Οι ταβανόπροκες της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για το #SurvivorGR: «Στα αγωνίσματα κάνει 5% και στο ριάλιτι 15%»

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Survivor: «Πήγα τρεις εβδομάδες, έκανα διακοπές κι έβγαλα και 15.000 ευρώ» - Τους έδωσε όλους στεγνά: Ο Πρίαμος, η Ελευθερία, η Καρολίνα, η Σοφιάνα, ο Μαρτίκας, η Βρισηίδα, ο Μπάρτζης, ο Χανταμπάκης, ο Πιλίδης, ο Γκότσης και τα άλλα παιδιά

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Την πρώτη εμφάνιση μετά την αποχώρησή της από το #SurvivorGR All Star έκανε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στον Νίκο Μουτσινά και στο #KaloMesimeraki. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης απάντησε για όλους και για όλα.

Η όμορφη ξανθιά η οποία είναι η τελευταία που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, βρέθηκε ενώπιον του Νίκου Μουτσινά και μίλησε για τις εμπειρίες που είχε από το παιχνίδι τις τρεις εβδομάδες που έμεινε εκεί.

«Δεν ήθελα αρχικά να πάω γιατί δεν ήθελα να ξαναπεράσω τα ίδια με μία κουταλιά ρύζι. όταν έμαθαν για τον χωρισμό μου μου ξαναείπαν να πάω και είπα γιατί όχι, να τον ξεχάσω και λίγο» αποκάλυψε η Ευρυδίκη και συνέχισε λέγοντας:

Σε ό,τι αφορά την καθημερινότητα που ζούσε στον Άγιο Δομίνικο, η Ευρυδίκη αποκάλυψε:

«Σε αυτό το παιχνίδι ο καθένας είναι ένας ρόλος.

Βλέπω ανθρώπους που όταν είναι η κάμερα δεν μιλούν και όταν δεν είναι κελαηδούν.

Τη μέρα που ο Μαρτίκας είπε κλέφτρα την Ελευθερία, όταν γυρίσαμε στην καλύβα τους έπιασα όλους και είπα “ρε παιδιά, είπαν κλέφτρα μια συμπαίκτριά μας και δεν άνοιξε ρουθούνι ενώ όταν είπαν για τον Χανταμπάκη”, βγήκα εγώ και είπα ότι δεν τους έχω δει να γ@@@@ται».

Η πρώην παίκτρια του reality επεσήμανε επίσης πως υπάρχουν κάποιοι παίκτες που δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα αγωνίσματα.

Μάλιστα σχολίασε σχετικά: «Νομίζουν ότι είμαστε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Μάριος πρώτος και καλύτερος, λέει “εδώ είναι αγωνίσματα, όποιος δεν μπορεί να φύγει”.

Λέω “αγόρι μου, είναι ένα ριάλιτι, ξέρεις πού έχεις έρθει; Όταν παίζουν οι αγώνες κάνει 5%, όταν παίζει το ριάλιτι κάνει 15%».

Όπως είπε, νικητή επιθυμεί τον Γιώργο Πιλίδη γιατί πιστεύει ότι οι υπόλοιποι νοιάζονται μόνο για τα χρήματα.

«Το παιχνίδι δεν ήταν όπως το είχαμε φανταστεί, ούτε όπως το βλέπατε εσείς. Αν εσείς βλέπατε μία κατάσταση στο 5, αυτή η κατάσταση είναι στο 15. Είναι πολλά πράγματα πίσω από τις κάμερες που δεν τα βλέπετε. Επειδή κανείς δεν είναι για την εμπειρία, μόνο ο Πιλίδης είναι που πέρσι το έζησε για 2 εβδομάδες, όλοι για τα χρήματα είναι. Ο πιο αγνός είναι ο Πιλίδης, γιατί δεν το είχε ζήσει πέρσι όπως εγώ. Όλοι είναι διαβασμένοι. Κοιτάζουν κάθε εβδομάδα να πέφτει το χρήμα -που είναι και πολύ- και δεν τους νοιάζει να κάνουν κωλοτούμπα» είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ακόμα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου άφησε και τα «καρφιά» της για την τηλεθέαση του Survivor All Star.

«Το θέμα είναι ότι έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ, γιατί σε αυτό το παιχνίδι είναι ο καθένας είναι ένας ρόλος. Βλέπω ανθρώπους που πριν μπούμε στον αγώνα ή στην καλύβα είναι άλλοι. Βλέπω ανθρώπους που στην κάμερα δεν μιλούν και όταν λείπει η κάμερα κελαηδούν. (…) 

Οι παίκτες νομίζουν ότι είμαστε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, να το ξέρεις. Θα ήθελα να τους πεις ότι είναι ριάλιτι. Ο Μάριος Πρίαμος πρώτος και καλύτερος και του είπα: ξέρεις που έχεις έρθει;. Όταν παίζουν οι αγώνες κάνει 5%, όταν παίζει το “ριάλιτι” κάνει το 15%».

