#SurvivorGR: H αποχώρηση, ο καυγάς Τάκη-Μελίνας, η «MVP» Ελευθερία και τα... αέρια του Σπύρου

#SurvivorGR: Ο καυγάς Τάκη-Μελίνα, τα... αέρια του Σπύρου, τα κλάματα του Νικόλα, το «el clasico» Μαρτίκα-Καραγκούνια, το ζεϊμπέκικο του Γκότση και η μάχη για τις πίτσες

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Τζο Μαριδάκη είναι η παίκτρια της Μπλε ομάδας που δεν θα συνεχίσει στο #SurvivorGR All Star, με το τηλεοπτικό κοινό να κρατάει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ τους συνυποψήφιους συμπαίκτες της Γιώργο Ασημακόπουλο, Κωνσταντίνο Βασάλο, Μελίνα Μεταξά και Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

Ωστόσο την παράσταση έκλεψαν για ακόμα μια φορά οι Τάκης Καραγκούνιας και Σπύρος Μαρτίκας, οι οποίοι μετά το τέλος του αγώνα επάθλου φαγητού που βρήκε νικητές με 10-4 τους Μαχητές, είπαν να λύσουν τις διαφορές τους σε ένα ξεχωριστό «ντέρμπι», σε ένα «el clasico», όπως το βάφτισαν.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (16/3) αρχικά βγήκαν οι... παρενέργειες της επικοινωνίας των Mπλε με τις οικογένειες τους, με τους Μελίνα και Νικόλα να παρουσιάζουν την πιο ευαίσθητη πλευρά τους.

Η Μελίνα Μεταξά με δάκρυα στα μάτια αναφέρθηκε στους γονείς τους και πόσο πολύ τους αγαπάει: «Κερδίσαμε το έπαθλο επικοινωνίας και ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη! Έκλαψα, ένα δάκρυ κύλησε και λύγισα και ‘γω όπως και τώρα γιατί τους αγαπώ πάρα πολύ. Η οικογένεια μας είναι τα άτομα που από εκείνα παίρνουμε δύναμη οπότε χαίρομαι πάρα πολύ που κερδίσαμε αυτό το έπαθλο και ξέρω ότι όλοι είναι καλά εκεί έξω».

Συγκινημένος ήταν και ο Νικόλας Αγόρου μιλώντας για την οικογένεια του και τον πατέρα του που δεν βρίσκεται πλέον κοντά του: «Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος που δεν θα τον έλεγα απλά ψυχούλα, ήταν ψυχάρα! Δεν κλαίω τώρα από στεναχώρια αλλά κλαίω γιατί χαίρομαι πολύ που είχα έναν τέτοιο πατέρα και δεν θέλω να στεναχωριούνται τώρα οι δικοί μου και να νομίζουν ότι στεναχωριέμαι ή λυγίζω για αυτό. Δεν λυγίζω γιατί ο μπαμπάς μου μού δίνει δύναμη από εκεί ψηλά που είναι και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Πάνω από όλα, με τη χάρη του Θεού και της Παναγίας, όσοι τον είχαν γνωρίσει έστω και για πέντε λεπτά καταλάβαιναν τι άνθρωπος είναι και εύχομαι να του μοιάσω έστω και λίγο» ανέφερε με βουρκωμένα μάτια, ο 31χρονος αγρότης για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα. «Κάποιοι έχουμε αγγέλους να μας προσέχουν από εκεί ψηλά», πρόσθεσε.

Εκτός από κλάματα δεν έλειψαν και οι φωνές με πρωταγωνιστές την Μελίνα Μεταξά και τον «συνήθης ύποπτο» Τάκη Καραγκούνια. Ο 50χρονος μισθοφόρος προχώρησε σε ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου προς την συμπαίκτρια του, στην καλύβα των Μαχητών λίγο πριν βρεθούν εκ νέου στους στίβους μάχης. Οι δυο τους ήρθαν σε μια έντονη αντιπαράθεση όπου οι βαριές εκφράσεις δεν σταμάτησαν να… μεταδίδονται στον αέρα του Αγίου Δομινίκου.

Αφορμή για αυτό στάθηκε η νέα υποψηφιότητα της δυναμικής παίκτριας της μπλε ομάδας ενώ για κακή συμπεριφορά κατηγόρησε επίσης την Μελίνα και ο Γιωρίκας Πιλίδης. Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Τάκης Καρταγκούνιας τόνισε πως «προσπαθούσα να της πω τη έχει κάνει και εκείνη με διέκοπτε συνέχεια με ειρωνικό ύφος, μιλώντας μεν ήρεμα αλλά πατώντας πάνω στη φωνή μου, ώστε να με κάνει εμένα να υψώνω λίγο τη φωνή μου ώστε να μπορέσω να της πω αυτά που θέλω. Αυτό για μένα, αν δεν είναι τοξικό και ύπουλο από έναν άνθρωπο ενώ ξέρουν ότι έχω έντονη φωνή και τον τρόπο που μιλάω, τι άλλο είναι;

