Το κείμενο του Δημήτρη Ουγγαρέζου, έκανε έξαλλο τον Γιώργο Λιάγκα: «Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος»

Το απίστευτο on air «καρφί» του Γιώργου Λιάγκα, για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Γι’ αυτό ο δρόμος κάποιων είναι κοντός, γιατί η κακία τους -ενώ έχουν ταλέντο- δεν τους αφήνει να κάνουν ένα μακρύ δρόμο, όπως θα άξιζε»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Γιώργος Λιάγκας και Δημήτρης Ουγγαρέζος «στα μαχαίρια».

Φαίνεται πως ο παρουσιαστής του #ΤοPrwino δεν μπορεί να συγκρατήσει τη δυσαρέσκειά του με τον πρώην κολλητό και συνεργάτη του και το πρωί της Πέμπτης, λίγη ώρα μετά το ξεκίνημα της εκπομπής, μίλησε για κάποιους που έχει βάλει δίπλα του και έχει ευεργετήσει, αλλά ο κακός χαρακτήρας τους δεν τους αφήνει να κάνουν μακρύ δρόμο…

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε τα εξής: «Υπάρχει μία ταμπέλα σε πολλά γραφεία που μπαίνω εγώ μέσα και λέει: «Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος», δηλαδή σε έχω ευεργετήσει; Σε έχω βάλει δίπλα μου; Σου έχω δώσει ευκαιρία; Είναι βέβαιο ότι μετά από μερικά χρόνια θα έρθεις εσύ και θα γράφεις εναντίον μου».

«Το έχω βιώσει κι εγώ πολλές πολλές φορές Τάσο μου και το βιώνω. Δεν πειράζει να είναι καλά. Γι’ αυτό ο δρόμος κάποιων ανθρώπων είναι κοντός και δεν είναι μακρύς γιατί η κακία τους -ενώ έχουν ταλέντο- δεν τους αφήνει να κάνουν ένα μακρύ δρόμο, όπως θα άξιζε. Είναι θέμα χαρακτήρα το να μην κάνεις μακρύ δρόμο κι όχι ταλέντου. Ταλέντο υπάρχει, ο χαρακτήρας είναι κακός όμως. Μεγάλη κουβέντα» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Είναι προφανές, ότι ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρεται στα κείμενα που γράφει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, στο blog του, στο #YouFly όπου ανάμεσα σε άλλα σημειώνει:

Τεταρτιάτικο, η ζωή μου δίδαξε:

  • ότι αν είσαι πρωινό που σέβεται τον εαυτό του (και όχι απαραίτητα τους τηλεθεατές) παίζεις μονοθεματικά Κασσελάκη.
  • ότι ο Γιώργος Λιάγκας για να ρωτήσει τον καλεσμένο του, Πέτρο Κωστόπουλο αν θα ξαναπαντρευόταν ξεκίνησε αναφερόμενος στην πρώην σύζυγό του που ξαναπαντρεύτηκε. Απ’το ειδικό στο  γενικό δηλαδή – το περιέγραψε στην «Επαγωγική Μέθοδό» του, ο Αριστοτέλης καλύτερα απ’όλους. Σα να του λέει, δηλαδή: «Ο Ουγγαρέζος σε είπε μαλάκα, αλλά δε θα σε ρωτούσα ποτέ γι’αυτό. Ουγγαρία έχεις πάει ποτέ; Θα ήθελες;»
  • ότι, όταν ΟΛΟΙ σου λένε ότι ξεπερνάς επικίνδυνα για την Τηλεόραση, τον Τηλεθεατή, την Ψυχαγωγία, ακόμη και την Ενημέρωση που ευαγγελίζεσαι το μέτρο δε σου κάνουν πόλεμο, ούτε θέλουν το κακό σου. Σου «δείχνουν» απλά, πού ξεπέρααες το μέτρο με καλή πρόθεση. Αν θες (εσύ και οι συνεργάτες σου) άκουσέ τον, ή όχι. Μην τον βαπτίζεις όμως, εχθρό. 
  • ότι βγήκε μια κυρία στο «Το Πρωινό», την οποία προμόταραν ως γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά όχι ΤΗ γιαγιά. Τι θέλω να πω; Έλα ντε… Η κυρία προλογίστηκε ως γιαγιά του κου Κασσελάκη από έναν ευρύτερο κύκλο γιαγιάδων του που δεν περιορίζεται στη μαμά του μπαμπά, ή της μητέρας του – όπως εμείς οι βλάχοι νομίζαμε έως τώρα. Για την ακρίβεια, η ίδια η σχεδόν-γιαγιά μας εξήγησε ότι ο προπάππους του Στέφανου με τον πεθερό της, ήταν αδέλφια. Καταλάβατε; Όχι; Εμ, δεν είστε δημοσιογράφοι, γι’αυτό…
  • ότι σύμφωνα με αυτή τη «Ρουφ-γιαγιά» ωστόσο, ο Στέφανος παλιά ψήφιζε Νέα Δημοκρατία. Και τώρα διεκδικεί την ηγεσία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αν ισχύει, δεν τα λέω εγώ, ο Τάκης τα έχει πει καλύτερα:
  • ότι, παρόλα αυτά (για να αποκαταστήσουμε την αλήθεια) ο ίδιος ο κος Κασσελάκης απάντησε στη συνέντευξη της «γιαγιάς» και στο «Το Πρωινό»:
5B7496B1-94FA-460E-B381-F92E79B011D1-1068x1068

Δειτε Επισης

Η Adele απέρριψε συμφωνία 200 εκατ. δολαρίων - Επιμένει στην απόφασή της να απέχει από το τραγούδι
Η Ελευθερίου ξαναβλέπει τον εαυτό της 15 χρόνια μετά το #XFactorGR: «Έτρωγα τόσο πολύ!»
Η Τουρκία κόβει τη #Famagusta από το #Netflix – Η αντίδραση & το μήνυμα Κούλλη Νικολάου & Αντρέα Γεωργίου
Ο Μάρκος Σεφερλής πέρασε στην αντεπίθεση: «Καταλάβετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε κοροϊδία & σάτιρα»
O Γιώργος Μαζωνάκης μετά τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, έκανε πρεμιέρα «κουκουλοφόρος»
Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε στο κύμα αντιδράσεων κατά του, με βίντεο αποθέωσης του
Oι συγκινητικές φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι με τον πατέρα της, 5 μήνες μετά τον θάνατό του
O Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα εστιατόρια του: «Είναι δύσκολο, είμαι εκτός»
#Fade: Η πρώτη κυπριακή ταινία που υποστηρίζει Dolby Atmos, έχει κυκλοφορήσει το Trailer της, με χορηγό επικοινωνίας την Ad Tag Cyprus
Κύμα αντιδράσεων κατά του Μάρκου Σεφερλή για το προσβλητικό σκετς με το Nemo: «Ντροπή του!»