Ο Andrew Lambrou «σπάει τη σιωπή του» για το... 4άρι της ελληνικής επιτροπής στην Κύπρο!

Andrew Lambrou & Victor Vernicos μίλησαν για την εμπειρία τους στην #Eurovision. Το 4αρι της Ελλάδας στην Κύπρο που έχει προκαλέσει έντονο σχολιασμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στην 12η θέση βρέθηκε η Κύπρος με τον Andrew Lambrou στη Eurovision 2023, η οποία τα ξημερώματα της Κυριακής έριξε αυλαία στο Λίβερπουλ με τη μεγάλη νικήτρια τη Loreen από τη Σουηδία.

Δειτε Επισης
Καλλιτέχνες για το 4αρι της Ελλάδας στον Andrew Lambrou: «Υπάρχει αντικυπριακό κλίμα στην ΕΡΤ» #Eurovision 2023: Η πρώτη ανάρτηση του Andrew Lambrou μετά τον τελικό! Σεργουλόπουλος & Μελιτά απαντούν για το 4άρι στην Κύπρο & την αμοιβή στον σχολιασμό Καίτη Γαρμπή: «Με τις βλακείες σας στην ΕΡΤ, θα μας πάρουν πίσω οι Κύπριοι το χαλούμι & την Βίσση!» Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε κατά της ΕΡΤ μετά το 4αρι στην Κύπρο στην #Eurovision 2023: «Ήμαρτον» #Eurovision 2023: Η Ελλάδα πήρε τη χειρότερη βαθμολογία που είχε ποτέ σε ημιτελικό - Η θέση της Κύπρου Άννα Βίσση για τη #Eurovision 2006: «Είναι καιρός να πω όσα έγιναν τότε και δεν τα έβγαλα ποτέ από μέσα μου» «Εκεί που είναι έτοιμη η Φουρέιρα να βγει στην #Eurovision τραβάει μια λιποθυμία από την εξάντληση» #Eurovision 2023: Τι και αν έχουν περάσει πέντε χρόνια ο Twitter γέμισε πάλι με μηνύματα για την Φουρέιρα Σαρμπέλ: «Δεν μου κανόνισαν ούτε ταξί για να πάω στο σπίτι μου, όταν γύρισα από τη #Eurovision»

Ο Andrew Lambrou, λίγες ώρες μετά από την ολοκλήρωση του μουσικού διαγωνισμού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής #StarBreakfast και μεταξύ άλλων, μίλησε για την εμπειρία του στην Eurovision, αλλά και για το 4αρι της Ελλάδας στην Κύπρο που έχει προκαλέσει έντονο σχολιασμό.

«Είμαι τόσο συγκινημένος, προσπαθώ να βρω λόγια αυτή τη στιγμή αλλά θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσοι με στήριξαν. Του ανθρώπους της Κύπρου, τους ανθρώπους της Ελλάδας, της Αυστραλίας, σε όλον τον κόσμο. Είναι υπέροχο να βρίσκεσαι εδώ, το αγαπώ είμαι πολύ ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ», είπε αρχικά ο Andrew Lambrou.

Σχετικά με το 4άρι της Ελλάδας στην Κύπρο, ο Andrew Lambrou ανέφερε: «Είμαι ευγνώμων για οποιονδήποτε βαθμό εδώ και θέλω να πω στους Έλληνες και στους Αυστραλούς νιώθω την αγάπη και την υποστήριξή σας και για εμένα αυτό είναι τα πάντα. Σας αγαπώ τόσο πολύ και σας το ανταποδίδω». 

Και ο Victor Vernicos επέστρεψε μαζί με την ελληνική αποστολή για την Eurovision 2023 στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Δευτέρας 15/5. Οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών τον περίμεναν στο αεροδρόμιο, με τον 16χρονο καλλιτέχνη να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Victor Vernicos είπε: «Σίγουρα δεν πετύχαμε τον στόχο μας για να πάμε τελικό, αλλά πιστεύω ότι τα πήγαμε πολύ καλά. Πιστεύω ότι κάποιες φορές κάποια άλλα πράγματα είναι πιο σημαντικά. Με τη μη πρόκριση σίγουρα στενοχωρήθηκα για λίγο. Η εμπειρία ήταν τέλεια, γνώρισα πολλούς καλλιτέχνες. Δεν έχω διαβάσει τα αρνητικά σχόλια. Δεν έχω διαβάσει, επίσης, κανένα δημοσίευμα για τη συμμετοχή μου».

Επίσης, ο Victor Vernicos πρόσθεσε: «Ο δάσκαλος φωνητικής μου είπε ότι ήμουν αγχωμένος στην εμφάνισή μου. Δεν ήμουν αγχωμένος, μόνο στην αρχή λιγάκι. Τα έδωσα όλα αλλά δεν ήταν η στιγμή μου. Δεν αλλάζω τίποτα. Αν θα ξαναπήγαινα Eurovision; Ποτέ μην λες ποτέ!».

«Τίποτα δεν πήγε λάθος, ένας διαγωνισμός είναι και όλα τα πράγματα γίνονται, όπως πρέπει να γίνονται. Θέλω να πω και κάτι για τη γιορτή της μητέρας που είναι σήμερα. Είναι σημαντικό που ο Victor έχει αυτούς τους γονείς, αυτή τη μητέρα που τον στήριξε όλο αυτόν τον καιρό. Μακάρι όλες οι μητέρες να στήριζαν τα παιδιά τους σε τέτοια σημαντικά βήματα που θέλουν να κάνουν και πιστεύουν. Πήγε στον διαγωνισμό και έκανε το καλύτερο που μπορούσε, και γι’ αυτό είμαστε πολύ χαρούμενοι» είπε από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

Δειτε Επισης

Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»