Δημόσια παραδοχή Acun Ilicali: «Ερευνήθηκε το τηλέφωνο και δεν βρέθηκε επικοινωνία της Δαλάκα»

«Έπρεπε να τις απομακρύνουμε από τους άλλους, εξαιτίας της έντασης από τον Νίκο και τους υπόλοιπους παίκτες» - Η πρώτη αντίδραση Δαλάκα - Ασημίνας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σε εκπομπή της Τουρκίας που ασχολείται με το #Survivor βρέθηκε καλεσμένος ο Acun Ilicali και μέσα σε όλα, αναφέρθηκε ανοιχτά και στην αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από το #SurvivorGR All Star, κάνοντας μια αποκάλυψη που ανατρέπει όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Ο Τούρκος παραγωγός επιβεβαιώνει πολλά από αυτά που είχαν γίνει γνωστά μέσα από ρεπορτάζ, όπως ότι επρόκειτο να κάνει ραντεβού με τις δύο παίκτριες για όσα συνέβησαν αλλά ο φονικός σεισμός στην Τουρκία ανέτρεψε τα σχέδιά του.

Αυτό όμως που είπε και ανατρέπει όλα τα δεδομένα είναι πως στην πραγματικότητα δεν βρέθηκε επικοινωνία της Κατερίνας Δαλάκα όταν ερευνήθηκε το τηλέφωνο το οποίο τα δυο κορίτσια φέρεται να χρησιμοποίησαν για να μιλήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους στην Ελλάδα.

«Κάναμε meeting στην Αθήνα. Στο ελληνικό Survivor υπήρχε πρόβλημα με την επικοινωνία και προηγουμένως. Ένας παίκτης κάπως είχε μια επικοινωνία εκτός κανόνων. Σε αυτό το meeting ρώτησα τους παίκτες, αν υπάρξει κάτι τέτοιο ξανά, τι θα θέλατε να γίνει ως τιμωρία. Όλοι είπαν την αποβολή. Και συμφώνησα. Είμαι φίλος με όλους τους.

Τους γνωρίζω όλους. Παρουσίασα σχεδόν 30 επεισόδια. Λοιπόν, το Survivor ξεκίνησε και την 4η-5η εβδομάδα υπήρξε ένα περιστατικό με τη Δαλάκα (όπως ισχυρίστηκε ο Νίκος). Όλοι οι παίκτες έκαναν τεράστια φασαρία και είπαν ότι είχαμε κάνει αυτή τη συμφωνία. Φυσικά, είχαμε κάνει αυτή την συμφωνία, έπρεπε να απομακρύνουμε τη Δαλάκα και την Ασημίνα. Την αγαπώ πολύ και αυτή.

Αυτά τα δύο κορίτσια μαζί όπως ισχυρίστηκε ο Νίκος. Η Κατερίνα Δαλάκα είναι είναι μια από τις παίκτριες που είμαστε πιο κοντά. Έπρεπε να τις απομακρύνουμε από τους άλλους, εξαιτίας της έντασης από τους υπόλοιπους παίκτες. Αλλά όταν ερευνήσαμε το τηλέφωνο δεν βρήκαμε κάποια επικοινωνία.

Μόνο ότι πήρε φαγητό και προσπάθησε να στείλει χρήματα για αυτό το φαγητό. Αλλά είναι θέμα αν μπορεί αυτό να θεωρηθεί επικοινωνία ή όχι», αναρωτήθηκε ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Τότε όλοι οι Τούρκοι παρουσιαστές σχολίασαν ότι δεν είναι επικοινωνία.

Στη συνέχεια ο Ατζούν Ιλιτζαλί ανέφερε: «Αλλά εξαιτίας των άλλων παικτών, απομακρύναμε την Κατερίνα Δαλάκα. Εκείνη την στιγμή με τέτοια κατάσταση, συνέβη ο σεισμός (σ.σ. ο φονικός σεισμός στην Τουρκία) και κατέρρευσα, δεν μπορούσα να πάω στον Άγιο Δομίνικο.

Επειδή δεν μπορούσα να πάω στον Άγιο Δομίνικο και έμεινα στην Κωνσταντινούπολη, το μυαλό μου ήταν στον σεισμό, ήμουν επικεντρωμένος σε αυτό. Μετά από αρκετές μέρες αποβλήθηκαν».

Τέλος, ο παραγωγός εξήγησε: «Σκεφτόμουν να βάλω ξανά το θέμα στο τραπέζι, αλλά καθώς είχαν περάσει οι μέρες, δεν ήταν δυνατόν να επαναφέρω την Κατερίνα Δαλάκα».

Πριν από λίγη ώρα και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κατερίνα Δαλάκα είχε την πρώτη της αντίδραση γι’ αυτά που δήλωσε ο Ατζούν Ιλιτζαλί σχετικά με το σάλο που δημιουργήθηκε για τη χρήση τηλεφώνου στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Αν περιμένεις ο κόσμος να είναι δίκαιος μαζί σου, γελιέσαι. Είναι σαν να περιμένεις ότι το λιοντάρι δεν θα σε φάει επειδή δεν το έφαγες», έγραψε η Κατερίνα Δαλάκα.

katerina_dalaka_1_2

Παρακολουθώντας όλα αυτά, η Ασημίνα Χατζηανδρέου μοιράστηκε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από απόσπασμα της εκπομπής #SuperΚατερίνα, στο οποίο προβάλλονταν οι δηλώσεις του Ατζούν.

Πάνω σε αυτό, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης έγραψε: «Η αρχή της δικαίωσης. Χωρίς πολλά λόγια».

ασ

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!