Ποιοι υποψήφιοι celebrities εκλέγονται βουλευτές στην Ελλάδα;

Ραλλία Χρηστίδου: «Σήμερα ξημέρωσε μια εξαιρετικά δύσκολη μέρα – Προσωπικά δεν έχω κοιμηθεί ούτε 1 λεπτό»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στην ΕΡΤ βρέθηκε η Τζώρτζια Κεφαλά μετά τα αποτελέσματα για τις εκλογές 2023. Η τραγουδίστρια συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο της Ζωής Κωνσταντοπούλου με την Πλεύση Ελευθερίας.

Όπως ανέφεραν στο #HappyDay, η Μαρία Νικόλτσιου και ο Χρύσανθος Κοσελόγλου, από τη Νέα Δημοκρατία εκλέγονται και πρόσωπα που δεν το περίμεναν -λόγω των πολλών εδρών-, ενώ από τον ΣΥΡΙΖΑ μένουν αρκετοί εκτός Βουλής.

NIKOLTSIOU

Χ__Κοσελογλου

Στην Βουλή μπαίνουν και η δημοσιογράφος και πρώην παρουσιάστρια Ράνια Θρασκιά και η Ραλλία Χρηστίδου με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Θεσσαλονίκης (βγήκε δεύτερη σε ψήφους, πίσω από την Κατερίνα Νοτοπούλου) και η δημοσιογράφος και συγγραφέας Σεμίνα Διγενή, που ήταν πρώτη σε σταυρούς στον Νότιο Τομέα Αθηνών με το ΚΚΕ.

2

Η Ραλλία Χρηστίδου κατάφερε να μπει στην Βουλή με 13.461 ψήφους στον Νότιο Τομέα Αθηνών, ωστόσο η ψυχολογία της όπως είναι επόμενο δεν είναι καθόλου καλή.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ύστερα από την ήττα του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της για το αποτέλεσμα των εκλογών.

«Σήμερα ξημέρωσε μια εξαιρετικά δύσκολη μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Προσωπικά δεν έχω κοιμηθεί ούτε 1 λεπτό. Λυπάμαι που 4 χρόνια δεν μπόρεσα να συνδράμω περισσότερο στον συλλογικό μας στόχο, την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας οραματιζόμενη ένα καλύτερο αύριο για την κοινωνική πλειοψηφία. Ωστόσο απευθυνόμενη σε όσους με τίμησαν με την ψήφο τους για 2η φορά τους λέω ότι θα καταβάλω όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο εντός και εκτός των τειχών με περισσότερη δύναμη, μαχητικότητα, αποφασιστικότητα και συντροφικότητα» έγραψε η Ραλλία Χρηστίδου.

Με νέα ανάρτηση στην οποία εκφράζει ξανά τη στήριξή της στον Αλέξη Τσίπρα παρά το πολύ άσχημο αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της Κυριακής, έκανε η εκλεγείσα βουλευτής Επικρατείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Έλενα Ακρίτα.

Λίγες ώρες μετά το «δρυός πεσούσης, αυτή η αλητεία» η Έλενα Ακρίτα, το μεσημέρι της Δευτέρας προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση για τις εκλογές διατυπώνοντας τη στάση της που συνοψίζεται στο hashtag «#Με_τον_Αλέξη».

Σύμφωνα με την ίδια ο Αλέξης Τσίπρας «θα βγει πιο δυνατός από την ήττα» συμπληρώνοντας ότι «το θέμα δεν είναι να γονατίσεις. Το θέμα είναι να καταλάβεις γιατί γονάτισες. Και να σηκωθείς ξανά».
«Έγιναν λάθη. Θα τα συζητήσουμε, θα τα αναλύσουμε, θα τα διορθώσουμε. Και θα το κάνουμε σήμερα. Τώρα» αναφέρει η κυρία Ακρίτα προσθέτοντας ότι «σε μια εκλογική πανωλεθρία, όλοι έχουν ευθύνες. Και ο αρχηγος, και το επιτελείο και τα στελέχη».

akrita-anartisi

Δειτε Επισης

Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μικρή
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν δημοσίευσαν νέα φωτογραφία της κόρης τους
Ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα-Αισιόδοξη σύζυγος του
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών-Νέο βίντεο
Η επιλογή της γραβάτας του Κάρολου στη νέα του εμφάνιση δεν ήταν τυχαία-Το κρυφό μήνυμα στα εγγόνια του
Στο νοσοκομείο η Μαρία Μπακοδήμου-Η ανάρτησή της
Κατερίνα Καινούργιου: Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω
Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν ξανά ο ένας τον άλλο unfollow-Η αινιγματική ανάρτηση του τραγουδιστή
Σοκάρει η Γιάννα Τερζή-«Στη Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση, ήμουν φοβισμένη»
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision