#SurvivorGR: Τα έκαναν σαλάτα στην κάλπη, ο δεύτερος του τάκου και οι... επιστροφές -καταστροφές

#SurvivorGR: «Πολεμικό» το κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι επιθέσεις στη Ζωή, τα... γαβγίσματα, η αντίδραση Παππά στην επιστροφή Καφετζή και η μάχη για την 2η ασυλία

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Άσχημα ξεκίνησε η 5η εβδομάδα του Survivor 2024 για τους Μαχητές οι οποίοι γνώρισαν ακόμα μια ήττα από τους Διάσημους, οδηγήθηκαν ξανά στην κάλπη.

Μετά τον Ρομπ Τζέιμς Σέιμους έριξαν στον τάκο και τον Γιάννη Περπατάρη, με τις γυναίκες της ομάδας που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ψηφοφορία να αναγνωρίζουν αργότερα την λάθος απόφασή τους.

Οι Μπλε φαίνεται πως έχουν επηρεαστεί αρκετά από τις ήττες, την πείνα, την ξαφνική αποχώρηση του Άγγελου Γεωργουδάκη, αλλά και την αντιμετώπιση που τυγχάνουν από τους αντιπάλους τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Διάσημοι και Μαχητές βρίσκονται στα «μαχαίρια» μετά τις κυριακάτικες εξελίξεις και αφορμή για αυτό αποτέλεσε η Ζωή Ασουμανάκη με την οποία μάλιστα επικράτησε ένας χαμός. Οι επιθέσεις προς το πρόσωπό της, μετά την απόφασή της να μην αγωνιστεί λόγω της φοβίας της με το νερό και να ειρωνευτεί τους Μπλε με φιλάκια, συνεχίστηκαν και στο επεισόδιο της Δευτέρας (5/2), κάτι που δε φαίνεται ωστόσο να την… αγγίζει.

Αρχικά, η Μαριλίνα των Μπλε είπε: «Δεν έχει έντονη προσωπικότητα και κάνει ό,τι της λέει η κόκκινη ομάδα. Είναι ένα πιόνι που κινούν ο Αλέξης, η Κατερίνα, η Ασημίνα μπορεί και ο Νίκος» και οι συμπαίκτες της συμφώνησαν μαζί της.

Με τη σειρά της, η Χρύσα τόνισε: «Ειπώθηκαν πολλά και μετάνιωσα αυτό που είπα ότι "αν έρθει με ύφος θα τη...". Το επίπεδό μου το έχω δείξει με το πώς ξέρω να νικάω και να χάνω και δεν θα αφήσω καμία Ζωή να το σχολιάσει».

Ο Αλέξης Παππάς είπε για την κίνηση των αντιπάλων να ψηφίσουν την συμπαίκτριά του, είπε: «Πολύ αστείο, δεν γέλασε κανείς, δεν ξέρω γιατί μπήκαν στη διαδικασία να το κάνουν αυτό. Δεν έδειξε κανένας ότι διαφωνεί με το γεγονός ότι μια κοπέλα στοχοποιείται, που όντως έχει σοβαρό πρόβλημα με το νερό και τα πολύ βαθιά νερά».

Με τη σειρά του το μοντέλο απάντησε στην κάμερα του ριάλιτι: «Θα μπορούσα να πω ατάκα από μια πολύ γνωστή σειρά, το "είμαι ή δεν είμαι η πρωταγωνίστρια;". Όλη αυτή η ασχολία μόνο καλό μου κάνει» και πρόσθεσε πιο μετά: «Τραγικό αυτό που συνέβη, το επίπεδο είναι στο πάτωμα».

Όσα είπε στο Συμβούλιο ο Φάνης τον βάζουν στο στόχαστρο των Διάσημων

Η Ζωή συνέχισε να «τσιγκλάει» τους Μπλε και μάλιστα λίγο πριν μπουν στην αρένα για τη δεύτερη ασυλία άρχισε να ειρωνεύεται πάλι με την Δώρα να βγαίνει στην επίθεση.

«Ακούω γαβγίσματα, γαβ – γαβ» είπε η Ασουμανάκη με τη Μαχήτρια να παίρνει τον λόγο: «Για μένα απλά η Ζωή θα έπρεπε να σκύψει το κεφάλι, να μην στέλνει φιλάκι και να κάνει πασαρέλες, γιατί αυτό είναι πολύ μεγαλύτερη ειρωνεία. Όταν τα παιδιά μου δεν θέλουν να πάνε σχολείο, σκαρφίζονται ότι πονάει η κοιλιά τους. Αυτό όποιος ξέρει καταλαβαίνει τι εννοώ» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Αλέξης Παππάς από την άλλη θέλησε να δείξει τα δόντια του με αφορμή τον Φάνη που έψεξε τους Κόκκινους για έλλειψη ηθικής.

