υποψήφιος χωρίς ψηφοφορία & ο καυγάς Ασημίνας - Δαλάκα

#SurvivorGR: Οι αντιδράσεις για την ψηφοφορία των Μαχητριών, τα κλάματα της Μαριλίνας, η κόντρα ανάμεσα σε Ασημίνα και Κατερίνα με κατηγορίες για ψέματα και εγωπάθεια και ο... Πυθαγόρας της Eurovision

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η απόφαση των Μαχητριών στην κάλπη του Survivor 2024 να ψηφίσουν το βράδυ της Δευτέρας τον Γιάννη Περπατάρη δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στα αγόρια της ομάδας τα οποία μετά την ήττα των Μπλε από τους Διάσημους στον αγώνα για την τρίτη ασυλία είδαν ακόμα έναν καλό τους παίκτη να βγαίνει στον τάκο, χωρίς να χρειαστεί καν ψηφοφορία.

Έτσι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση για τους Μαχητές είναι ο Φάνης Μπολέτσης και από τη στιγμή δεν υπάρχει άλλος άντρας από τη Μπλε ομάδα για να βγει στον τάκο, η MVP της εβδομάδας Κατερίνα Δαλάκα θα χρειαστεί να επιλέξει παίκτη της ομάδας της για να συμπληρωθεί η τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (6/2) ο Γιάννης Περπατάρης σχολίασε την απόφαση των κοριτσιών της ομάδας του να τον ρίξουν στον τάκο για να αυξηθούν οι πιθανότητες να φύγει ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ, όπως δικαιολόγησαν την επιλογή τους οι συμπαίκτριές του.

«Υποψήφιος τελικά, εντάξει το περίμενα ότι μπορεί να ψηφιστώ κι εγώ. Μου φάνηκε λίγο άδικο από το γυναικείο κομμάτι, γιατί τα κορίτσια με ψηφίσανε, γιατί ήθελα να βγάλουν την ουρά τους απ’ έξω. Η Ιωάννα και η Μαριλίνα με πιάσανε πριν το συμβούλιο και μου είπαν ότι θα με ψηφίσουν, με τη δικαιολογία για να βγάλω τον Rob. Eγώ εκείνη την ώρα τους είπα ότι δεν θέλω να τον βγάλω, γιατί είναι φίλος μου, αλλά από εκεί και πέρα, ας κάνουν ό,τι θέλουν, ας με ψηφίσουν. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό το πράγμα» είπε ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα.

Κάποιες από τις Μαχήτριες κατάλαβαν το λάθος που έκαναν με την Μαριλίνα Βακονδίου να ξεσπάει σε κλάματα και να ζητάει από τους συμπαίκτες της να βγάλουν εκείνη ως υποψήφια προς αποχώρηση.

Μιλώντας στους συμπαίκτες της, η παίκτρια των Μπλε ανέφερε: «Δεν το σκέφτηκα καλά, νιώθω πάρα πολύ άσχημα. Το παιχνίδι για μένα έχει γίνει ψυχολογικό και δεν το αντέχω και δεν ξέρω πώς συνεχίζω. Θέλω την άλλη βδομάδα να με ψηφίσετε για να φύγω», πρόσθεσε με τις υπόλοιπες παίκτριες να τη συμβουλεύουν να πάρει τον χρόνο της για να σκεφτεί αν όντως θέλει να φύγει.

«Δεν μπορώ, νιώθω ότι είναι δύσκολο το παιχνίδι, από τη μία ψηφίζει ο ένας τον άλλο, από την άλλη ο καθένας σκέφτεται τον εαυτό του, κάνεις ένα λάθος και πέφτουν όλοι να σε φάνε. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και νομίζω πως όντως θα αλλοιωθεί ο χαρακτήρας μου», είπε στη συνέχεια στην κάμερα του Survivor.

