Η δημόσια τοποθέτηση Πάνου Μουζουράκη για την επίθεση σε δημοσιογράφο στο γάμο του

Ο Πάνος Μουζουράκης απαντάει για πρώτη φορά on camera και για το βίντεο του γάμου που προκάλεσε αντιδράσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μόλις λίγες ημέρες μετά τον παραμυθένιο γάμο του στην Αίγινα με την Μαριλού Κόζαρη, ο Πάνος Μουζουράκης επέστρεψε στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της επιθεώρησης «Τι ζούμε πάλι, ρε» στο θέατρο Άλσος, οι συντελεστές έκαναν συνέντευξη τύπου και μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες για την παράσταση.

Ο Πάνος Μουζουράκης έκανε δηλώσεις στους ρεπόρτερ για τον γάμο του, ενώ ξεκαθάρισε και για το βίντεο που ανέβασε πριν τον γάμο του και προκάλεσε αναστάτωση στα πάνελ.

Δειτε Επισης
Τα πρώτα λόγια του Πάνου Μουζουράκη on camera, μια ημέρα μετά τον γάμο του Τι έκανε η Μαρία Σολωμού όσο ο πρώην της, Πάνος Μουζουράκης, ντυνόταν γαμπρός στην Αίγινα; Χθες, η Τσιμτσιλή πετσόκοψε on air τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και σήμερα...: «Με πήρε ο αγαπημένος μου» Η Τσιμτσιλή πετσόκοψε on air τον Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Το ότι έκανε και σχόλιο... με ξεπερνά» Διαξιφισμοί οn air: Tελικά έγινε ή όχι επίθεση σε δημοσιογράφο στο γάμο Μουζουράκη; - Το πόρισμα Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν ο Πάνος Μουζουράκης με την εκλεκτή της καρδιάς του Μαριλού Κόζαρη O Πάνος Μουζουράκης έστειλε μήνυμα μετά το χαμό που προκάλεσε το βίντεο του λίγα 24ωρα πριν τον γάμο του Πάνος Μουζουράκης: Δημόσιο υπόμνημα για τον γάμο του: «Σκέφτηκα για κουμπάρο τον πατέρα Αντώνιο» Αντίστροφα μετρούν οι ώρες για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κοζάρη - To pre wedding

«Εσείς να μην τσακώνεστε! Καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου και της δεξίωσης ήμουν συγκινημένος. Το βίντεο ήταν πιο πολύ για να ξεκαθαρίσω εγώ τη θέση μου, ότι δεν θα ήθελα να είμαι άλλο ένα όπιο του λαού. Από τη στιγμή που ξεκαθάρισα τη θέση μου… Άμα ακούσετε το ποίημα, τα λέει όλα» τόνισε ο καλλιτέχνης.

H συνέντευξη Τύπου της παράστασης στο θέατρο «Άλσος»

«Με τόσο γέλιο δεν μπορούμε να κάνουμε πρόβες. Στηριζόμαστε στο ελληνικό φιλότιμο. Κάνουμε χιούμορ με όλα, το χιούμορ δεν έχει όρια», σχολίασε αρχικά ο Θοδωρής Αθερίδης.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ανέφερε καυστικά πως, «θα υπάρχουν αρκετοί αρχηγοί κομμάτων που θα μείνουν άνεργοι φέτος και θα έχουν χρόνο να παρακολουθήσουν την παράσταση».

Η Δήμητρα Παπαδόπουλου μίλησε για τον Πάνο Μουζουράκη.

«Ο Πάνος Μουζουράκης είναι από αυτούς που με αγχώνουν περισσότερο, είναι πολύ ανασφαλής και υπερταλαντούχος. Παντρεύτηκε ο Πάνος και έτρεχε από τραπέζι σε τραπέζι και αποτρελάθηκε», αποκάλυψε η ηθοποιός.

«Με στεναχωρεί που κανένα ριάλιτι δεν έχει ελληνικό τίτλο και που η ελληνική showbiz είναι φερμένοι από το εξωτερικό», πρόσθεσε η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

«Οι προετοιμασίες για τον γάμο δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα», αποκάλυψε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Εξαιτίας των οικογενειακών υποχρεώσεων καθυστερώ στις πρόβες», σημείωσε ο Λευτέρης Ελευθερίου, ενώ η Δήμητρα Ματσούκα είπε πως «τίποτα δεν με αγχώνει».

«Mε αγχώνει που η Δήμητρα Ματσούκα δεν αγχώνεται. Όσο περνάνε τα χρονιά και μεγαλώνω, το άγχος είναι μεγαλύτερο», σχολίασε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

«Ο Νίκος Μουτσινάς είναι καλά, δεν έχω τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν», τόνισε η Ματίνα Νικολάου.

Δειτε Επισης

Τραϊάνα Ανανία για Δημήτρη Κόκοτα: «Ήταν σοκαριστικό. Κλείστηκα στον εαυτό μου. Μου πήρε καιρό να το ξεπεράσω»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
Η Βασιλική Τρουφάκου αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει στο baby shower party
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της