Τα «παρεάκια» των Μπλε, τα δάκρυα του Τάκη, η μάχη για την επικοινωνία και το παιχνίδι της Καραϊβικής

#SurvivorGR All Star: Στους Μπλε ξανά το έπαθλο επικοινωνίας, στους Κόκκινους το γλυκό

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Μπλε ομάδα ήταν αυτή του κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας του #SurvivorGR All Star, το 3η συνεχόμενη φορά, βάζοντας «φρένο» στο σερί νικών που είχαν οι Κόκκινοι από την αρχή της εβδομάδας στα αγωνίσματα ασυλίας που οδήγησε στον τάκο Γιώργο Ασημακόπουλο, Κωνσταντίνο Βασάλο, Τζο Μαριδάκη, Μελίνα Μεταξά και Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

Οι ήττες στο ριάλιτι επιβίωσης φέρνουν γκρίνιες και πολλές φορές οδηγούν και σε αποκαλύψεις, με τελευταία ότι ο Τάκης Καραγκούνιας... μαγειρεύει τις ψηφοφορίες.

Στο Συμβούλιο της Τρίτης (14/3) η Μελίνα Μεταξά κατηγόρησε τον 50χρονο μισθοφόρο ότι καθοδηγεί την Τζο, αλλά και άλλους συμπαίκτες του να ψηφίσουν συγκεκριμένους παίκτες, κάτι που έφερε την «έκρηξη» του Τάκη.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ ξανά με το ποιον ψηφίζει ο καθένας. Αυτό που έκανα σήμερα με τη Τζο ήταν μια τελείως εμπιστευτική συζήτηση. Με ένα κορίτσι που της έχω πει "Τζο, θέλω η κόρη μου να σου μοιάσει. Και να πάει στην κτηνιατρική και να να γίνει σαν και εσένα"», είπε Καραγκούνιας το ίδιο βράδυ στην καλύβα και απευθυνόμενος στη Τζο της ζήτησε να του το επιβεβαιώσει.

«Την Τζο την αγαπώ, τη θαυμάζω και το έχω δείξει και στο '22 πέρυσι που είχαμε παίξει και φέτος, το δείχνω. Λοιπόν, κάποιοι που προσπαθούν να διαβάλουν σχέσεις, είτε για τη Τζο, προσβάλλοντάς τη με αυτόν τον τρόπο, επειδή είπε κάποια πράγματα, είναι λάθος. Εγώ τη Τζο θα τη στηρίζω όσο είναι εδώ, μέχρι κάτω-κάτω. Και παρακαλώ πολύ από εδώ και πέρα, να προσέχουν μερικοί πως μου συμπεριφέρονται, γιατί εκτίθενται», συμπλήρωσε ο 50χρονος παικτης των Mπλε.

Άδικη χαρακτήρισε την υποψηφιότητα της η Μελίνα Μεταξά, η οποία σε συζήτηση που είχε με τον Γιώργο Ασημακόπουλο σχολίασαν τα «παρεάκια».

«Περίμενα την υποψηφιότητα μου και αυτή τη φορά, ήταν αναμενόμενο. Φυσικά τώρα, επειδή χάσαμε και όλες τις προηγούμενες, είχαν τα παιδιά κάποιες επιλογές και δεν περίμενα ότι θα έβγαινα από την πρώτη μέρα. Στην τελευταία όμως ασυλία που χάσαμε, ήμουν απόλυτα σίγουρη ότι θα ψήφιζαν εμένα. Αισθάνομαι ότι δεν είναι δίκαιη η τελευταία ψηφοφορία της μπλε ομάδας. Απλά τα παιδιά έχουν φίλους εδώ μέσα. Λένε πως ψηφίζουν όλοι αγωνιστικά, πάνω από όλα, αλλά το 70% είναι φιλικό και το 30% είναι λίγο στην καλύβα αλλά και λίγο το 20% επηρεάζεται από τα αστέρια και ίσως το άλλο 10% από τα vibes. Με όλα αυτά τα ποσοστά αισθάνομαι ότι παίζουμε τα Παιχνίδια της Καραϊβικής κάθε φορά που πάμε στο συμβούλιο γιατί σίγουρα δεν ψηφίζουμε αγωνιστικά», είπε η Μελίνα.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν δίστασε να δείξει ποια είναι τα παρεάκια στους Μπλε: «Χθες μου έλεγαν να πω για τις παρέες. Ποιες όμως παρέες αφού τις παρέες τις ξέρουμε, ρε παιδιά. Ο Γκότσης κάνει με τον Ηλία Μπόγδανο και την Εύη, που την προστατεύει και την ξέρει έξω από το παιχνίδι, την Ρία και τη Στέλλα που είναι μαζί. Μια πεντάδα σίγουρη είναι αυτή. Μετά μια παρέα που είναι ο Τάκης με τον Βασάλο μαζί και την Μαριαλένα. Ο Βασάλος πηγαίνει και στους άλλους ενώ ο Τάκης έχει γραπώσει και τον Πιλίδη. Ο Παναγιώτης με την Μαριαλένα αλλά, επειδή έχει τσακωθεί με τον Τάκη, δεν κάνουν τώρα και τόση παρέα. Γενικά, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» συμπλήρωσε ο επιχειρηματίας.