Την υποψηφιότητα του Γιάννη Περπατάρη σχολίασαν και οι Διάσημοι στην καλύβα τους λίγο πριν το αγώνισμα για την 3η ασυλία, με τον Σάββα Γκέντσογλου να κάνει λόγο για βιαστική απόφαση και την Ζωή με την Ασημίνα να καρφώνουν παίκτριες από την Μπλε ομάδα για τον τρόπο στρατηγικής τους.

«Καταλάβανε, μέσω της “επίθεσης” που δέχτηκαν απ’ όλους, πόσο μεγάλο λάθος κάνανε, γι’ αυτό τις πείραξε και αν μπορούσαν να αλλάξουν την ψήφο τους θα την αλλάζανε. Μιλάμε τώρα για ένα διάστημα, μια διαφορά 15 λεπτών. Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι πήρανε μια πολύ βιαστική απόφαση, δεν σκεφτήκανε όλες τις παραμέτρους», είπε στην κάμερα ο Σάββας Γκέντσογλου για τους Μαχητές.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα των Μαχητών. Δεν έχω λόγια. Έπραξε πάρα πολύ λάθος. Άδικο για τον Γιάννη γιατί πολύ απλά κάποιοι δεν παραδέχονται ότι μπορεί αν είναι και οι αδύναμοι κρίκοι των Μαχητών. Έχει συμβεί επανειλημμένα αυτό και γι’ αυτό κιόλας έφερα το παράδειγμα της Δώρας στο Συμβούλιο.», είπε αρχικά η Ασημίνα μιλώντας στην κάμερα.

«Τώρα είμαστε στον ίδιο χώρο και βλέπουμε άλλον έναν δυνατό παίκτη να βγαίνει στον τάκο και αυτό σημαίνει ότι κάποιος από τους Μπλε και συγκεκριμένα η Χρύσα και η Μαριλίνα θέλουν να κρατήσουν μια εβδομάδα παραπάνω στο παιχνίδι για να μην μπουν στη διαδικασία της μονομαχίας και μονομαχήσουν», πρόσθεσε η παίκτρια.

Η Μπλε ομάδα, μετά τις δύο σερί ήττες από τους Κόκκινους, ήθελαν όσο τίποτα τη νίκη, ώστε να μη χρειαστεί να υποδείξουν έναν ακόμη υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ωστόσο οι Κόκκινοι εμφανίστηκαν καλύτεροι στον στίβο μάχης και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν επέτρεψαν στους Μαχητές να περάσουν μπροστά.

Ακόμα και όταν ισοφάρισαν σε 7-7 και πίστεψαν στην ανατροπή η Μαρία Αντωνά τους έκοψε τη φόρα, η Δαλάκα τους άγχωσε και ο Ντάνιελ τους τελείωσε με 10-7.

Στο ceremony ο Γιώργος Λιαμός ανακοίνωσε ότι ο Φάνης Μπολέτσης, παρότι έφερε δύο πόντους για τους Μαχητές, είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση χωρίς να χρειαστεί να οδηγηθεί η ομάδα του στην κάλπη. Αυτό συνέβη για πρώτη φορά στο φετινό Survivor, μιας και προβλέπεται από τους νέους κανόνες του παιχνιδιού το φύλο των υποψηφίων να είναι το ίδιο, εάν προκύψουν τρεις σερί ήττες σε μία ομάδα.

«Από χθες, με το που βγήκε ο Γιάννης, ήμουν προετοιμασμένος ότι σε περίπτωση ήττας ή σε περίπτωση που έπαιρναν οι αντίπαλοι τον τίτλο του MVP, καλώς ή κακώς θα είμαι εγώ ο επόμενος υποψήφιος. Πιο πολύ με πείραξε που βγήκε ο Γιάννης παρά εγώ», είπε αμέσως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ο Φάνης Μπολέτσης.

«Το τελευταίο παιχνίδι ήταν ένας ιδιαίτερος στίβος μάχης. Έχω έρθει εδώ για να παίξω με τους δυνατότερους παίκτες, δεν μπορώ να κρύψω ότι στεναχωρήθηκα αλλά έχω μάθει να διαχειρίζομαι τις ήττες μου», συμπλήρωσε ο παίκτης του Survivor.

