#SurvivorGR: Αποχωρεί ο Σχίζας; Σάλος στο Twitter! Τι του είπε η Ελευθερίου για Παναγιώταρου;

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν μπόρεσε να αφήσει αναπάντητα τα όσα συνέβησαν στο #SurvivorGR All Star - Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία - H πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν μπόρεσε να αφήσει αναπάντητα τα όσα συνέβησαν στο χθεσινό επεισόδιο του #SurvivorGR All Star.

Συγκεκριμένα, η Ελευθερία Ελευθερίου φέρεται να αποκάλυψε κάτι στον Στάθη Σχίζα σχετικά με τη σύντροφό του, το οποίο μάλιστα, τον επηρέασε πολύ άσχημα ψυχολογικά.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει αποκαλυφθεί το τι είπε στον συμπαίκτη της, όμως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε στην... «προδοσία» της.

Ειδικότερα, δημοσίευσε σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο πριν από την είσοδο της Ελευθερίας Ελευθερίου στο παιχνίδι.

«Όταν βλέπαμε την πρεμιέρα μαζί με τη “φίλη” μου, στο σπίτι μας, με τους φίλους μας. Και λίγο αργότερα την παρηγορούσα για τον Πρίαμο. Τα συμπεράσματα δικά σας», γράφει πάνω στο βίντεο.

Στο Twitter φυσικά, τα σχόλια δίνουν και παίρνουν αναφορικά με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Όπως αναφέρει το κοινό, ήταν λίγο-πολύ γνωστό ότι η Instagrammer περιμένει τον Στάθη Σχίζα να βγει από το #SurvivorGR για να του ανακοινώσει τον χωρισμό τους.

Πριν από όλα αυτά, είχε προηγηθεί ένα ρεπορτάζ στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» όπου αναφερόταν πως σύντροφος παίκτη του #SurvivorGR τον περιμένει να βγει για να χωρίσουν.

SXIZAS1

Στις φήμες για την αποχώρηση Σχίζα απάντησε με τον δικό του τρόπο και ο Άρης Σοϊλέδης, ο περσινός φιναλίστ του #SurvivorGR τονίζοντας πως φέτος που δεν υπάρχει κινητό για να καθοδηγεί παίκτες, φάνηκε ο χαρακτήρας τους.

soiledis11_3051026087863513437

Σήμερα, μέσα από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αρτσίτας αποκάλυψε πως αυτό που είπε η Ελευθερία Ελευθερίου στον Στάθη Σχίζα ήταν ένα υπονοούμενο για τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ότι περνάει κρίση, κάτι που τον επηρέασε αρκετά καθώς ο ίδιος είναι πολύ ερωτευμένος.

Πρώτο trend στο Twitter τα ονόματα του ζευγαριού

Δεν έγινε trend στο Twitter μόνο το #Survivorgr αλλά και η... Παναγιώταρου! Λίγη ώρα μετά έγινε και ο Σχίζας με το τηλεοπτικό κοινό να περιμένει πώς και πώς να μάθει περισσότερες και πιο juicy λεπτομέρειες.

tw

Επιβεβαιωμένο πλέον το Spoiler από τον Αγιο Δομίνικο για την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα από το #SurvivorGR All Star.

Στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου είναι αρκετά προβληματισμένος και έξαλλος με την τραγουδίστρια. Τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι συμπαίκτες της όταν την ακούν να λέει ότι την διαπόμπευσαν σε όλη την Ελλάδα!

Όταν ο Σπύρος Μαρτίκας την ρώτησε εάν την έχουν εκθέσει οι Παναγιώταρου - Σχίζας, εκείνη τσίριξε "Ναι" ενώ λίγο μετά ξέσπασε σε κλάματα.

Ο περσινός νικητής του Survivor 2022 δεν συνεχίζει και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η παραγωγή έκανε δεκτό το αίτημά του και ο Σχίζας είναι ήδη εκτός παιχνιδιού.

Αυτό που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι αν θα προβληθεί η στιγμή της αποχώρησής του στο επεισόδιο της Κυριακής ή της Δευτέρας. Το πιθανότερο είναι να δούμε τον Σχίζα να αποχωρεί το βράδυ της Κυριακής, στη συνεδρίαση του Συμβουλίου του Νησιού, μετά την ήττα των Διασήμων.

Και φυσικά, απομένει να δούμε αν και τι θα αλλάξει στη διαδικασία της εβδομάδας, ως προς την επόμενη αποχώρηση. Πληροφορίες αναφέρουν πως θα πραγματοποιηθεί κανονικά η ψηφοφορία της Τρίτης και θα υπάρξει και δεύτερη αποχώρηση το βράδυ της Πέμπτης.

Πρώτη Ασυλία

Νέα εβδομάδα από την Κυριακή με το αγώνισμα για την κατάκτηση της πρώτης ασυλίας να αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Ας μην ξεχνάμε ότι οι Μαχητές έχουν πάρει τον αέρα των Διασήμων κατακτώντας 4 νίκες την περασμένη εβδομάδα και γνωρίζοντας μόνο μία ήττα.

Θα συνεχίσουν το εντυπωσιακό αυτό σερί και θα το διευρύνουν, κατακτώντας ακόμα μια νίκη, αυτή τη φορά για την πρώτη ασυλία της Κυριακής;

Θα βρουν το σθένος οι Κόκκινοι, στη σκιά των εξελίξεων με τον Σχίζα, να περάσουν στην αντεπίθεση και να πάρουν εκείνοι το προβάδισμα στις νέες ασυλίες;

ΟΧΙ...

Οι Μαχητές είναι και πάλι νικητές, κάνουν το 1-0 και ρίχνουν ακόμα πιο βαθιά στην εσωστρέφεια τους Διάσημους, κατακτώντας την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

H πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση

Η Ελευθερία Ελευθερίου άνοιξε πολλά μέτωπα στο παιχνίδι και δεν θα της βγει σε καλό. Η ομάδα της χάνει απόψε την πρώτη ασυλία και εκείνη θα είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, καθώς οι συμπαίκτες της δεν θα της συγχωρήσουν αυτά που είπε και έκανε.

Αυτό πάντα σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν αυτή την ώρα, τα οποία πάντα σας μεταφέρουμε με επιφύλαξη.

Δειτε Επισης

#MyManCan: Ο #SuperFM Φάνης Λαμπρόπουλος, είπε ψέματα για να βάλει ζευγάρι να τσακωθεί!
#J2US: Tο κοινό ανέτρεψε την βαθμολογία και τους έστειλε πρόωρα σπίτι
Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Προβλέπεται καύσωνας! Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα Live στην πιο fuego νύχτα του καλοκαιριού!
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»