«Όταν πάω να μιλήσω τώρα θα πετάγεσαι σαν να μην πω; Ρε, θα με αφήσεις να μιλήσω; Σε σέβομαι πάρα πολύ, εσύ δεν σέβεσαι! Κάνε μας την χάρη! Απαξιώ να μιλήσω μαζί σου γιατί ξέρεις τι κάνεις; Προσπαθείς να με εκνευρίσεις και να με διακόπτεις γιατί ξέρεις ότι δεν το ανέχομαι. Έχεις μάθει στη ζωή σου να είσαι ύπουλη και υποχθόνια! Αυτό κάνεις και τώρα! Μου φέρεσαι υποχθόνια και είσαι ύπουλη με αυτό που κάνεις» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο μισθοφόρος των Μαχητών στο Survivor All Star. «Κοριτσάκι μου, είσαι ύπουλη».

«Με βρίζεις κιόλας, ωραία. Άρα σου κάνω αυτό που κάνεις και δεν σου αρέσει. Είμαι ύπουλη και υποχθόνια» πρόσθεσε η Μελίνα Μεταξά στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης που ήρθε το βράδυ της Πέμπτης στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. «Μη φωνάζεις και μη φτύνεις από πάνω μου! Πήγαινε λίγο πιο κει σε παρακαλώ».

Στο άλλο στρατόπεδο οι Σπύρος Μαρτίκας και Ελευθερία Ελευθερίου που είχαν ξεκινήσει «πόλεμο» την προηγούμενη εβδομάδα φαίνεται πως έχουν προχωρήσει σε «κατάπαυση του πυρός» και ίσως σε αυτό έχει παίξει ρόλο ότι η τραγουδίστρια έχει ανέβει αγωνιστικά και φέρνει νίκες στους Κόκκινους.

«Κράτησα την υπόσχεση που έδωσα στον εαυτό μου ότι, αν παραμείνω στο παιχνίδι, θα αφοσιωθώ κυρίως στον σκοπό για τον οποίο είμαι εδώ πέρα. Δεν κάνω παρέα ούτε με τους μεν ούτε με τους δεν. Δεν αράζω σε κανενός την παρέα γιατί οι μεν σχολιάζουν τους δεν και οι δεν σχολιάζουν τους μεν. Δεν θέλω να εμπλέκομαι σε μια τέτοια διαδικασία, προφανώς και δεν μπορώ να κάτσω με τον Μπάρτζη και με τον Σπύρο για ευνόητους λόγους αλλά ούτε και με την παρέα που είναι ο Μάριος για επίσης ευνόητους λόγους», δήλωσε στην κάμερα η Ελευθερία Ελευθερίου και συνέχισε «από MVP ριάλιτι παίκτρια κατέληξα σε MVP αγωνιστικά! Ενοχλήθηκα πάρα πολύ με το σχόλιο το οποίο άκουσα, πως δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο εδώ πέρα εκτός από ριάλιτι. Ήταν κακό, πάρα πολύ κακό και ο λόγος που βρίσκομαι στο Survivor All Star είναι για να αγωνιστώ. Δεν νομίζω ότι χαίρονται ιδιαίτερα που φέρνω πόντους, παρόλο που έχω πάει τα παιχνίδι στο 9-9 και στα flag race, γιατί δεν θα έχουν ποιον να ψηφίσουν μετά», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Σε αντίθεση με την Ελευθερία που για την ώρα έχει βρει την ηρεμία της, ο Σπύρος Μαρτίκας βρίσκεται στο στόχαστρο ορισμένων συμπαικτών του γιατί... αερίζεται. Ο 45χρος φαρμακοποιός θέλησε να απολογηθεί αφού την τελευταία φορά που το έκανε λίγο ο κλειστός χώρος, λίγο το ότι ένας ήταν δίπλα στον άλλον δεν έμειναν περιθώρια ώστε να μην γίνει αντιληπτός.

«Σχεδόν τρεις μήνες και η βασική μας διατροφή είναι καρύδα. Είμαι δακτυλοδεικτούμενος σε ένα ολόκληρο συμβούλιο, απομονωμένος μόνος μου, να μην ξέρω τι να κάνω. Η ειλικρίνειά μου να παραδεχτώ τις αδυναμίες μου για μια στιγμή, με εξέθεσε. Δεν είμαι ο μόνος, μπορεί να συμβεί σε όλους. Αχ αυτή η καρύδα, σκοτώνει αυτή η τροφή», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας για την συγκεκριμένη σκηνή που οι συμπαίκτες τους μόλις αντιλήφθηκαν ότι… του έφυγε, εξαφανιστήκαν από κοντά του.

Το έπαθλο είχε πίτσα που δεν φέρνει αέρια, όμως οι Μπλε ήταν αυτοί που μπήκαν με φόρα και κατάφεραν να προηγηθούν με 5-1, με τον μοναδικό πόντο για τους Κόκκινους να τον φέρνει η Σταυρούλα.

