H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου επέστρεψε από το #SurvivorGR με νέο look - Η πρώτη ανάρτηση της

Ανδριώτου - Παπαδοπούλου: Τέλος η φιλία τους

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στην Ελλάδα επέστρεψε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από το #SurvivorGR All Star. 

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης άφησε πίσω την Δομινικανή Δημοκρατία και την εμπειρία του Survivor και πλέον βρίσκεται και πάλι στη χώρα μας κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα.

H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία έδειχνε να είναι ιδιαίτερα ευδιάθετη ενώ όπως θα δεις επέστρεψε έχοντας κάνει τα μαλλιά της ράστα.

Η πρώτη της ανάρτηση στο Instagram δεν έχει να κάνει με το ριάλιτι αλλά με όλο αυτό που συνέβη και βύθισε ένα ολόκληρο έθνος στο πένθος. Η Ευρυδίκη ανέβασε στα stories της μια φωτογραφία από το σημείο της τραγωδίας.

Tempi


Τέλος η φιλία της Βρισηίδας Ανδριώτου με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά τα όσα είπε η δεύτερη βγαίνοντας από το #SurvivorGR all Star σχετικά με τον Σπύρο Μαρτίκα. 

Συγκεκριμένα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε βγαίνοντας από το ριάλιτι στο #PrwinoMas: «Βρισηίδα, τι να στηρίξω τον αγαπημένο σου; Που βγήκε κι είπε κλέφτρα την Ελευθερία; Στο δικαστήριο -γιατί έχει φύγει μήνυση, έχει εξουσιοδοτήσει δικηγόρο (η Ελευθερία) κατά του- τι ήθελες Βρισηίδα μου, όταν ένας άνθρωπος λέει κλέφτρα μια γυναίκα; Όχι, με ξέρεις πολύ καλά δεν θα το έκανα ποτέ και θα ήμουν κατά του.»!

Και συνέχισε: «Ο κύριος που αλλάζει συμπεριφορά κάθε λεπτό. Αν η Βρισηίδα είναι ευχαριστημένη με τέτοια συμπεριφορά ανδρός με γεια της και χαρά της, να ζήσουν και να ευτυχήσουν. Αυτά που σου έκανε, όπως λες ο Άρης Σοϊλέδης Βρισηίδα μου, δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που μας έκανε ο Σπύρος. Οπότε δε μπορείς να μου λες εσύ πώς θα εκφράζομαι. Και λίγα λέω. Όταν έφυγα, ο Σπύρος δεν μου είπε να πω κάτι στη Βρισηίδα».

Η Βρισηίδα απάντησε στις δηλώσεις της πρώην πια φίλης της τονίζοντας: «Δεν θα τοποθετηθώ πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι, είμαι από τις κοπέλες που δεν θα κάτσω να ξεκατινιαστώ στην τηλεόραση με τη «φίλη μου». Αυτά που λέει η Ευρυδίκη – και αλήθεια να έλεγε – που δεν λέει γιατί δεν έχει γνωρίσει τον Σπύρο, θα έπρεπε να σεβαστεί εμένα και να μην τα πει. Η Χριστίνα Κεφαλά μου μετέφερε πάρα πολλά από μέσα. Θεωρώ ότι η Ευρυδίκη έχει επηρεαστεί πάρα πολύ από την Ελευθερία.

Απλά δεν την δικαιολογεί αυτό. Το να κάτσει να τα πει στην τηλεόραση όλα αυτά, σημαίνει ότι δεν σέβεται εμένα, γιατί υποτίθεται είμαι φίλη σου. Δεν θα ξεκατινιαστώ για την Ευρυδίκη. Δεν θέλω καμία σχέση μαζί της, της το έστειλα σε μήνυμα. Το καλύτερο θα ήταν για το όνομά της, να πει μια δημόσια συγγνώμη για αυτό που έκανε»!

Ωστόσο τα πράγματα δεν έμειναν μέχρι εκεί, αφού η Βρισηίδα Ανδριώτου αποφάσισε να κάνει unfollow και  από το Instagram, την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ενώ εκείνη συνεχίζει να την ακολουθεί κανονικά.

vrisiida-andiro

Δειτε Επισης

Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της #Eurovision - Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της #Eurovision
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών - Νέο βίντεο
Αυτοί είναι τέσσερις μονομάχοι που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο #SurvivorGR
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»