«Τελικά θα με διώξουν από τον ΣΚΑΪ. Γι’ αυτούς τους λόγους, όχι για τα άλλα που είπα» απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς.

Aφού μίλησε για όλους τους άλλοτε συμπαίκτες της, αποκάλυψε και πόσα χρήματα πήρε για τις τρεις εβδομάδες παραμονής της στο Survivor All Star.

Καθόλου παραπονεμένη δεν έδειξε να νιώθει η Ευρυδίκη η οποία όπως τόνισε:

«Εγώ δεν νιώθω τίποτα τώρα. Είμαι τόσο καλά που αποχώρησα. Πήγα τρεις εβδομάδες, έκανα διακοπές κι έβγαλα και 15.000 ευρώ. Μια χαρά είναι. Κοίταξε τώρα μαύρισμα, αποτοξίνωση από κινητά, τροφές και τα λοιπά.

Είμαι στο κέντρο μου κι έτοιμη, όταν εκτίθεται κάποιος, θα έχει και love, θα έχει και hate. Θα έχουμε από όλα» είπε φανερά ικανοποιημένη η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου φιλοξενήθηκε και στο #PrwinoMas και στη Φαίη Σκορδά και, μεταξύ άλλων, απάντησε για την τρίτη κοπέλα που ειπώθηκε ότι είχε συνευρεθεί ερωτικά ο Μάριος Πρίαμος, πριν μπει στο #SurvivorGR All Star.

Αφροδίτη Γραμμέλη και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρέθηκαν για πρώτη φορά μαζί στον τηλεοπτικό αέρα, το πρωί της Πέμπτης, στο Πρωινό μας. Η προ λίγων μηνών δημόσια κόντρα τους είχε απασχολήσει έντονα και το χάσμα μεταξύ των δύο φαινόταν αγεφύρωτο.

Σήμερα, ωστόσο, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κινήθηκε σε εντυπωσιακά χαμηλούς τόνους, τόσο που έκανε αίσθηση σε όλους. Ο διάλογος που είχε με την Αφροδίτη Γραμμέλη εξελίχθηκε ως εξής:

Ευρυδίκη: Μπορούμε να επικοινωνούμε στο Twitter αν με ξεμπλοκάρεις.
Αφροδίτη: Κάποιος λάθος κάνεις. Μπλοκ δεν σε έχω κάνει.
Ευρυδίκη: Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Για όλους τους ανθρώπους υπάρχουν και ατυχείς στιγμές και όλα είναι καλά. Γιατί να μην την καλημερίσω;

Αφροδίτη: Καλημέρες… και τα αφήνουμε πίσω και προχωράμε μπροστά. Τηλεόραση κάνουμε και πράγματα λέγονται και πράγματα γράφονται. Ο καθένας υπερασπίζεται τη θέση του αλλά δεν χρειάζεται αυτό το πράγμα να γίνεται σίριαλ με διαφωνίες δημόσιες. Άλλωστε, αν είχαμε κάτι να πούμε, από τη στιγμή που συναντηθήκαμε θα το πούμε off camera. Η στήλη μου και η κριτική μου δεν είναι ποτέ επί προσωπικού, είναι πάντα με άξονα την τηλεόραση

Tο παρασκήνιο της αποκάλυψης για την ερωτική συνεύρεση Μάριου Πρίαμου – Σοφιάνας Αβραμάκη

«Ίσως κάποιες φορές η συμπεριφορά μου να ήταν τοξική, βρισκόμουν σε άμυνα συνεχώς γιατί από την πρώτη στιγμή δεχόμασταν επίθεση οι τρεις νέες παίκτριες. Η κατάσταση έγινε ως εξής, ήταν ο Μάριος ξαπλωμένος και πήγε η Ελευθερία και του είπε «έχεις κάνει αυτό με εκείνη, με εκείνη κτλ». Εκείνος απάντησε οκ. Έρχεται μετά η ρεπόρτερ και μου λέει να πάμε για προσωπική συνέντευξη. Η Ελευθερία έλεγε διάφορα ονόματα και ο Μάριος απαντούσε θετικά.

Εγώ ήμουν δίπλα. Σε αυτό το ριάλιτι, όταν είσαι δίπλα, σε ρωτάει η ρεπόρτερ σε προσωπική συνέντευξη. Τότε με ρώτησαν για την τρίτη κοπέλα και τους είπα ότι δεν μπορώ να αναφέρω το όνομα μίας κυρίας που δεν είναι εδώ. Τότε μου είπαν ότι στο βίντεο υπάρχει καταγεγραμένο το όνομα και ότι μπορεί να παιχτεί με μπιπ. Παίχτηκε με μπιπ το όνομα από εμένα και δεν παίχτηκε καθόλου η στιγμή της συζήτησής τους. Σαν να προστατεύουν τον Μάριο με κάποιον τρόπο» είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο #PrwinoMas

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»