Κατερίνα Καινούργιου: «Έχει απόλυτο δίκιο ο Στέφανος Κασσελάκης, όμως λάθη γίνονται»

Η οργισμένη απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στον Στέφανο Κασσελάκη άφησε υπονοούμενα για άλλες εκπομπές: «Ψάξτε κύριε Κασσελάκη μου σε άλλες εκπομπές που έστηναν τηλεφωνικές» - Όσα είπε on air η Κατερίνα Καινούργιου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Αντέδρασε ο Στέφανος Κασσελάκης με συνέντευξη που προβλήθηκε στο #ToPrwino του ΑΝΤ1, όπου υπήρχε τηλεφωνική επικοινωνία με την υποτιθέμενη γιαγιά του, η οποία είναι μάλιστα και ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτηση στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεκαθαρίζει ότι την κυρία που μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα δεν την έχει δει ποτέ.

Οργισμένος ο Γιώργος Λιάγκας για την τροπή που πήρε το θέμα που προβλήθηκε στην εκπομπή του την Τρίτη (19/9/2023) με την υποτιθέμενη γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη. 

Το πρωί της τετάρτης ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα λέγοντας τα εξής:

«Ή ο ίδιος δεν το είδε ή τα ελληνικά του δεν είναι τέτοια που να του επιτρέπουν να αντιληφθεί το τι λέγεται ή οι σύμβουλοί του τον συμβουλεύουν λάθος. Ξεκάθαρα είπα χθες ότι η κυρία που μίλησε στην εκπομπή μας δεν είναι γιαγιά -μητέρα του μπαμπά του ή της μαμάς του-, είναι μια πιο μακρινή γιαγιά.

Ψάξτε κύριε Κασσελάκη μου σε άλλες εκπομπές ελληνικές, δημοσιογράφους φίλους σας που έστηναν τηλεφωνικές για να κάνουν τηλεθέαση. Που έβαζαν ανθρώπους που δεν υπήρχαν και υποδύονταν άλλους ανθρώπους για να κάνουν τηλεθέαση.

Αντί να μου στείλετε μια ανθοδέσμη, ένα κουτί σοκολατάκια… που από αυτή την εκπομπή ανακαλύπτουμε το οικογενειακό σας δέντρο και σας γνωρίζουμε συγγενείς που δεν γνωρίζετε.

Αν ψάχνετε ανθρώπους να σας γλείφουν πατόκορφα, σε μένα δεν θα το βρείτε».

Μετά την «γιαγιά», ο Λιάγκας βρήκε και θείο του Κασσελάκη, πρώην βουλευτή της ΝΔ.

Αλλά και τον αδελφό του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε βόλτα με τον σκύλο του.

Ο Στέλιος Κασσελάκης είναι οκτώ χρόνια μεγαλύτερος από τον Στέφανο, δηλαδή 43 ετών ζει κι εκείνος μόνιμα στο εξωτερικό. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιάννη Μαλλιαρού.

Ο «άγνωστος» αδελφός του Στέφανου Κασσελάκη έχει έρθει τις τελευταίες εβδομάδες στην Ελλάδα λόγω των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ και δεν επιθυμεί να κάνει καμία δήλωση στις τηλεοπτικές κάμερες.

Λίγα λεπτά πριν τις 12, ο Στέφανος Κασσελάκης βγήκε από το σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας και μίλησε ζωντανά στα τηλεοπτικά συνεργεία του ΑΝΤ1 και του Star.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε έκκληση στα κανάλια που βρίσκονται έξω από την οικία του, να προσφέρουν οικονομικά στους πληγέντες της Θεσσαλίας.

«Επειδή οι εικόνες μού έχουν μείνει ανεξίτηλες και από Δομοκό και από Λάρισα, και από Βόλο και από Καρδίτσα και τις σκέφτομαι κάθε μέρα, θα ήθελα να παρακαλέσω τους ομίλους στους οποίους ανήκετε, να σκεφτείτε να προσφέρετε κάτι οικονομικό στους πληγέντες γιατί το έχουν ανάγκη. Θα εκτιμούσα πολύ αν μου λέγατε μέχρι το βράδυ που θα γυρίσω από τη Χαλκίδα τι έχετε αποφασίσει. Και ο ΑΝΤ1 και οι υπόλοιποι όμιλοι που έχουν υπάρξει εδώ μπροστά στην οικία μου και με ακούνε και με παρακολουθούνε» δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«ΜΚΟ κάνει ο κύριος Κασσελάκης ή κόμμα; Αν κάνει ΜΚΟ κι έχει σκοπό να μας προτρέψει όλους στον εθελοντισμό, μακάρι» αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας στον «αέρα» του Πρωινού.

Με το συγκεκριμένο θέμα ασχολήθηκε το πρωί της Τετάρτης 20/9 η εκπομπή #SuperΚατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου να αναφέρει:

«Ο Στέφανος Κασσελάκης έγινε έξαλλος με ένα ρεπορτάζ εκπομπής που “φιλοξένησε” τη γιαγιά του, η οποία έχει πεθάνει».

«Η γυναίκα του γιου, της αδελφής του προπάππου, του Στέφανου Κασσελάκη, είναι τελικά η γυναίκα που φιλοξένησε τηλεοπτική εκπομπή λέγοντας ότι είναι η γιαγιά του» της εξήγησε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

«Για να καταλάβουμε, βγήκε μια κυρία σε τηλεοπτική εκπομπή που υποστήριξε ότι είναι γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη και είπε πως ο ίδιος όπως και όλη του η οικογένεια ψήφιζε Νέα Δημοκρατία; Πουλήθηκε σαν ρεπορτάζ; Να πω κάτι; Έχει απόλυτο δίκιο ο Στέφανος Κασσελάκης όμως, λάθη γίνονται σε όλες τις εκπομπές. Κι εμείς έχουμε κάνει λάθη. Δεν υπάρχει εκπομπή που δεν έχει κάνει λάθος. Δε λέω ότι έχει άδικο ο Στέφανος Κασσελάκης, αλλά λάθη γίνονται» απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια, λίγο πριν παρουσιαστεί το επόμενο θέμα της εκπομπής το οποίο είχε να κάνει με δηλώσεις του θείου του Στέφανου Κασσελάκη, η Κατερίνα Κιανούργιου είπε: «Εμείς έχουμε τον θείο του Στέφανου Κασσελάκη. Είναι σίγουρα ο θείος; Γιατί μετά… Εγώ τον στήριξα λίγο τον Λιάγκα ε; Όλοι κάνουμε λάθη».

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»