«Τελείως άτοπα τα σχόλια. Σε καμία περίπτωση η στάση μου δεν έχει δείξει ότι δεν έχω ηθική, παιδεία και δεν περιμένω κανέναν να μου υποδείξει τρόπους συμπεριφοράς».

Ο Φάνης απάντησε φυσικά στα σχόλια του Αλέξη, και είπε: «Αρχικά δεν είπα τίποτα για την οικογένειά σου.

Δεύτερον δεν περίμενα στα 40 σου να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και συμπεριφέρεσαι οπότε θα το αφήσω εκεί», συμπλήρωσε ο παίκτης των Μαχητών.

Οι Μαχητές θέλησαν να δώσουν απαντήσεις στο στίβο μάχης για να στείλουν φιλάκια στους Διάσημους και παρότι προηγήθηκαν με 5-2 δεν κατάφεραν να κρατήσουν την συγκέντρωσή τους.

Οι Κόκκινοι άρχισαν να ανεβαίνουν, ισοφάρισαν σε 5-5 και πέρασαν μπροστά, οπού και παρέμειναν μέχρι τέλους.

Τη νίκη με 10-6 για τους Διάσημους έφερε η Δαλάκα κόντρα στην Άιρα.

Οι Μαχητές θα έπρεπε να πάνε για ακόμα μια φορά στην κάλπη για να βγάλουν τον δεύτερο υποψήφιό τους, με την ομάδα να χωρίζεται σε άντρες και γυναίκες.

Πριν από την ψηφοφορία ο Γιώργος Λιανός αιφνιδίασε τους πάντες ανακοινώνοντας ότι δύο νέοι παίκτες έρχονται για να θα ταρακουνήσουν τα… ήδη ταραγμένα νερά του ριάλιτι.

Πριν την ανακοίνωση ο παρουσιαστής του Survivor έκανε ένα μινι γκάλοπ για να μάθει ποιους θέλουν να δουν στον Άγιο Δομίνικο και ποιους όχι.

Αυτοί που επιστρέφουν τελικά είναι ο Τζέιμς Καφετζής και η Σταυρούλα Χρυσαειδή και φυσικά όλα τα βλέμματα στράφηκαν στον Αλέξη Παππά, ο οποίος δεν έδειξε να χαίρεται από την ανακοίνωση του Λιανού.

«Είτε είναι στην ομάδα μας είτε στην απέναντι θα έχουμε τις αποστάσεις που είχαμε. Μπιφτέκια μην φέρει γιατί του αρέσει να τα γυρνάει» είπε ο παίκτης των Διάσημων σχολιάζοντας την επιστροφή του Τζέιμς Καφετζή.

Αποκορύφωμα ήταν όταν η Ασημίνα και Δαλάκα εξέφρασαν ότι θα ήθελαν να έρθει στην κόκκινη ομάδα με τον Αλέξη Παππά να σηκώνεται και να φεύγει…

Αμέσως μετά, οι Μαχητές κλήθηκαν να υποδείξουν τον δεύτερο υποψήφιο για αυτή την εβδομάδα. Άιρα και Γιάννης μοιράστηκαν τις ψήφους των συμπαικτών τους, όμως στο τελικό αποτέλεσμα ένα όνομα βγήκε στον τάκο με μία ψήφο διαφορά.

Αυτό ήταν το όνομα του Γιάννη Περπατάρη, ο οποίος αναδείχθηκε δεύτερος υποψήφιος της εβδομάδας στο Survivor.

Οι κοπέλες των μπλε τον ψήφισαν για να διώξουν τον Ρομπ από την ομάδα για να δυναμώσουν. Αυτή ήταν και η αιτιολογία που δήλωσαν μπροστά σε όλους, με τους Διάσημους να μην μπορούν αν πιστέψουν την γκάφα τους.

«Είμαι πολύ περίεργος με τι κριτήριο με ψήφισαν. Εγώ είμαι εδώ για να μονομαχήσω. Τα κορίτσια από ό,τι φαίνεται φοβούνται τη Ζωή. Δεν το βρίσκω καθόλου σωστό αυτό αλλά χαίρομαι που έγινε, γιατί έπεσαν κάποιες μάσκες», ανέφερε μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ο Γιάννης Περπατάρης.

Τα κορίτσια της Μπλε ομάδας αναγνώρισαν το λάθος τους και ζήτησαν συγγνώμη από τον Γιάννη.

Trailer | 06/02/2024

Δειτε Επισης

Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο
Το ισχυρό μήνυμά της Εριέττα Κούρκουλου για το Πάσχα και ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας
Lila: «Έχω χάσει αρκετούς φίλους τον τελευταίο χρόνο και αυτό με στενοχωρεί»
Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης