Οι ξεκαρδιστικές παρεμβάσεις των #ΡάδιοΑρβύλα στο προγρόμμα για τις Εκλογές 2023!

Οι #ΡάδιοΑρβύλα πήραν θέση για τις Εκλογές 2023 - Οργισμένος ο Νίκος Χατζηνικολάου με Ανδρέα Πετρόπουλο για Κανάκη: «Η συνέντευξη της Φαίης Σκορδά επισκίασε τη δική σας»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μέσα από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 ήρθαν οι #ΡάδιοΑρβύλα να πάρουν θέση για τις Εκλογές 2023 το βράδυ της Κυριακής.

Έτσι, λίγα μόλις λεπτά μετά την πρώτη αποτύπωση της ψήφου των Ελλήνων από τις εταιρίες δημοσκοπήσεων, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα από τη Θεσσαλονίκη ήρθε στις οθόνες μας.

Με συγχωρείτε, πρέπει να διακόψω! Με ειδοποιούν από το κοντρόλ ότι έχουμε έκτακτο δελτίο ειδήσεων; Έχουμε έκτακτο δελτίο ειδήσεων; Πάμε, παρακαλώ, πάμε» αναφώνησε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο πλατό για να δώσει έτσι σκυτάλη στην σατιρική εκπομπή. «Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας. Διακόπτουμε την κανονική ροή του προγράμματος μας γιατί αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του exit poll υπήρξαν σφοδρές αντιδράσεις» τόνισε ο Αντώνης Κανάκης στο μαγνητοσκοπημένο σκετς των Ράδιο Αρβύλα.

Στη συνέχεια ακολούθησε ένα απόσπασμα, με το γνώριμο χιούμορ των #ΡάδιοΑρβύλα, όπου ο Αντώνης Κανάκης συνάντησε «ψηφοφόρους» στα εκλογικά κέντρα.

«Αυτά από εμάς, κυρίες και κύριοι για την ώρα. Θα διακόψουμε αμέσως μετά το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών. Μείνετε συντονισμένοι» υπογράμμισε ο Αντώνης Κανάλης στο κλείσιμο του αποσπάσματος δίνοντας εκ νέου τον λόγο στον Νίκο Χατζηνικολάου και το κεντρικό στούντιο του ΑΝΤ1 για τις Εκλογές 2023

Οργισμένος ο Νίκος Χατζηνικολάου με Ανδρέας Πετρόπουλος: «Η συνέντευξη της Φαίης Σκορδά επισκίασε τη δική σας»

Νίκος Χατζηνικολάου και Ανδρέας Πετρόπουλος κατά τη διάρκεια της εκπομπής για τις Εκλογές 2023 στον ΑΝΤ1, ενεπλάκησαν σε έναν καβγά δίχως προηγούμενο. Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος της Αυγής εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την σάτιρα των Ράδιο Αρβύλα. Τότε ο Νίκος Χατζηνικολάου του επισήμανε πως απόψε δεν έχει διάθεση για γέλια λόγω του εκλογικού αποτελέσματος. Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν ο εξής:

Α.Π. Εσείς πανηγυρίζετε για τη νίκη της ΝΔ;
Ν.Χ. Εγώ δεν εργάστηκα ποτέ σε κομματικό έντυπο, ποτέ! Έχετε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια μονίμως να κάνετε επιθέσεις στους δημοσιογράφους. Εσχάτως κάνετε επιθέσεις και στους σατιρικούς καλλιτέχνες.

