#Eurovision 2023: Άρχισαν τα όργανα και για την Loreen! Ουκρανή τραγουδίστρια την κατηγορεί για αντιγραφή

Στοιχεία από τρία συνολικά τραγούδια φαίνεται πως φέρει το #Tattoo που κέρδισε στη #Eurovision. Ανάμεσα τους και ένα ελληνικό τραγούδι

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μεγάλη νικήτρια της Eurovision 2023, στέφθηκε η Loreen εκπροσωπώντας την Σουηδία και έγινε έτσι η πρώτη γυναίκα που έχει κερδίσει δυο φορές τον μουσικού ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Η τραγουδίστρια λοιπόν, παραχώρησε τις πρώτες δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση του τελικού

Οι πρώτες δηλώσεις της Loreen μετά τον τελικό της Eurovision

«Το 2012 ήταν όλα καινούργια για εμένα, ήμουν ένα αφελές κορίτσι, δεν ήξερα τι να περιμένω. Αυτή τη φορά όμως, ήταν σαν να επέστρεφα πίσω σε μία οικογένεια με την οποία έχουμε 11 χρόνια σχέσης, με την οποία γνωριζόμαστε μέχρι τώρα. Η φετινή εμπειρία ήταν μητρική και ανέμελη. Είχε μία ωραία ροή.

«Το Euphoria ήταν μυστηριώδες στη σκηνική παρουσία. Το Euphoria ήταν το φεγγαρόφωτος ενώ το Tattoo το φως του ήλιου. Τα χρειαζόμαστε και τα δύο. Το βασικό συστατικό σε οποιαδήποτε επιτυχία είναι η αυθεντικότητα. Το να είσαι αυθεντικός να ακούς και να γνωρίζεις τον εαυτό σου. Για να γίνει αυτό πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω και να μην ζητάς τις συμβουλές των άλλων. Πριν ανέβω στη σκηνή κάνω διαφορετικά πράγμα αναλόγως την ενέργεια της αρένας. Για παράδειγμα σήμερα έκανα διαλογισμό. Έδιωξα τους πάντες από το δωμάτιο ώστε να διαλογιστώ για ώρα, σοβαρά αυτό έκανα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Loreen.

«Αγαπώ την Ουκρανία πολύ και έχω πάει πολλές φορές. Όσα συμβαίνουν με πονάνε. Ελπίζω να βρεθεί λύση, ο πόλεμος να λήξει, η Ουκρανία να κερδίσει ξανά σύντομα και φυσικά να καταφέρει να διοργανώσει τον Διαγωνισμό» δήλωσε ακόμα στην συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη της.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η νίκη της Loreen στη φετινή #Eurovision, καθώς το τραγούδι της φαίνεται πως μοιάζει με τρία άλλα κομμάτια.

Η εισαγωγή του #Τattoo που κατάφερε να κερδίσει την πρωτιά στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού φαίνεται πως παραπέμπει στη μελωδία του «Σκέτος Εγώ» της Γεωργίας Νταγάκη, που κυκλοφόρησε το 2012 μέσω μιας γερμανικής εταιρείας παραγωγής. Επιπλέον, κάποιοι έχουν εντοπίσει μεγάλες ομοιότητες με το «Winner takes it all» των ΑΒΒΑ.

Ωστόσο, εκτός από αυτά τα δύο, το #Tattoo φαίνεται πως έχει πολλά κοινά και με το τραγούδι #Angel, με το οποίο αποφάσισε να συμμετάσχει στη #Eurovision το 2011 η Ουκρανή τραγουδίστρια, Mika Newton.

Πολλοί μάλιστα, ήταν εκείνοι που κατηγόρησαν τη Σουηδή τραγουδίστρια στα social media για λογοκλοπή. Η ίδια φυσικά, έσπευσε να απαντήσει στους διαδικτυακούς της φίλους με μία σειρά από insta stories.

Σε αυτά, ακούγεται να λέει: «Τι μπορώ να πω παιδιά; Χρησιμοποίησε σχεδόν, την ίδια ιδέα με τη δική μου το 2011. Ειλικρινά, αν την ενέπνευσα κι αποφάσισε να πάει με την ίδια σχεδόν εμφάνιση με τη δική μου, τότε καλή τύχη».

Eντωμεταξύ η τραγουδίστρια από την Σουηδία, κατάφερε μέσα σε δύο μόλις μέρες, να γίνει νούμερο ένα (στο iTunes) σε 23 χώρες με το νικητήριο τραγούδι #Tatoo, ενώ το #Euphoria επέστρεψε στο Top20 αρκετών χωρών 11 χρόνια μετά!

345711180_230584159670454_8516087384849288825_n

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»
Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι από τις «Ικέτιδες» - Η κατάμεστη πρεμιέρα στους Δελφούς
#TemptingFortune: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο πρώτο τρέιλερ του νέου reality
Ο Φάνης Μουρατίδης παρουσιαστής στην επιστροφή του #MoneyDrop στους τηλεοπτικούς μας δέκτες
Η πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο «ευχαριστώ» των Maneskin μετά τη μεγάλη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ
Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε: Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, θα μας θεωρήσουν χουντικούς»
#FindMeFalling: O Njoy στην πρώτη κυπριακή ταινία του Netflix!