Αλέξης Κούγιας κατά Φώτη Σεργουλόπουλου & Νίκου Μουτσινά: «Απαγορεύεται οι ομοφυλόφιλοι να υιοθετούν»

«Πώς απέκτησε παιδί ο Φώτης Σεργουλόπουλος; Δυο άντρες δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδί» - «Ο Μουτσινάς σκοπεύει να υιοθετήσει παιδί; Είναι δημιούργημα αυτού του συστήματος των μεσημεριανών εκπομπών»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε το πρωί της Τετάρτης 20/9 δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής #SuperΚατερίνα.

«Προέρχομαι από έναν κοινωνικό χώρο όπου οι αξίες της Αριστεράς είναι αδιαμφισβήτητες. Δεν μπορεί ξαφνικά μέσα σε 20 μέρες να αυτοαναγορεύεσαι αριστερός και αυτά που λες να είναι απολύτως απέναντι στις αξίες της Αριστεράς.  Δεν μπορεί να λες ότι είσαι αυτοδημιούργητος να αποκρύπτεις ότι έχεις τελειώσει από το δημοτικό μέχρι το Λύκειο το Κολλέγιο Αθηνών που πρέπει να είσαι γόνος πλούσιας οικογένειας για να πληρώσει κάποιος αυτή την ξεχωριστή παιδεία.

Δεν μπορείς να λες ότι είσαι Έλληνας πατριώτης και να προστατέψεις τα σύνορα της χώρας και να λες ότι θα καταργήσεις τον στρατό όταν η Τουρκία λέει ότι νύχτα θα κατακτήσει τα εδάφη μας.

Δεν μπορείς να παρουσιάζεις ως προσόν το ότι είσαι ομοφυλόφιλος, δεν είναι πτυχίο, είναι δικαίωμά σου βέβαια. Με σοκάρει και προσβάλει και την κουλτούρα των πραγματικών ομοφυλόφιλων. Δεν είπε κανείς ότι δεν είναι δικαίωμά σου να εξελίσσεις την προσωπικότητά σου ως ομοφυλόφιλος.

Επίσης με ενόχλησε αυτό που έκανε με τη βεβήλωση των ιερών και όσιων στη Μακρόνησο με τον άλλον τον ανεκδιήγητο.

Επίσης με έχει ενοχλήσει αυτό που έγινε με τη δυστυχία των ανθρώπων των φτωχών στη Θεσσαλία, να κάνεις ότι δήθεν μαγειρεύεις για αυτούς και να δοκιμάζει το φαγητό τους. Είναι ντροπή.

Με στενοχωρεί που γεμίζουν τη Βουλή αυτοί οι ρηχοί άνθρωποι που δεν έχουν ζήσει τα προβλήματα του λαού όπως ένας άνθρωπος σαν εμένα που ξεκίνησα από την Πετρούπολη που δεν είχε νερό.

Δικαίωμά του η σεξουαλική του ταυτότητα, στην κρεβατοκάμαρά τους δεν μπορώ να μπω» είπε μεταξύ άλλων.

Ο γνωστός ποινικολόγος απάντησε στις δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά ενώ έριξε τα βέλη του στον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Αρχικά ο Αλέξης Κούγιας είπε:

«Ποιος είναι ο κύριος Μουτσινάς; Ένας ηθοποιός που δυστυχώς δεν μπόρεσε να κάνει καμία καριέρα από ό,τι έχω διαβάσει στο κρατικό θέατρο Βορείου Ελλάδος. Δεν θυμάμαι να έχει παίξει σε κάποιο δράμα, σε κάποια κωμωδία και να έχει κάνει κάποια επιτυχία. Είναι δημιούργημα αυτού του συστήματος των μεσημεριανάδικων εκπομπών. Γιατί πρέπει να απαντήσω τώρα εγώ και να σχολιάσω την τοποθέτηση του οποιοδήποτε Μουτσινά; Σκοπεύει να υιοθετήσει παιδί όταν κοροϊδεύουν την κοινωνία. Εκ του νόμου απαγορεύεται οι ομοφυλόφιλοι να υιοθετούν παιδιά. Αυτοί που έχουν κάνει παιδιά με παρένθετες μητέρες, έχουν κάνει παρανομίες. »

Παρακάτω συνέχισε: «Υπάρχει κι ένας ανεκδιήγητος, που μάλιστα του έχω κάνει αγωγή για αυτό που έλεγε για εμένα στην υπόθεση Λιγνάδη και κάνει εκπομπή πια στην δημόσια τηλεόραση. Ένας που εμφανίζεται να έχει υιοθετήσει παιδί και να μεγαλώνουν δύο ομοφυλόφιλοι ένα αγοράκι ή ένα κοριτσάκι, που όταν θα έρθει η κρίσιμη στιγμή να ρωτήσει στο σχολείο τον μπαμπά του και τη μαμά που είναι και οι δύο του ιδίου φύλου: Μπαμπά, μαμά πώς να σας αποκαλώ; Ξέρετε οι συμμαθητές μου στο σχολείο έχουν έναν μπαμπά που είναι σαν κι εσένα και μία μαμά που είναι γυναίκα. Εξηγήστε μου τι συμβαίνει εδώ; Πώς ήρθα εγώ στη ζωή; Θα τον ρωτούν ποιος είναι ο γονέας 1 και 2; Πώς θα αποκαλούν αυτό το παιδί; Τι αγωγή θα του δώσουν; Αν είναι αγόρι, θα απευθύνεται σε αρσενικό με ο ή η; Είναι σύγχυση. Για αυτό είπα ότι μεγαλώνουμε παιδιά που θέλουμε να είναι ισορροπημένα, να έχουν ξεκάθαρες θέσεις, να είναι ευτυχισμένα και όχι μπερδεμένα.» είπε επίσης ο ποινικολόγος.

Δείτε τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια στο 01:12' ΕΔΩ

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»