Από την άλλη η Κατερίνα Δαλάκα βγήκε MVP παίκτρια για δεύτερη φορά κι αυτό έφερε καβγά με την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Οι δύο παίκτριες της Κόκκινης ομάδας ήρθαν σε ρήξη με αφορμή τον τρόπο που κανονίζονται τα ματσαρίσματα και το γεγονός ότι κάποιοι συμμετέχοντες ευνοούνται, επιλέγοντας μόνο αδύναμους παίκτες.

«Σήμερα μπροστά σε όλους προσπάθησα να εξηγήσω πώς έχουν τα πράγματα γύρω από μένα. Προσωπικά νιώθω αδικία σε σχέση με το τι ρόλο βαράω εδώ μέσα. Πιο πολύ έχει να κάνει με το πώς ματσαριζόμαστε και με το ποιες πρωτοβουλίες δίνονται σε ποιους. Εγώ πάντα κάνω πίσω και δίνω την ευκαιρία στους άλλους. Δεν γίνεται όμως να έχω συνέχεια εγώ το φιλότιμο», είπε αρχικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Θεωρώ ότι είμαι εντάξει απέναντι στην ομάδα μου. Δεν κοιτάζω ούτε το εγώ μου, ούτε τα στατιστικά μου αλλά από ό,τι φαίνεται κάποιοι τα κοιτάνε. Νιώθω αδικία», τόνισε η παίκτρια των Διασήμων.

«Έχω αποδείξει σε όλα τα Survivor ότι μπαίνω στο 9, μπαίνω στα flag race, δεν φοβάμαι κανέναν παίκτη και μπαίνω όποτε η ομάδα μου το χρειαστεί. Θεωρώ ότι αυτή η συζήτηση δεν θα είχε γίνει, εάν η Ασημίνα είχε κερδίσει τη Δώρα. Έχασε και της βγήκαν αυτά τα νεύρα», απάντησε η Κατερίνα Δαλάκα για το περιστατικό με την Ασημίνα στο Survivor.

«Έχω αποδείξει σε όλα τα Survivor ότι μπαίνω στο 9, μπαίνω στα flag race, δεν φοβάμαι κανέναν παίκτη και μπαίνω όποτε η ομάδα μου το χρειαστεί», επισημαίνει η πρώην νικήτρια του παιχνιδιού.

«Η Κατερίνα προσωπικά με είπε ψεύτρα, είπε πολύ βαριές κατηγορίες για μένα σήμερα. Το ψεύτρα το κρατάω. Μόνο ψεύτρα δεν είμαι, είμαι ντόμπρα. Δεν ήρθα εδώ με το εγώ μου, θέλω να μείνω στο παιχνίδι για το διάστημα που έχω βάλει εγώ στο μυαλό μου και να επιστρέψω στην οικογένειά μου. Δεν είναι η ζωή μου το Survivor αλλά κάποιους τους έχει ρουφήξει το παιχνίδι», σχολίασε η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά τη διαφωνία της με τη συμπαίκτριά της.

Από τη στιγμή που δεν θα πήγαιναν οι δύο ομάδες στο Συμβούλιο, Διάσημοι και Μαχητές έπαιξαν στα Παιχνίδια της Καραϊβικής για καπκέικς.

Νικητές αναδείχθηκαν οι Διάσημοι με 6-3 παρότι ακόμα κάποιοι προσπαθούν να θυμηθούν πότε ο Πυθαγόρας πήγε Eurovision.

Trailer | 07/02/2024

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο
Το ισχυρό μήνυμά της Εριέττα Κούρκουλου για το Πάσχα και ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας
Lila: «Έχω χάσει αρκετούς φίλους τον τελευταίο χρόνο και αυτό με στενοχωρεί»
Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου