Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μαριάντας Πιερίδη μετά την είδηση του διαζυγίου από τον Δημήτρη Κατριβέση

Ο πατέρας του παιδιού της Μαριάντας Πιερίδη, Νέστορας Φωτιάδης μίλησε: «Ξέρω ότι η Μαριάντα θα πράξει ό,τι είναι καλύτερο και για εκείνη και για το παιδί» - Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο χωρισμός αποφασίστηκε από κοινού πριν από 15 μέρες»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης έβαλαν τίτλους τέλους στον γάμο τους και αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Πρωινό ΣουΣού και τον Νίκο Γεωργιάδη.

Ο χωρισμός τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι βελούδινος και οι σχέσεις τους παραμένουν εξαιρετικές.

Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης μένουν ακόμα κάτω από την ίδια στέγη ενώ ετοιμάζουν και κάτι επαγγελματικό.

Ο πρώην σύντροφος της και πατέρας του παιδιού της Μαριάντας Πιερίδη, Νέστορας Φωτιάδης, μίλησε στην #SuperΚατερίνα και την Ελισάβετ Οικονόμου για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Κατριβέση.

«Γνωρίζω ότι η Μαριάντα έχει πάρει την απόφαση να δώσει τέλος στον γάμο της. Νομίζω ότι εκείνοι ξέρουν τι είναι καλύτερο και για τους δύο. Ξέρω ότι είναι ήρεμα τα πράγματα στο σπίτι γιατί είναι πολύ σημαντικό για την ηρεμία του παιδιού.

Τώρα τελευταία είχαμε κι ένα πρόβλημα με το παιδί που το λύσαμε. Ξέρω ότι θα πράξει ό,τι είναι καλύτερο και για εκείνη και για το παιδί και για τη ζωή της βέβαια» ανέφερε.

Η Μαριάντα Πιερίδη το βράδυ της Πέμπτης 2/2 πραγματοποίησε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της από τον Δημήτρη Κατριβέση.

Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την είδηση του χωρισμού της από τον Δημήτρη Κατριβέση ενώ τόνισε πως είναι πολύ καλά στην προσωπική της ζωή.

«Δεν έχω να σας πω κάτι. Είδα όλα τα δημοσιεύματα που γράφτηκαν, λογικό δεν είναι; Δεν θέλω να το συζητήσω σε ότι έχει να κάνει με τα δημοσιεύματα», είπε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.  

Η τραγουδίστρια συνέχισε: «Είμαι πάρα πολύ καλά αυτή την περίοδο. Ό,τι χρειάζεται να θωρακίσω και να το προστατεύσω, μπορώ να το κάνω. Ότι χρειάζεται να μείνει μακριά από τις κάμερες, μπορεί να μείνει».

Σχολιάζοντας το θέμα μετά την προβολή του βίντεο για την πρώτη επίσημη εμφάνιση της τραγουδίστριας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Και δεν διέψευσε την είδηση, και δεν την επιβεβαίωσε. Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ο οριστικός χωρισμός αποφασίστηκε από κοινού πριν από περίπου 15-20 ημέρες. Έκαναν την προσπάθειά τους να τα ξαναβρούν όλους αυτούς τους μήνες. Τους είχαμε δει κι αγκαλιά στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Δημήτρης έχει υπάρξει πολύ σωστός απέναντι στον γιο της Μαριάντας από την προηγούμενη σχέση της κι ένας από τους λόγους ήταν αυτή η κοινή αγάπη για το παιδί. Αυτό ότι υπήρξαν οικογένεια με αγνά συναισθήματα και ήθελαν όσο μπορούν να το προσπαθήσουν. Δυστυχώς πριν από 15 – 20 ημέρες πάρθηκε η απόφαση να κλείσει ο κύκλος».

Δείτε το βίντεο στο 00:11' ΕΔΩ  

MARIANTA-PIERIDI-DIMITRIS-KATRIVESIS-2_Custom.width-800

Xτες η Μαριάντα Πιερίδη μίλησε την κάμερα της εκπομπής #PrwinoSousou και τη Χαρά Μπουτσικάκη.

Η τραγουδίστρια δεν θέλησε να απαντήσει κάτι για το χωρισμό της από τον Δημήτρη Κατριβέση.

«Το κεφάλαιο Δημήτρης Κατριβέσης έχει κλείσει οριστικά για σένα;», ήταν η ερώτηση της ρεπόρτερ.

Η Μαριάντα Πιερίδη απάντησε: «Δεν μπορώ να σου απαντήσω τώρα γι’ αυτό, δεν είναι ένα θέμα που θα ήθελα να συζητήσω στο δρόμο. Σε ευχαριστώ πολύ που ρωτάς, αλλά δεν θέλω να το συζητήσω».

Σε σχετική ερώτηση για το χωρισμό, η Μαριάντα Πιερίδη είπε: «Δεν μπορώ να σου απαντήσω, αγαπημένη μου, κάποια άλλη στιγμή! Θα σου πω μόνο ότι είμαι πολύ καλά, μόνο αυτό».

Δειτε Επισης

Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Φωτεινή Δάρρα: «Ο θάνατος της μητέρας μου με σημάδεψε, μετά από αυτό ενηλικιώθηκα»
Παντελής Τουτουντζής: «Όταν είπα στον αδελφό μου ότι είμαι γκέι, με πήρε αγκαλιά και μου είπε: Είμαι μαζί σου!»
Σοκάρει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τον Puff Daddy να ξυλοκοπά άγρια τη σύντροφό του
Χρήστος Δάντης: «Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδά και μετά μιλάμε»
Κατερίνα Λέχου: «Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά. Ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με μένα, τι θα τους εμφυσήσω»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Παιδί μπορεί να ξαναέκανα, αλλά γάμο, όχι. Δεν είναι κάτι που μου λείπει»
Ο Snik πήγε να αγοράσει ρολόι αξίας 116.000 ευρώ στο Ναύπλιο και προκάλεσε αναστάτωση
Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Έχω βέρα, αλλά δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Δεν υπάρχει κάποιος να με πάει στην εκκλησία»
Δώρα Τσαμπάζη για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Δεν είχα περιθώριο να πενθήσω. Δεν βρήκα ακόμα τον χρόνο»