Κόλαση το #MasterChefGR – Άφωνοι οι κριτές: «Αφήστε τώρα μανάδες και τέτοια» -Η αποχώρηση & το Top9

Σόκαρε ο Τράκας με την ειρωνική, υπεροπτική, αδιανόητη και προσβλητική συμπεριφορά του - Ο Ηλας τον «γκρέμισε από τον εξώστη»: «Ποιος είσαι εσύ εκεί πάνω;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στον απόηχο της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef βρέθηκαν οι παίκτες της Μπλε και της Κόκκινης ομάδας απέναντι από τους τρεις κριτές το βράδυ της Παρασκευής

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς υποδέχθηκαν τις δυο ομάδες προκειμένου να συζητήσουν όλα όσα διαδραματίστηκαν λίγες ώρες νωρίτερα και βεβαίως να τους ανακοινώσουν τα αποτελέσματα της δοκιμασίας του ριάλιτι μαγειρικής. Με το… καλησπέρα, όμως, η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας έβγαλαν τα μαχαίρια και αντάλλαξαν βαριές κουβέντες.

«Δεν θα στο έλεγα αλλά όταν τελείωσε η προηγούμενη δοκιμασία είπες ότι… θα κερδίσω επειδή λείπει η μάνα μου! Δεν θα στο έλεγα αυτό. Δεν θα στο έλεγα Νίκο αν, όταν τελείωσε η κριτική που κάναμε» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπέη με τον συμπαίκτη της, Νίκο να αντιδράει έντονα. «Δεν το είπα ποτέ και δεν ξέρω από που μπορεί να το άκουσες. Δεν πιάνω ποτέ στο στόμα μου μανάδες κανενός. Τώρα, αν έφαγες εσύ παραπληροφόρηση και θες να το πιστέψεις, πίστεψε το. Συγγνώμη, γιατί τώρα πας να με βάλεις σε άλλη λούπα».

M.M.: Φίλε το είπες!

N.T.: Δεν έχω πιάσει τη μάνα κανενός στο στόμα μου! Μην μπαίνουμε τώρα σε τέτοια τρύπα. Δεν πιάνω την μάνα κανενός στο στόμα μου. Άμα κάποιος σε έπιασε και σου είπε ότι «ο Τράκας έπιασε την μάνα σου στο στόμα του» είναι μεγάλος μαλ…

M.M.: Νίκο, δεν θα στο έλεγα αν δεν ήμουν σίγουρη για αυτό.

«Ας μην μπούμε τώρα σε αυτή την κουβέντα! Νίκο! Μαρία! Αφήστε τώρα μανάδες και τέτοια» αναφώνησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος προσπαθώντας να βάλει μια άνω τελεία σε αυτή την έντονη λεκτική διαμάχη των δυο παικτών του MasterChef.

Για μια ακόμα φορά στον τηλεοπτικό αέρα άναψαν τα αίματα στο MasterChef το βράδυ της Παρασκευής. Αφορμή στάθηκαν τα αποτελέσματα της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας που πρόσφεραν τη νίκη στην Κόκκινη ομάδα όπου και αρχηγός ήταν ο ειρωνικός και υπερόπτης Νίκος Τράκας.

Νίκη με μεγάλη διαφορά στην ομαδική δοκιμασία!

Οι Κόκκινοι πήραν 111 στα 150, ενώ οι Μπλε κατάφεραν να αποσπάσουν μόνο 75 από τους 150 πόντους για τα πιάτα τους, ανεβάζοντας στους 36 βαθμούς τη διαφορά μεταξύ τους. «Εξευτελιστικό για την ομάδα μας! Είμαστε απαίσιοι! Τα πήγαμε χάλια, ντροπή μας που πήραμε τέτοιο βαθμό!» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ηλίας.

Ο αρχηγός της Κόκκινης ομάδας δεν θέλησε όμως να μείνει ήσυχος στον εξώστη αλλά θέλησε να ρίχνει φιτιλιές και να χλευάζει στην Μπλε ομάδα που κλήθηκε να περάσει την ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας. Φιτιλιές που εξόργισαν τόσο τον Ηλία Κιαζόλι όσο και την Μαρία Μπέη που βρίσκονταν στο πλατό του ριάλιτι μαγειρικής.

«Εσύ ποιος είσαι κατ’ αρχάς; Πες μου ένα πράγμα. Πως σε λένε; Πες μου ποιος είσαι. Εσύ τι είσαι; Κριτικός; Κρίνεις εμένα από εκεί πάνω; Ποιος είναι ο ρόλος σου εδώ μέσα για να κρίνεις εσύ εμένα; Ένας παίκτης είσαι» σημείωσε, εμφανώς εκνευρισμένος, ο Ηλίας Κιαζόλι προς τον Νίκο Τράκα κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας της μπλε ομάδας. Θέλοντας και μη ήταν τα προβατάκια της κατάστασης. Ο μάστορας της χειραγώγησης Γιώργος Πορφύρης γλυτώνει για μια ακόμα φορά με την αιτιολόγηση του Ηλία» συμπλήρωσε, με νόημα, ο Νίκος Τράκας απευθείας στην κάμερα του MasterChef

«Δεν το βρίσκω άδικο να εκφράζω την άποψη μου. Νομίζω ότι όλοι θα ήθελαν να εκφράσουν μια άποψη από εκείνη τη στιγμή. Δεν γέλαγα μόνο εγώ στον εξώστη, γελούσαν όλοι. Η Λαζαρίδου ή διπλωμάτισσα ήταν σοβαρή γιατί.. πρέπει να τα έχουμε καλά και με τα δυο μέτωπα. «Ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να χρειαστώ το ένα και πότε να χρειαστώ το άλλο». Το λάθος όμως ήταν που δεν πήρα τον λόγο» εξομολογήθηκε ο Νίκος Τράκας μιλώντας στην κάμερα του MasterChef.

Στη συνέχεια, μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής, ο Ηλίας Κιαζόλι εξήγησε πως «φορτώνω πάρα πολύ με τον Τράκα γιατί σήμερα μας έχει ζαλίσει τα παπ… όλη μέρα! Έχει κερδίσει τις 13.000 ευρώ, μας το λέει καθημερινά και μας το παίζει παντογνώστης. Παρόλα αυτά δεν είναι έτσι ακριβώς και δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερος μάγειρας από εμάς ή πρέπει να εκφέρει άποψη πάνω σε αυτό που κάνω εγώ

«Ρε φίλε, εντάξει! Έχει γαμ… ο άλλος! Έλεος, πιο πολύ μιλάει» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Πορφύρης στην συμπαίκτρια του, Μαρία Μπέη.

Για μια ύστατη φορά κλήθηκαν να μονομαχήσουν στην κουζίνα του MasterChef, το βράδυ της Παρασκευής, η Μαρία Μπέη και ο Θεόδωρος Γαλάνης. Η συγκεκριμένη σύνθεση των μονομάχων προήλθε μετά την ήττα και την ψηφοφορία της Μπλε ομάδας.

Οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους από τους συμπαίκτες τους και έπρεπε να τα δώσουν όλα, για μια ακόμα φορά, προκειμένου να κερδίσουν με το γαστρονομικό τους αποτέλεσμα τους τρεις κριτές και να παραμείνουν στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Κάτι που, βέβαια, θα κατάφερνε μόνο ένας. O Πάνος Ιωαννίδης, o Σωτήρης Κοντιζάς και o Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν στην κουζίνα του MasterChef τον διακεκριμένο σεφ Νίκο Αποστολάκη, ο οποίος και έφερε ένα πιάτο αντιγραφής αυξημένων μαγειρικών απαιτήσεων.

Οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση προσπάθησαν να αφήσουν πίσω την ένταση της ψηφοφορίας και να μαγειρέψουν με συγκέντρωση και καθαρό μυαλό στη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου. Μετά την δοκιμή των πιάτων, οι τρεις σεφ και κριτές του MasterChef στάθηκαν μπροστά στους δυο μονομάχους προκειμένου να τους ανακοινώσουν την βαθμολογία τους.

Συγκεκριμένα η Μπέη έλαβε τρία οκτάρια και ένα εννιάρι από τον Ιωαννίδη μαζί με πολύ θετικά σχόλια για το πιάτο που έβγαλε. Αντιθέτως ο Θόδωρας άκουσε τους σεφ να μιλούν για αστοχίες στο πιάτο του, γεγονός που του απέφερε δύο εξάρια, ένα επτάρι και ένα πεντάρι από τον Αποστολάκη.

Και εκείνος που έπρεπε να αποχωρήσει άμεσα από τον διαγωνισμό, αφήνοντας την ποδιά στον πάγκο, ήταν ο Θεόδωρος Γαλάνης μιας και είχε σημειώσει ένα σημαντικό λάθος στο ψήσιμο του τόνου που υπήρχε στο πιάτο του. «Αισθάνομαι καλά, γεμάτος, έφτασα εδώ που έφτασα με καλές εμπειρίες και καλές γνωριμίες. Δεν υπάρχει κάτι κακό που να με στιγματίσει στη συνέχεια » τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής

Το trailer 68ου επεισοδίου - Δευτέρα 8.5.2023

Δειτε Επισης

Ξεσήκωσε η «σατανίστρια» Ιρλανδία με την πεντάλφα - Έξαλλη η εκκλησία: «5 ηρεμιστικά έδωσα σε αρχιμανδρίτη»
Ελευθερία Ελευθερίου για τη συμμετοχή της στη #Eurovision το 2012: «Έχω κενά μνήμης από εκείνες τις ημέρες»
Έλενα Τσαγκρινού: «Ο λόγος που δεν φτάσαμε τριάδα με το El Diablo ήταν λόγω του τίτλου»
Η αντίδραση της legendary Έλενας Παπαρίζου, τη στιγμή που η iconic Ελένη Φουρέιρα αποθεώνεται με το Fuego
H Ελένη Φουρέιρα πετάχτηκε από την καρέκλα τσιρίζοντας, για την επιτυχία της Silias Kapsi για την Κύπρο!
Η κατανομή των 10 φιναλίστ του Α’ Ημιτελικού στον Τελικό της #Eurovision 2024! Στο δεύτερο μισό η Κύπρος!
Η Μαρίνα Σάττι εξηγεί για το μονοπλάνο στη συμμετοχή της Ελλάδας στην #Eurovision 2024
#SurvivorGR: Νεύρα και εντάσεις και στους δύο πάγκους με την κόντρα Φάνη-Γκιουλέκα και ο νέος υποψήφιος
Μυστική αποστολή εις Αίγυπτον: H ιστορία των σοβιετικών πυραύλων SAM τους οποίους αγόρασε η Κύπρος
Η Κύπρος στον Μεγάλο Τελικό της 68ης #Eurovision! Αυτές είναι οι δέκα χώρες που προκρίθηκαν!