Καινούργιου, Ανδριολάτου, Βαλαβάνη, Ντενίση, Τσιμτσιλή, Συνατσάκη, Σολωμού, Ηλιάκη, Vodos με μαγιό!

«Τρέλα που για πάντα θα μείνει, και ο ήλιος σημάδια μου αφήνει, το κορμί μου ανάβει και σβήνει, μέσα στο καυτό μου bikini»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο νησί των ανέμων βρίσκεται η Κατερίνα Καινούργιου η οποία μετά το κλείσιμο της τηλεοπτικής σεζόν, αναχώρησε για τις διακοπές της.

Η παρουσιάστρια του Alpha, ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές για τον Σεπτέμβριο, κάνοντας τον απολογισμό της και μέσα από ανάρτησή της στα social media. 

«Σας ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου για το χρόνο που περάσατε μαζί μας καθημερινά σε μια δύσκολη τηλεοπτική σεζόν που προσωπικά με ωρίμασε κ μ έκανε πιο δυνατή … Με συγχωρείτε εάν έκανα κάποια λάθη, ήμουν ο εαυτός μου, αγαπώ πάρα πολύ αυτό που κάνω και αυτό το επιβραβεύετε…να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι …» έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Λίγες ώρες μετά δημοσίευσε τα πρώτα στιγμιότυπα των διακοπών της, ενώ το βράδυ της Κυριακής, η Κατερίνα Καινούργιου πόζαρε με το μαγιό της αποκαλύπτοντας, εκτός από το καλλίγραμμο κορμί της, και την υπέροχη θέα που απολαμβάνει από το δωμάτιό της στη Μύκονο.

Στα Κουφονήσια απολαμβάνει τις διακοπές της η Κλέλια Ανδριολάτου η οποία αυτή την περίοδο προετοιμάζεται για την τηλεοπτική της επιστροφή και τα γυρίσματα της σειράς, #Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Η σειρά η οποία κατάφερε να μπει στην πλατφόρμα του Netflix επιστρέφει στο Mega με τον δεύτερο ανατρεπτικό κύκλο επεισοδίων.

Μέσα από τα social media, η Κλέλια Ανδριολάτου κρατά καθημερινή επαφή με τους followers της. Αυτή τη φορά, η νεαρή ηθοποιός πόζαρε από τα Κουφονήσια, μια στιγμή χαλάρωσης με το μπικίνι της, πάνω στην κουνιστή πολυθρόνα.

«Ξύπνησα Καλοκαίρι» έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram η Κλέλια Ανδριολάτου με τους διαδικτυακούς της φίλους να σχολιάζουν τη νέα της ανάρτηση.

Στη Λέσβο, τον τόπο καταγωγής της Ευρυδίκης Βαλαβάνη βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα η δημοσιογράφος και ο Γρηγόρης Μόργκαν.

Εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει έντονες φήμες που τους θέλουν να είναι σε σχέση. Τα συχνά ταξίδια  τους, μαζί και με άλλους καλούς τους φίλους, ενισχύουν τις φήμες αυτές με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη ωστόσο να μη θέλει να απαντήσει δημόσια για το τι πραγματικά συμβαίνει.

Όπως άλλωστε έχει πει, έχει επιλέξει πλέον να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το γεγονός όμως πως τόσο εκείνη, όσο και ο Κωνσταντίνος Βασάλος επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους, είναι άλλο ένα σημάδι πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή.

Εδώ και καιρό, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει αρχίσει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και φυσικά μαζί της είναι και ο Γρηγόρης Μόργκαν. Μπορεί να μην ανεβάζουν κοινές φωτογραφίες, όμως οι αναρτήσεις από τα ίδια σημεία μαρτυρούν πως είναι μαζί.

Στις Κυκλάδες βρέθηκε για η Μιμή Ντενίση, όπως ενημέρωσε με νέα της ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram.

Η γνωστή ηθοποιός και παραγωγός επισκέφτηκε την Κίμωλο, όπου και έμεινε αρκετά εντυπωσιασμένη από τις ομορφιές και τα τοπία που αντίκρισε το νησί.

