Ο Λάκης Λαζόπουλος ύψωσε on air το μεσαίο δάχτυλο τον Κατρούγκαλο: «Πήρε κι ένα εικοσάρι τώρα»

«Ποταμός» κατά Λαζόπουλου o Αλέξης Κούγιας: «Δε γνώριζα ότι θα εμφανιζόταν αυτό το υποκείμενο στην ίδια εκπομπή»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τη δική του σατιρική παρέμβαση στην εκπομπή του ΑΝΤ1 για τις Εκλογές 2023 έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο γνωστός δημιουργός έδωσε συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη νίκη του, ενώ έκανε μια… ακατάλληλη χειρονομία στον αέρα για τον Γιώργο Κατρούγκαλο.

Πριν από αυτό όμως, ο Λάκης ξαναβγήκε ζωντανά, αλλά δεν είπε… λέξη. Ο Νίκος Χατζηνικολάου εξηγούσε στον αέρα το πώς θα παρέμβει μετά ο γνωστός καλλιτέχνης μετά τα exit polls, με τον Αλέξη Κούγια να πετάγεται και να τονίζει πως ο ίδιος θα έχει φύγει στις 19:00.

«Με ρωτούν οι τηλεθεατές να πω τι θα γίνει με τον Λάκη Λαζόπουλο απόψε. Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει έτοιμο το εκλογικό του τσαντίρι ως γύφτος, ο κλασικός χαρακτήρας των παλαιών εκπομπών του. Αλλά είναι ο μόνος που τηρεί πιστά και κατά γράμμα το ότι μέχρι τις 19:00 και το exit poll, που κλείνουν οι κάλπες, δεν λέει λέξη.

Λάκη, τίποτα; Ούτε κουβέντα μέχρι της 19:00; Σε περιμένουμε με πολλή χαρά και με πολλή αγάπη γιατί πραγματικά ο χαρακτήρας αυτός είναι ένας χαρακτήρας που  που έλαμψε στην τηλεόραση τα προηγούμενα χρόνια», είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου, την ώρα που ο Λάκης Λαζόπουλος έκανες κινήσεις στη νοηματική.

«Εγώ θα έχω φύγει στις 7», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

«Το βασικό είναι ότι ο μουγγός μίλησε κι εκείνο που είπε είναι ότι «μεταξύ των τυφλών βασιλεύει ο μονόφθαλμος. Ο Μητσοτάκης θέλει τετραετία μόνος του, ο Ανδρουλάκης δεν θέλει γιατί και οι δύο μαζί θα ροκανίζουν ο ένας τον άλλον, γι’ αυτό είπε ο Ανδρουλάκης ούτε Τσίπρα ούτε Μητσοτάκη γιατί κάτι ήξερε. Επίσης, ο Ανδρουλάκης θέλει να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση. Επίσης, ο Τσίπρας θέλει μια τετραετία να ξεμαλλιαστούν, μέχρι τις 25 Ιουνίου πρέπει να αλλάξει ομάδα γιατί με την ομάδα αυτή δεν μπορεί να πάει», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος και σημείωσε:

«Ο Μητσοτάκης, καλώς ή κακώς, βγήκε πρώτος και πρέπει να το δεχτούμε, να του δώσουμε και συγχαρητήρια. Όπως και στον κ. Ανδρουλάκη».

Στη συνέχεια, κάνοντας μια χειρονομία, ο Λάκης Λαζόπουλος είπε για τον Γιώργο Κατρούγκαλο: «Ο κος Κατρούγκαλος είπε ότι θα βάλει 20% φόρο, πήρε κι ένα εικοσάρι τώρα… Άντε γεια μας»!

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε το πρωί της Δευτέρας 21/5 στο #ΤoPrwino και στον Γιώργο Λιάγκα. Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το αν είδε τον Λάκη Λαζόπουλο στην εκλογική βραδιά του ΑΝΤ1, μετά το «καρφί» που πέταξε on air!

Για τέσσερα περίπου λεπτά, ο Αλέξης Κούγιας ήταν κόλαφος κατά του Λαζόπουλου! «Αν το γνώριζα ότι θα εμφανιζόταν στην ίδια εκπομπή και τηλεοπτικά θα συνυπήρχαμε με αυτό το υποκείμενο… Γιατί είναι υποκείμενο για μένα, όχι γενικά. Οκτώ χρόνια αλλοίωσε την προσωπικότητά μου. Με παρουσίασε κοντό, να αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά μου, να με παρουσιάζει ανήθικο, να με παρουσιάζει γελοίο. Τα παιδιά μου οκτώ χρόνια μεγάλωσαν με τον Λαζόπουλο!

Ο γιος μου μού έλεγε «πατέρα, αυτός ο γελοίος πάλι κάτι είπε για σένα». Να προσπαθεί να αλλοιώσει κάθε χαρακτηριστικό μου και στο τέλος να φτάνει στο αποκορύφωμα και να λέει αυτό που με στοχοποίησε πως όταν ανέλαβα την υπόθεση του Κορκονέα –του αστυνομικού στην υπόθεση Γρηγορόπουλου που καταδικάστηκε με ψήφους των ενόρκων- λέγοντας πως λάθος Αλέξη βρήκε η σφαίρα του Κορκονέα… Ότι η σφαίρα έπρεπε να βρει τον Αλέξη Κούγια;».

Στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας τόνισε πως έχει τεράστια διαδρομή, έγινε πλούσιος αλλά δεν ξέχασε ποτέ την καταγωγή του. «Δεν είμαι ανήθικος άνθρωπος και θέλω να σας πω ότι ήταν δυσάρεστη έκπληξη για μένα και γι’ αυτό το είπα στον αέρα ότι θα φύγω στις 19.00. Το τι είναι ο κάθε άνθρωπος το δείχνει η διάρκεια. Όταν πέφτεις από ψηλά κάνεις μεγάλο κρότο. Αν θες να κυνηγάς πρωτιές πρέπει να είσαι ηθικός άνθρωπος, δίκαιος, τίμιος και να λες τα πράγματα με το όνομά σου. Κατέστρεψε ανθρώπους ο Λαζόπουλος. Πολιτικούς, επιχειρηματίες, συναδέλφους του ηθοποιούς. Τώρα έκανε μία στροφή. Τώρα προσπαθεί να καταστρέψει τους άλλους» δήλωσε επίσης ο γνωστός ποινικολόγος.

Δειτε Επισης

Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision
Αυτοί είναι τέσσερις μονομάχοι που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο Survivor
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»