Α.Π. Ήταν μια προεκλογική περίοδος που η συνέντευξη της κα Σκορδά επισκίασε τη δική σας.
Ν.Χ. Πάντως η συνέντευξή μου με τον κ. Τσίπρα πήγε εξαιρετικά. Ο κος Τσίπρας δεν πήγε μόνο στην κα Σκορδά, πήγε και στο δελτίο ειδήσεων…
Α.Π. Ο Μητσοτάκης απάντησε σε μία ερώτηση για τις υποκλοπές στο debate.
Ν.Χ. Τρεις ερωτήσεις του έκανα εγώ στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Λέτε ψέματα! Μπράβο σε σας που λέτε ψέματα! Αυτό είναι ψέμα, είναι αιχμή κατά της δημοσιογραφίας.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Ανδρέας Πετρόπουλος συνέχισαν με έναν τρικούβερτο καβγά…

Ν.Χ. Πώς λέτε ότι θα έχει η ΝΔ ποσοστό 36-37%; Τη σπάλα του αρνιού διαβάζετε; Μέχρι και την επίσημη εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος αμφισβητήσατε χάριν του ΣΥΡΙΖΑ. Το χρεώνεστε για λόγους που έχουν να κάνουν με την κομματική σας αγάπη στον ΣΥΡΙΖΑ.
Α.Π. Πού την γνωρίζετε; Θα μπορούσα να απαντήσω κατάλληλα.
Ν.Χ. Να απαντήσετε όπως θέλετε.
Α.Π. Εγώ τον Τσίπρα δεν τον ρώτησα ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό.
Ν.Χ. Κακώς. Εγώ τον ρώτησα, διότι η συγκεκριμένη εκπομπή κάνει πορτρέτα πολιτικών. Είστε προκατειλημμένος και θλιβερός! Να ξαναδείτε τη συνέντευξη και να μου ζητήσετε συγγνώμη. Δεν θέλω άλλη συζήτηση μαζί σας. Είστε προσβλητικός και απαράδεκτος! Πάρτε την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος που ονειρευτήκατε και που βγάλατε από την κοιλιά σας και κάντε την κορνίζα ως πτυχίο δημοσιογραφίας.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, στη συνέχεια, έδωσε τον λόγο στον κ. Καραμέρο και οι τόνοι κατέβηκαν.

Στον αέρα του #ToPrwino εμφανίστηκε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας #ΑΥΓΗ, Ανδρέας Πετρόπουλος ο οποίος το προηγούμενο βράδυ είχε έναν έντονο τηλεοπτικό καβγά με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, λοιπόν, όπου φιλοξενήθηκε ο δημοσιογράφος, βρισκόταν και η Μαρία Αναστασοπούλου η οποία θέλοντας να του θέσει μια ερώτηση, επεσήμανε τη συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές.

«Μαρία, σε βλέπω και πανηγυρίζεις για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ από το πρωί» αντέδρασε ο δημοσιογράφος, με την Μαρία Αναστασοπούλου να παίρνει τον λόγο λέγοντας:

«Ανδρέα, άκου να δεις πώς θα το πάμε το έργο αυτή τη φορά. Επειδή εμείς οι δυο έχουμε αντιπαρατεθεί τηλεοπτικώς πολλές φορές, λέω να κάνουμε τη διαφορά σήμερα και να μη γίνει τίποτα. Τι λες; Έχεις πετάξει ακουστικά, τα έχεις κάνει όλα αυτά σε όποιο κανάλι κι αν είμαι, λέω σήμερα να κάνουμε μια κανονική συζήτηση».

«Τα έκανα όλα αυτά όταν έκανες εκπομπή στον ΣΚΑΪ και τα πέταξα τα ακουστικά όχι για σένα αλλά για αυτό που έγινε στο #BigBrother. Εσύ το κράτησες μανιάτικο» απάντησε από την πλευρά του ο Ανδρέας Πετρόπουλος.

«Πώς το κράτησα μανιάτικο αφού καλείσαι σε όλες τις εκπομπές που είμαι; Αυτό δεν είναι μανιάτικο» αναρωτήθηκε η Μαρία Αναστασοπούλου. 

Στη συνέχεια, η συζήτηση συνεχίστηκε σε πιο ήρεμο ύφος.

Δειτε Επισης

Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»