Μέσα από τη νέα της ανάρτηση, η Μιμή Ντενίση ανέβασε φωτογραφία της με ολόσωμο μαγιό ενώ σχολίασε: «Κυκλάδες! Κίμωλος!! Ένα μικρό νησάκι με χίλιες παραλίες!! Με ξετρέλανε», έγραψε χαρακτηριστικά η Μιμή Ντενίση.

Στην Πάρο περνά τις πρώτες ημέρες των καλοκαιρινών της διακοπών η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια του Allpha, μετά από μια πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν, αφού αποχαιρέτησε την Παρασκευή 7/7 τους τηλεθεατές της και ανανέωσε το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά, αποφάσισε να επισκεφθεί το αγαπημένο της νησί, την Πάρο.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι πλέον έτοιμη να απολαύσει το καλοκαίρι της και να «γεμίσει» τις μπαταρίες της για τη νέα σεζόν γι΄αυτό και δεν έχασε χρόνο και ταξίδεψε γρήγορα στο κυκλαδίτικο νησί. Σήμερα μάλιστα, 9/7 μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο instagram και μια ολόσωμη φωτογραφία της από την παραλία, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει με το μαγιό της.

358394666_251976690894942_3951376318753643393_n-864x1536

Η Μαίρη Συνατσάκη διανύει το πρώτο της καλοκαίρι ως μητέρα, δίνοντας διαρκώς προτεραιότητα στην κόρη της.

Το απόγευμα του Σαββάτου 8 Ιουλίου, η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε στην παραλία προκειμένου να απολαύσει το ηλιοβασίλεμα αγκαλιά με την κόρη της.

Η Μαρία Σολωμού ξεκίνησε την καλοκαιρινή της περιοδεία καθώς φέτος πρωταγωνιστεί στο «ΟΝΕΙΡΟ… του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ».

Η ηθοποιός, φόρεσε το μαύρο της μπικίνι και βγήκε στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου προκειμένου να απολαύσει τον ήλιο.

Δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες της με μαγιό η Μαρία Σολωμού έγραψε στην ανάρτησή της: «Όταν δεν πας παραλία ενώ έχει καύσωνα ,γιατί έχεις γενική πρόβα και δεν θες να ταλαιπωρηθείς….. η λύση είναι μια: Μπαλκονάδα! Λιαστείτε υπεύθυνα», έγραψε η Μαρία Σολωμού με  τους διαδικτυακούς της φίλους να σχολιάζουν τη νέα της ανάρτηση. 

Η Μαρία Ηλιάκη πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές στη Μύκονο και είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες της με μαγιό και πάθαμε πλάκα με το αψεγάδιαστο κορμί της.

Η παρουσιάστρια επέλεξε να βάλει ένα λευκό μπικίνι και… της ταίριαζε γάντι στο σωματότυπό της

Η παρουσιάστρια βρέθηκε με φίλους της στη Μύκονο μετά από 20 χρόνια και ανέφερε: «Καλημέρα. Η πρώτη εντύπωση από τη Μύκονο, μετά από 20 χρόνια, είναι ότι ο κόσμος ακόμα διασκεδάζει. Εγώ έχω ξυπνήσει από τις 8. Γρία… Θα φάω πρωινό, κανείς δεν έχει ξυπνήσει. Μόνο εγώ και ο Καβατζίκης φαντάζομαι. Μύκονοοοος».

Μπορεί να αποτέλεσε έκπληξη για πολλούς πως δεν κέρδισε το #MyStyleRocksGR, όμως η Emilia Vodos φαίνεται πως ήρθε για να μείνει στην εγχώρια showbiz! Έτσι, καλοκαίρι ήρθε και η καλλονή πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να «διαλύσει» τα social media.

Mέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Emilia Vodos μαγνήτισε κάθε βλέμμα με τη νέα της δημοσίευση. Σε αυτήν επέλεξε να αναρτήσει τρεις φωτογραφίες που το μικροσκοπικό της, κίτρινο, μπικίνι αφήνει ελάχιστα σε κάθε φαντασία.

Καμία λεζάντα μάλλον δεν ήταν αρκετή να περιγράψει το αποτέλεσμα εξού και το εντυπωσιακό μοντέλο επέλεξε να μην κάνει κανένα σχόλιο.

Δειτε Επισης

Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και ψάχνω λύση στο εξωτερικό
Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μικρή