Γιώργος Αγγελόπουλος: «Έπαιζα θέατρο στη μητέρα μου για 17-18 χρόνια που ήταν άρρωστη»

«Τον πατέρα μου τον «έχασα» στα 15, ήταν σαν να σου κόβεται το χαμόγελο, σοβάρεψα και έπρεπε να ασχοληθώ με τις υποχρεώσεις του σπιτιού και να στηρίξω τη μάνα και τον αδελφό μου»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Για την απώλεια της μητέρας του μία ημέρα μετά τον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση μιλά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Τον νικητή του #SurvivorGR 2017, συγγραφέα και ηθοποιό υποδέχθηκε ο Τάσος Ιορδανίδης στους «Μπαμπάδες» της ΕΡΤ το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου (4/5).

«Όταν «έφυγε» ο πατέρας μου, έπαιζα θέατρο σε εκείνον, γιατί δεν το ήξερα. Όπως θέατρο έπαιζα και στη μητέρα μου 17-18 χρόνια που ήταν άρρωστη. Τον πατέρα μου τον «έχασα» στα 15, ήταν σαν να σου κόβεται το χαμόγελο, σοβάρεψα και έπρεπε να ασχοληθώ με τις υποχρεώσεις του σπιτιού και να στηρίξω τη μάνα και τον αδελφό μου», περιγράφει αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Έμαθα από τον πατέρα μου ότι τα παιδιά μαθαίνουν περισσότερο από τα λόγια και τις συμπεριφορές σου παρά από τα βιβλία», τονίζει χαρακτηριστικά.

«Όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι θα ήθελα και τη μάνα και τον πατέρα μου στη γέννα της κόρης μου αλλά δεν είναι στο χέρι μας. Έγινε τόσο κινηματογραφικά όλο αυτό, που την επόμενη μέρα του γάμου μου «έφυγε» η μάνα. Πόνεσα πολύ όταν έχασα τη μητέρα μου, έκλαψα και πρέπει να κλάψουμε αλλά με το να μένεις στο συναίσθημα και στο κλάμα δεν προχωράς παρακάτω. Αισθάνομαι καλά που ήμουν δίπλα της. Υπάρχει και το αύριο», εξομολογείται στη συνέχεια της συνέντευξης ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

H δημοσιότητα

«Ευτυχώς η δημοσιότητα ήρθα στα 35 και μπόρεσα να τη διαχειριστώ. Ήμουν τυχερός σε αυτό. Δεν ήμουν ποτέ ένας άνθρωπος που ήθελε πολλά πράγματα. Με ενδιέφερε να έχω μία καλή ζωή αλλά συνειδητοποίησα ότι σημασία έχει ο άνθρωπος. Δεν αγάπησα ποτέ τα λεφτά», παραδέχεται αμέσως μετά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος για την κόρη του και τον γάμο του με την Δήμητρα Βαμβακούση:

«Το παιδί μας ήρθε λίγο ξαφνικά. Ήμασταν όμως και οι δύο εκεί, δεν είναι ότι έγινε μόνο του», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ενώ πρόσθεσε: «Η προσπάθεια που κάνεις, δείχνει και στον άλλον τις προθέσεις σου και τον τρόπο με τον οποίο θέλεις να πάει. Γιατί για να πάει το καράβι που λέγεται σπίτι, πρέπει να συνεργάζεσαι σε όλα τα επίπεδα και παράλληλα να αφήνεις και ελεύθερο χρόνο και χώρο στον άλλον και να τον σέβεσαι».

Όσο για τη σχέση με τη σύζυγό του: «Ταιριάζουμε σε κάποια πράγματα, σε κάποια δεν ταιριάζουμε. Αυτό είναι και θετικό, σε άλλη φάση της ζωής είμαι εγώ, σε άλλη η Δήμητρα που και αυτό είναι θετικό γιατί συζητάμε και η συζήτηση είναι πολύ σημαντική σε μία σχέση», ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος καλεσμένος στην εκπομπή «Μπαμπά-δες».

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Χωρίς αυτούς η ψυχική μου ακεραιότητα θα ήταν δύσκολο να ανακάμψει»
Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Η τρυφερή ανάρτηση του Γιώργου Λιβάνη για την Ανδρομάχη μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνει μπαμπάς
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»
Βανδή για Μπισμπίκη: «Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που από το σοκ δεν πρόλαβα να σκεφτώ τι μπορεί να πάθει»
Στο νοσοκομείο ο Mente Fuerte
Eπεισόδιο στο αεροδρόμιο ανάμεσα στο Λάκη Γαβαλά και τρεις καλόγερους από την Ρωσία - Το επίμαχο βίντεο
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν τα δόντια μου, έπαθα ωχρά κηλίδα... Αν προλάβω να μην τυφλωθώ»