Η τελευταία ψηφοφορία που έβγαλε 7 ονόματα από την κάλπη προκάλεσε έκπληξη στους Κόκκινους, με τον Νίκο Μπάρτζη να γίνεται αιχμηρός για τους αντιπάλους.

«Στο χθεσινό συμβούλιο ψηφοφορίας πιστεύαμε όλοι ότι θα δούμε δύο, τρία ονόματα. Ξεκινάει ο Γιώργος να δείχνει τις ψήφους και βλέπουμε εφτά ονόματα. Εγώ έχω πέσει από τα σύννεφα! Με τα πολλά βγαίνει η Μελίνα με τις περισσότερες ψήφους και πιο κάτω ο Αγόρου με δυο, τρεις ψήφους λιγότερες. Ξαφνικά παίρνει η Μελίνα τον λόγο και λέει ότι ένας άνθρωπος πήρε μια κουτάλα και ξεκίνησε να μαγειρεύει την ψηφοφορία. Ακούσαμε μετά τον Ασημακόπουλο να λέει πως υπάρχουν πολλές παρέες και, ναι, αυτό το έχουμε καταλάβει με βάση την ψηφοφορία. Πετάγεται και ο Βασάλος και λέει, «να μου πείτε τις παρέες». Για κάτσε ρε Βασάλο… Γιατί δεν το έχεις πει σε προηγούμενα συμβούλια το «πείτε μου τις παρέες» και το λες τώρα που είδαμε εφτά ονόματα; Για τα μάτια του κόσμου έχει γίνει όλο αυτό» συμπλήρωσε, με νόημα, ο παίκτης της Kόκκινης ομάδας.

Ελευθερία, Ελένη, Νικολέτα και Κόρο σχολιάζουν δυσμενώς τον τρόπο με τον οποίο ψήφισαν οι Μπλε

Διάσημοι και Μαχητές διψάνε για την νίκη και ανυπομονούν για το έπαθλο επικοινωνίας

Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν για να διεκδικήσουν το έπαθλο επικοινωνίας με τα δάκρυα να έχουν πάλι την τιμητική τους.

Ο Τάκης Καραγκούνιας βούρκωσε πάλι όταν ήρθε στη σκέψη του η κόρη του, η Ραφαηλία που είναι η μεγάλη του αδυναμία. Θυμήθηκε τις φορές που τον φωνάζει «μπαμπακούλη» και όσα του ζητάει να κάνουν μαζί πίσω στην Ελλάδα και έβαλε τα κλάματα.

Δάκρυα και από την Σταυρούλα όταν άκουσε από τον Γιώργο Λιανό ότι ο πατέρας της τής έχει γράψει ένα μήνυμα.

Ο αγώνας για την επικοινωνία ήταν ντέρμπι με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι μέχρι το 6-6.

Η Μελίνα σε εκείνο το σημείο κατάφερε να φέρει μπροστά τους Μπλε και ο Βασάλος να αυξήσει τη διαφορά σε δυο πόντους κάνοντας το 8-6.

