O Σχίζας άφησε άφωνη τη Σκορδά με τις αποκαλύψεις του για την Ελευθερία και τον Πρίαμο

#SurvivorGR - Ευρυδίκη: Αυτός ο παίκτης κινεί τα νήματα και τον έδωσε στεγνά

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο #PrwinoMas ήταν σήμερα καλεσμένος ο Στάθης Σχίζας. Ο πρώην παίκτης του #SurvivorGR, μάλιστα, άφησε άφωνη τη Φαίη Σκορδά με τις αποκαλύψεις του για την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο.

«Δεν αποχώρησα από το παιχνίδι για ένα μεμονωμένο περιστατικό το οποίο μου είχε πει η Ελευθερία κάποια πράγματα. Γενικά το παιχνίδι έχει πάρει μια τροπή που είναι τελείως έξω από τα νερά μου, από την αξιοπρέπειά μου, τον τρόπο που έχω μεγαλώσει… Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα είναι ανθρωποφάγο και ότι είναι ο θάνατός σου η ζωή μου.

Το παιχνίδι πέρασε σε ένα άλλο στάδιο που έγινε απάνθρωπο. Χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, χτυπήματα στην ψυχολογία σου, στην ηθική σου, στην αξιοπρέπειά σου. Αυτό που μου είπε η Ελευθερία ήταν το κερασάκι στην τούρτα», είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

ΣΤ.ΣΧ.: Ήρθε η Ελευθερίου off camera και μου είπε αυτά που μου είπε για την προσωπική μου ζωή και μετά πήγε στον Μάριο, ο οποίος της είπε “του τα είπες όλα;”.

Φ.ΣΚ.: Το είδες αυτό;

ΣΤ.ΣΧ.: Το είδα με τα μάτια μου αυτό.

Φ.ΣΚ.: Νίκο, ακούς;

ΣΤ.ΣΧ.: Και γελούσαν μεταξύ τους. Και να λέει “ναι ναι, του τα είπα όλα”. “Γιατί δεν πας να του διαλύσεις την ψυχολογία;”.

Φ.ΣΚ.: Το άκουσες αυτό;

ΣΤ.ΣΧ.: Ναι!

Φ.ΣΚ.: Πώς το άκουσες αυτό;

ΣΤ.ΣΧ.: Δεν είναι καμιά ζούγκλα τεράστια. Έξω από το συμβούλιο έγινε.

Και συνέχισε λέγοντας ο Στάθης Σχίζας: «Θεωρώ ότι ο Σπύρος επειδή ήταν ακίνδυνα τα είπε. Δεν είχαμε κλίκα με τον Σπύρο και τον Μπάρτζη. Η Αφροδίτη έκανε παρέα με Δαλάκα και Ασημίνα και όταν έφυγαν ήρθε σε μας.».

Και πρόσθεσε: «Δεν είχα άγχος τι γίνεται στην Ελλάδα. Απλά στο δικό μου Survivor είχα πάει με πολλή χαρά αλλά τότε έπαιρναν άλλα χρήματα οι παίκτες».

Και αποκάλυψε: «Δεν έφυγα για ένα μεμονωμένο περιστατικό. Γενικά το παιχνίδι είχε πάρει μια τροπή έξω από τα νερά μου, την αξιοπρέπειά μου. Το ξέραμε ότι θα είναι ανθρωποφάγο αλλά πέρασε σε ένα στάδιο που έγινε απάνθρωπο, να σε χτυπήσω κάτω από τη ζώνη. Αυτό που μου είπε η Ελευθερία ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Φαινόταν που θα πάει. Στο τέλος είπαν για τη σύντροφό μου, δεν θα τσίμπαγα;

Και υπογράμμισε: «Ο Μάριος είναι πονηρά στρατηγικός, δεν θέλει δυνατούς παίκτες μέσα στο παιχνίδι. Έδιωξε τον Στάθη, και θα διώξει κι άλλους όταν έρθει η ώρα, όπως ο Σάκης.

Κατά τη γνώμη μου δεν είναι αντρική συμπεριφορά αυτό που έγινε με την Καρολίνα. Εγώ έμαθα τι έγινε μεταξύ τους αφού βγήκα».

Στο τέλος της κουβέντας τους, η Φαίη Σκορδά ρώτησε τον επιχειρηματία για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, καθώς και ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε όταν μπήκε στο σπίτι της στην Ελλάδα.

«Τι σου είπε η Αλεξάνδρα, όταν σε είδε;» τον ρώτησε η Φαίη Σκορδά, με τον Στάθη Σχίζα να απαντά: «Εντάξει, αμήχανο ήταν. Όπως και την πρώτη φορά, είσαι λίγο αμήχανος με τους ανθρώπους σου. Βγαίνεις από τη ζούγκλα, μπαίνεις μέσα σε αυτοκίνητο, μπαίνεις σε σπίτι, παίρνεις αγκαλιά άνθρωπο που μυρίζει ωραία. Είναι λίγο περίεργο».

Όσο για το πρώτο πράγμα που έκανε όταν επέστρεψε στο σπίτι του, ο Στάθης Σχίζας εξομολογήθηκε: «Ξάπλωσα στον καναπέ, παρήγγειλα κάτι burger, ήπια ποτό. Μπάνιο είχα κάνει στο ξενοδοχείο».

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Ποιος είναι πρωινιάτικα για το #SurvivorGR, τη σχέση της με τη Βρισηίδα Ανδριώτου και έδωσε στη φόρα τον παίκτη που κινεί τα νήματα.

Αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε: «Δεν το βίωσα ωραία το All Star, δεν ήταν όπως πέρσι. Δεν πειράζει, ήξερα ότι πάω σε ένα ριάλιτι. Δεν τα περίμενα τόσο χάλια τα πράγματα βέβαια».

Για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε: «Δεν θέλω να αναφερθώ καθόλου σε αυτό το θέμα. Έχω πει κιόλας ότι θα ήταν σωστό να μιλήσουμε αλλά αν δεν θέλει η κοπέλα δεν θα κάτσω να την παρακαλέσω. Εγώ έχω κάνει την κίνηση. Αν δεν, να είναι καλά, καλή επιτυχία στη ζωή της. Εγώ την κρατάω μέσα μου με αγάπη».

Και πρόσθεσε: «Στεναχωρήθηκα, γιατί δεν περίμενα ότι δεν θα με καταλάβει. Πίστευα ότι θα είχε μία πιο αντικειμενική άποψη, επειδή έχει ζήσει και το παιχνίδι. Την πήρα τηλέφωνο μόλις γύρισα από το Survivor».

Και στη συνέχεια έδωσε στεγνά τον παίκτη που κινεί τα νήματα: «Ξεκάθαρα ο Μάριος κινεί τα νήματα. Το είδαμε και με την Ελευθερία στην αρχή, που της είπε να ψηφίσει τον Στάθη. Ο Σπύρος Μαρτίκας ανακατεύει φουλ και όχι μόνο την κόκκινη ομάδα. Και ο Μπάρτζης έχει ρόλο από πίσω. Όταν έφυγε ο Στάθης, κατάλαβα ότι όλο αυτό ήταν υποκινούμενο, ώστε ένας-ένας οι δυνατοί παίκτες να φύγουν», παραδέχεται η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Και κατέληξε λέγοντας στην κάμερα της εκπομπής, Ποιος είναι πρωινιάτικα: «Τοποθετήθηκα, την πλήρωσα εγώ αλλά δεν το μετανιώνω, γιατί γλίτωσα από την ανθρωποφαγία. Όλοι έχουν πάει εκεί για τα λεφτά».

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears