Ποιοι υποψήφιοι celebrities μένουν εκτός Βουλής στην Ελλάδα;

Πολλά μεγάλα ονόματα βουλευτών μένουν εκτός, ανάμεσά τους και αρκετοί celebrities - Τζώρτζια Κεφαλά: «Ήταν πραγματικά τρομακτική εμπειρία οι Εκλογές»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Οι Εθνικές Εκλογές 2023 στην Ελλάδα έκρυβαν πολλές εκπλήξεις όσον αφορά στα αποτελέσματα.

Η τακτική των «celebrities» δεν λειτούργησε όπως φαίνεται για τα κόμματα, με τον κόσμο να μην προτιμά να σταυρώσει γνωστά ονόματα στις εκλογές 2023 μιας και οι περισσότεροι έμειναν εκτός.

Ανάμεσα στους celebrities που δεν εκλέγονται είναι και οι: Μάριος Αθανασίου, Νόνη Δούνια, Σπύρος Μπιμπίλας, Μιθριδάτης, Παύλος Ορκόπουλος, Σταύρος Νικολαϊδης, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, Βαγγέλης Σερίφης, Ελένη Γερασιμίδου.

Untitled 4

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, Γιούρκας Σεϊταρίδης, κατέβηκε υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στο νομό Ιωαννίνων, αλλά δεν εξελέγη παίρνοντας μόλις 2.105 ψήφους.

e0267163-795a-4473-bf1f-2940a8542da6.width-750

Η Νόνη Δούνια ήταν υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Πειραιώς και Νήσων, αλλά το πρώην μοντέλο δεν κατάφερε να επανεκλεγεί.

ΝΟΝΗ ΔΟΥΝΙΑ 222

Ομοίως, δεν εξελέγη και ο Σταύρος Νικολαΐδης, με τον ηθοποιό να ήταν υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στο Νότιο Τομέα Αθηνών.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ 2

Εκτός Βουλής έμεινε και ο Μιθριδάτης Χατζηχατζόγλου, γνωστός από τα «Ημισκούμπρια». Ήταν υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ τον Νότιο Τομέα Αθηνών, ενώ δεν εξελέγη στον Βόρειο Τομέα της Β' Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου. Στην ίδια εκλογική περιφέρεια απέτυχε να εκλεγεί και η σεναριογράφος (συνεργάτιδα του Χάρη Ρώμα) Άννα Χατζησοφιά.

Untitled

Ο Βαγγέλης Σερίφης ή αλλιώς DJ Rico ήταν υποψήφιος με το Κομμουνιστικό Κόμμα στον Δυτικό Τομέα Αθήνας αλλά δεν εξελέγη βουλευτής, όπως επίσης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ ο Διονύσης Τσακνής συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής. Η ηθοποιός Ελένη Γεραμισίδου κατέβηκε με το ΚΚΕ στην Ανατολική Αττική αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί, παρότι είχε εκλεγεί στις εκλογές του 2019.

Untitled 1

Ο μουσικός και ερμηνευτής «Ψαραντώνης», που ήταν υποψήφιος στο Επικρατείας του ΜέΡΑ25, δεν μπόρεσε να μπει επίσης στη Βουλή, όπως και ο ηθοποιός και πρόεδρος του σωματείου ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, και η Τζώρτζια Κεφαλά που είχαν κατεβεί με το κόμμα Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Untitled 5

Δύο ηθοποιοί, ο Χρήστος Βαλαβανίδης ήταν υποψήφιος στον Β1 βόρειο τομέα Αττικής και ο Ηλίας Λογοθέτης στον Β2 Δυτικό Τομέα Αθηνών, δεν μπόρεσαν επίσης να εκλεγούν με το «Κίνημα Φτωχών».

Untitled 3

Με το κόμμα "ΕΑΝ" του Αναστάσιου Κανελλόπουλου ήταν υποψήφιος στις εκλογές ο τραγουδιστής Βασίλης Παϊτέρης, ο οποίος δεν εκλέχθηκε βουλευτής.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΙΤΕΡΗΣ 2

Μετά την αποτυχία - ατυχία να μην μπει στη Βουλή, η Νόνη Δούνια έκανε και μια ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

«Αγαπημένοι μου Φίλοι, Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη στήριξή σας και σε αυτή μου την προσπάθεια.

Δώσαμε μαζί έναν έντιμο αγώνα, υπό αντίξοες, πολλές φορές, συνθήκες. Θα συνεχίσω να μάχομαι για το καλύτερο για τον Πειραιά και τα νησιά μας. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και καλή κοινοβουλευτική θητεία στους νεοεκλεγέντες Συναδέλφους μου!», έγραψε χαρακτηριστικά η Νόνη Δούνια στο Facebook.

dounia

Τον δικό του απολογισμό για τις εκλογές έκανε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός είχε θέσει υποψηφιότητα με τη Νέα Δημοκρατία, όπου δεν κατάφερε τελικά να εκλεγεί και έστειλε το «ευχαριστώ» του σε όσους τον στήριξαν.

«Ωραία ήταν! Κάποιες στιγμές στη ζωή σου, νομίζεις ότι έχεις ζήσει τα πάντα. Ειδικά αν είχες μια ζωή πλούσια σε εμπειρίες κάθε είδους. Και τότε, προκύπτει κάτι καινούργιο και εντελώς διαφορετικό. Αυτό εδώ λοιπόν το πεντάμηνο ταξίδι, ήτανε για μένα το «καινούργιο». Μία εξαιρετικά ιδιαίτερη και πλούσια εμπειρία. Ένα τελείως διαφορετικό πεδίο στο οποίο μπήκα και κινήθηκα και με γέμισε ενθουσιασμό και ενεργητικότητα. Μπήκα υποθέτοντας και τους κινδύνους και τις πιθανότητες. Γνωρίζοντας τις δυσκολίες σε μια πολύ σκληρή περιφέρεια της Αθήνας, με βαριά πολιτικά ονόματα.

Με εξαιρετικά χαμηλό οικονομικό προϋπολογισμό για προεκλογικό αγώνα, αλλά και με άγνοια πολλών πραγμάτων και αμέτρητων υποχρεώσεων που χρειάζονται και προέκυπταν ανά πάσα στιγμή. Ταυτόχρονα, βλέποντας και κάποια πράγματα που «έπρεπε» να κάνω ως «υποψήφιος» τα οποία όμως απέρριπτα και δεν έκανα όταν ένιωθα ότι δεν ταιριάζουν στον χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία μου.

Στα πλαίσια αυτά ως ωμά ρεαλιστής, ήξερα ότι το πιθανότερο είναι να μην καταφέρω να εκλέγω. Πολλοί το ξέρετε από τις απαντήσεις που σας έδινα στα πολύ εγκάρδια -και συγκινητικά- μηνύματα σας για «καλή επιτυχία». Κάπου εδώ λίγες ώρες μετά το κλείσιμο της κάλπης, θέλω να πω ένα ειλικρινές και μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους που με στήριξαν και κυρίως στους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους. Σε κάποιες χιλιάδες που μπήκαν στο παραβάν και μου έβαλαν έναν σταυρό. Το σκέφτεσαι και συνειδητοποιείς πόσο εξαιρετικά τιμητικό είναι αυτό. Ευχαριστώ σε όλους».

Untitled

Στην ΕΡΤ βρέθηκε η Τζώρτζια Κεφαλά μετά τα αποτελέσματα για τις εκλογές 2023. Η τραγουδίστρια συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο της Ζωής Κωνσταντοπούλου με την Πλεύση Ελευθερίας.

«Εγώ έχω πολύ λιγότερες γνώσεις από εσάς σε αυτό το χώρο, αλλά έτσι όπως το έζησα ήταν πραγματικά τρομακτική εμπειρία. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα αυτά.

Συναντήσαμε πάρα πολλούς νέους οι οποίοι μας πλαισίωσαν και ήρθαν μαζί μας» είπε η Τζώρτζια Κεφαλά, υποψήφια βουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας Δυτικού Τομέα Αθηνών.

«Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσε έναν άνισο αγώνα γιατί ούτε καν τις απόψεις της δεν μπορούσε να θέσει εύκολα», πρόσθεσε η Τζώρτζια Κεφαλά.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας εμφανίστηκε στο #ToPrwino, μία μέρα μετά τις εκλογές 2023 και ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε αν είναι χαρούμενος ή λυπημένος που δεν κατάφερε να μπει η Πλεύση Ελευθερίας στη Βουλή για λίγους ψήφους, ενώ οι δημοσκοπήσεις έδειχναν πολύ χαμηλότερα ποσοστά από αυτά που τελικά πήρε. Ο ηθοποιός άδραξε την ευκαιρία να κάνει τα παράπονά του στον ΑΝΤ1…

«Δεν είχαμε πάρα πολύ δημοσιότητα κι εδώ θα πω το παράπονό μου. Ο ΑΝΤ1 είναι από τα κανάλια που εμένα προσωπικά δεν με κάλεσαν ούτε μία φορά, παρά τις προσπάθειες που έκανα να βγω σε κάποια εκπομπή κι αυτό δείχνει κάτι. Δεν μπορεί ένα κόμμα το οποίο έχει μια τόσο δυνατή φωνή να μην καλείς τους υποψηφίους του», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Άμεση ήταν η απάντηση που έδωσε η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Αν έχει κάποια σημασία, φιλοξενήσαμε την πρόεδρός σας πριν από ακριβώς δύο εβδομάδες. Για 20 λεπτά ακούσαμε όλες τις θέσεις της Πλέυσης Ελευθερίας», είπε η δημοσιογράφος.

Δειτε Επισης

Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μικρή
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν δημοσίευσαν νέα φωτογραφία της κόρης τους
Ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα-Αισιόδοξη σύζυγος του
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών-Νέο βίντεο
Η επιλογή της γραβάτας του Κάρολου στη νέα του εμφάνιση δεν ήταν τυχαία-Το κρυφό μήνυμα στα εγγόνια του
Στο νοσοκομείο η Μαρία Μπακοδήμου-Η ανάρτησή της
Κατερίνα Καινούργιου: Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω
Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν ξανά ο ένας τον άλλο unfollow-Η αινιγματική ανάρτηση του τραγουδιστή
Σοκάρει η Γιάννα Τερζή-«Στη Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση, ήμουν φοβισμένη»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»