Η Ελευθερία μείωσε σε 8-7, όμως ο Παναγιώτης έδωσε την ευκαιρία στους Μπλε να πάνε τον αγώνα σε ματς πόιντ, με τη Τζο να μην το αξιοποιεί καθώς ηττήθηκε από την Σταυρούλα, όχι όμως και ο Ασημακόπουλος που κατάφερε να νικήσει τον Σάκη γράφοντας το τελικό 10-8 που χάρισε στους Μπλε την 3η σερί τους επικοινωνία, αυτή τη φορά με τις οικογένειες τους.

Οι Μαχητές έχουν ενθουσιαστεί με την νίκη τους ενώ αντίθετα οι Διάσημοι βρίσκονται σε δύσκολη θέση

Μάριος και Μαρτίκας συγχαίρουν την Ελευθερία για τις δύο νίκες της

Ο Στέλιος είναι πολύ πεσμένος επειδή δεν θα μάθει νέα από τα παιδιά του

Όλα τα μέλη της Μπλε ομάδας του Survivor All Star δεν έκρυψαν την συγκίνηση τους όταν διάβασαν τα μηνύματα των αγαπημένων τους ανθρώπων.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος βλέποντας τη φωτογραφία με τη μητέρα του, έβαλε τα κλάματα, αναφερόμενος στον αδερφό του, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή, αφήνοντας πίσω τα άλλα 3 αδέρφια.

«Έχουμε χάσει τον έναν αδελφό μας. Ήμασταν 4 και είμαστε τώρα 3 και τους γονείς μου τους αγαπώ πάρα πολύ. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι κάποια στιγμή δεν θα τους έχω», είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

«Λιοντάρι μου, να είσαι όσο μπορείς δυνατός και μάχιμος. Ξέρεις τη δύναμή σου και μπορείς να καταφέρεις ό,τι βάζεις στόχο. Εξάλλου μας το έχεις αποδείξει και είμαστε πολύ περήφανοι για σένα. Όλα εδώ πάνε πολύ καλά και δεν θέλω να σκέφτεσαι, ούτε να ανησυχείς για τίποτα. Σ’ αγαπώ, σε λατρεύω και να συνεχίσεις να είσαι ο αληθινός Γιώργος μας», ανέφερε το σημείωμα της μητέρας του.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική του φόρτιση διαβάζοντας τα μηνύματα τόσο της μητέρας του όσο και της αδελφής του.

«Αγόρι μου, κάθε βράδυ περιμένω την ώρα για να σε δω. Είμαι πολύ περήφανη που είμαι μητέρα σου. Είσαι αγωνιστής όπως έχεις μάθει να είσαι και στη ζωή. Σε αγαπώ και είμαι πάντα δίπλα σου στήριγμα» διάβασε, αρχικά, ο νεαρός παίκτης των μπλε ξεσπώντας σε κλάματα με αναφιλητά στο Survivor All Star της Τετάρτης. «Η μητέρα μου έχει πάρει τον ρόλο και του πατέρα μου από όταν ήμουν πολύ μικρός οπότε είναι…»

«Μου λείπεις άπειρα, δεν περνάει λεπτό που να μην σε σκέφτομαι. Σ’ αγαπώ! Να προσέχεις ήρωα μου» τόνισε, στη συνέχεια, η αδελφή του αθλητή και παίκτη των Μαχητών στο Survivor All Star. «Η αδελφή μου πεθαίνει για μένα αλλά εγώ, βέβαια, δεν της το δείχνω τόσο».

Μπλε και Κόκκινοι συναντήθηκαν ξανά για να αναμετρηθούν στο παιχνίδι της Καραϊβικής, με τον Γιώργο Λιανό να ρωτάει πρώτα τους νικητές του επάθλου επικοινωνίας για τα μηνύματα που έλαβαν. Στη συνέχεια οι παίκτες των δυο ομάδων πήραν τις θέσεις τους για να απαντήσουν στις ερωτήσεις του παρουσιαστή του Survivor με στόχο να κερδίσουν ρολά κανέλας. Νικητές αυτή τη φορά αναδείχθηκαν οι Κόκκινοι και έτσι όλοι επέστρεψαν στις καλύβες τους ικανοποιημένοι.

To Trailer | 16/03/2023

Δειτε Επισης

Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της #Eurovision - Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της #Eurovision
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών - Νέο βίντεο
Αυτοί είναι τέσσερις μονομάχοι που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο #SurvivorGR
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»