Ο Κόρο μείωσε σε 6-2 και ο Μαρτίκας έκανε το 6-3, όμως αυτό φάνηκε πως δεν έφτανε για τους Διάσημους για να επιστρέψουν στο παιχνίδι.

Η Μελίνα, ο Γκότσης και ο Ασημακόπουλος πήγαν τον αγώνα στο ματς πόιντ για τους Μπλε κάνοντας το 9-3 και παρότι η Σταυρούλα με 2η νίκη θέλησε να ξυπνήσει την ομάδα της ο Αγόρου νίκησε τον Μπάρτζη γράφοντας το τελικό 10-4 και έστειλε τους Μπλε για πίτσα.

Μετά το τέλος του αγώνα Τάκης Καραγκούνιας και Σπύρος Μαρτίκας μπήκαν ξανά στην πίστα για να λύσουν τις διαφορές τους σε ένα «el clasico», με τον 45χρονο φαρμακοποιό να δίνει τις απαντήσεις του στον 50χρονο μισθοφόρο ο οποίος τον αποκαλεί «πελάτη» του λόγω του ότι έχει μετρήσει περισσότερες νίκες στα ματσαρίσματά τους.

Μαρτίκας: «Ο Σάκης μουλάρωσε και είπε «δεν θέλω να παίξω»

Σάκης: «Ο Νίκος δεν ήθελε να παίξω,έχει θέμα μαζί μου και έχει βρίσει όλη την ομάδα»

«Τα πήρε» με την Ελευθερία η Αφροδίτη: «Έφερε δυο νίκες κι από 1,50 έγινε 1,60»

Θέμα στους Μπλε με τη μοιρασιά και το μέγεθος της μπανάνας

Ηλιοθεραπεία και απρόοπτες συναντήσεις με ποντικούς για τους Κόκκινους

Οι υπόλοιποι Μπλε «κατακεραυνώνουν» τη Μελίνα – Η αντίδρασή της και η συγνώμη

Ηλίας: «Τη Μελίνα την ξέρω από το '18, απέχω συνειδητά από το να κάνω παρέα μαζί της»

Ο Βασάλος θα αφήσει «διαθήκη» σε περίπτωση που αποχωρήσει – Που θα αφήσει τα υπάρχοντά του;

Κόρο και Μάριος υπερτονίζουν το πόσο πεινάνε,με τον δεύτερο να τραγουδά τον έρωτά του για την καρύδα

Παράπονα από κάποιος Μαχητές πως Γιώργος και Παναγιώτης δεν κάνουν δουλειές

Σταυρούλα και Νίκος γελούν με όσα έκανε ο Τάκης - Κόκκινες κάνουν μαντεψιές για την αποχώρηση

Ελευθερία: «Η Νικόλ βλέπει ότι την έχω ξεπεράσει στο παιχνίδι – Και η Σταυρούλα ενοχλείται»

Το «el clasico» του Μαρτίκα με τον Καραγκούνια συνεχίστηκε και στο συμβούλιο αποχώρησης με τον 50χρονο μισθοφόρο να αφήνει αιχμές για την ήττα του, ζητώντας ρεβάνς από τον φαρμακοποιό.

Ο Ηλίας Γκότσης ζήτησε από τον Γιώργο Λιανό να γίνει το ίδιο και με άλλους παίκτες και όταν τελειώνει ο αγώνας να υπάρχει και μια bonus αναμέτρηση, έτσι ώστε να του δοθεί η ευκαιρία να απαντήσει στη Νικόλ που ειρωνεύεται τον πανηγυρισμό του. Μάλιστα η παίκτρια των Κόκκινων σηκώθηκε και μιμήθηκε τον πανηγυρισμό του παίκτη της μπλε ομάδας, ο οποίος με τη σειρά του προσπάθησε να κάνει το ίδιο, όμως αντί για λάτιν του βγήκε ζεϊμπέκικο.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός ζήτησε το σχόλιο των Κόκκινων για το ποιος παίκτης θα τους συνέφερε να αποχωρήσει από τους υποψήφιους Τζο Μαριδάκη, Γιώργο Ασημακόπουλο, Κωνσταντίνο Βασάλο, Μελίνα Μεταξά και Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

Λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα της Παρασκευής, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, κλήθηκε να ανακοινώσει σε παίκτες και τηλεθεατές τα αποτελέσματα της τελευταίας ψηφοφορίας του Survivor All Star, με τη Τζο Μαριδάκη να ακούει το όνομά της και να αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο.

«Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους, τόσο τον κόσμο όσο και τα παιδιά εδώ μέσα. Είναι τιμή μου που συμμετείχα στο All Star και είμαι περήφανη που μόλις στα 20 μου χρόνια έχω ζήσει αυτή την εμπειρία δύο φορές» τόνισε, μεταξύ άλλων, η πρώην παίκτρια του Survivor All Star αποχαιρετώντας τους παίκτες της μπλε και της Kόκκινης ομάδας.

Δειτε Επισης

Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - H epic Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε