Το μήνυμα και τα εξώδικα Ελευθερίας - Σοφιάνας - Σταυρούλας - Η on air απάντηση της Τσιμτσιλή

H Σταματίνα Τσιμτσιλή με αφορμή τα όσα είπε η Σοφιάνα Αβραμάκη στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου σχετικά με το #SurvivorGR θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους - Η Ελευθερία Ελευθερίου κινείται νομικά κατά του Σπύρου Μαρτίκα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Σοφιάνα ανέφερε στην εκπομπή της Μπακοδήμου σχετικά με τα όσα ακούστηκαν για εκείνη και τον Μάριο: «Την επόμενη ημέρα σε μια πρωινή εκπομπή συνέβη ένα περιστατικό, το οποίο και αυτό το έμαθα από το Twitter. Έστειλαν ένα μήνυμα στην παρουσιάστρια, που επιβεβαίωναν ότι εγώ είμαι αυτή. Το άτομο που έστειλε το μήνυμα ήταν μια πανελίστρια, σχολιάστρια σε πρωινή εκπομπή σε άλλο κανάλι. Το είπε η ίδια η παρουσιάστρια η Σταματίνα, η οποία προς τιμήν της μου έστειλε προσωπικό μήνυμα. Δεν είπαν ολόκληρο το όνομα.

Είπε ότι το πρώτο γράμμα είναι από «Σ», το δεύτερο φωνήεν και πως είναι από τις όμορφες κοπέλες του Survivor. Έτσι αποκλείστηκε η Σταυρούλα».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της, #HappyDay, τόνισε:

«Να πω λίγο κάτι γιατί με ενέπλεξε και εμένα η Σοφιάνα σε αυτό και όντως, της έστειλα μήνυμα. Εκείνη τη μέρα, μου ήρθε ένα μήνυμα, αλλά με τη Μαρία μιλάμε με μηνύματα έτσι κι αλλιώς και κάνουμε παρέα. Εγώ, είχα την εικόνα ότι είχε ακουστεί το όνομα από την παραγωγή με ένα μπιπ και δεν ακούστηκε μόνο το “Σ”. Ακούστηκε και λίγο το “ο”, οπότε κατάλαβα ότι η φωτιά ξεκίνησε με την προβολή του επεισοδίου.

Εγώ δεν το είπα το όνομα και ούτε με κατηγόρησε το κορίτσι. Και η Μαρία δε μου έστειλε γι’ αυτό, μου έστειλε γιατί μιλάμε γενικά και μου λέει πληροφορίες. Απ’ ότι κατάλαβα, το θέμα μεταξύ Μαρίας και Σοφιάνας έχει να κάνει γενικότερα με όλο αυτό που είχε δημιουργηθεί πέρυσι με τον Άρη. Δικαίως τότε η Μαρία είχε στεναχωρηθεί αλλά και τη Σοφιάνα την έμπλεξαν».

Και κατέληξε λέγοντας η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Επειδή δε μου αρέσουν καθόλου οι παρεξηγήσεις και θέλω να κλείνω θέματα και όχι να τα ανοίγω, σε ό,τι αφορά τη Σοφιάνα, επειδή μίλησαν και οι δημοσιογράφοι μας μαζί της, η Σοφιάνα δεν έχει στείλει κανένα εξώδικο στη Μαρία Αντωνά. Το εξώδικο που εννοούσε ήταν αυτό που έστειλε η Σταυρούλα στη Μαρία».

Και έτσι η Σταματίνα ξεκαθάρισε τα πάντα.

O Άρης Σοϊλέδης ήταν καλεσμένος στο #SuperΚατερίνα και μίλησε για τη Σοφιάνα Αβραμάκη και υπερασπίστηκε τη σύντροφό του, Μαρία Αντωνά.

Συγκεκριμένα ο Άρης Σοϊλέδης είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να τοποθετηθώ εγώ πάνω σ’ αυτό. Θα ξεκινήσω από τη Σοφιάνα. Η Μαρία μιλάει συνεχώς με τη Σταματίνα. Αν η Σοφιάννα θέλει να τα βάλει με κάποιον, αυτός θα πρέπει να είναι η παραγωγή η οποία έβγαλε αυτό που είπε η Ευρυδίκη. Ακόμα και με το μπιπ, ακούγεται ένα “Σο”, οπότε δεν είναι ούτε η Στέλλα, ούτε η Σταυρούλα. Η παραγωγή η ίδια είναι αυτή που έδωσε το όνομα και αν θέλει να τα βάλει με κάποιον η Σοφιάνα, να τα βάλει με την παραγωγή».

Και υπογράμμισε: «Δεύτερον, και σημαντικότερο για μένα, είναι ότι θα πρέπει η Σοφιάνα να θυμηθεί, ότι η Μαρία αποτέλεσε μια ομπρέλα προστασίας τόσο για μένα όσο και για εκείνη με όλα αυτά που ακουγόντουσαν που ήταν απαράδεκτα και τραγικά, να πατάνε πάνω στη σχέση μου και να λένε κάτι ψευδές για εμένα όσο ήμουν μέσα στο παιχνίδι.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Εφόσον λοιπόν η Μαρία αποτέλεσε μια ομπρέλα προστασίας για τη Σοφιάνα και τους ανθρώπους της πίσω, οι οποίοι επικοινώνησαν εκείνη την περίοδο με τη Μαρία και της είπαν ότι την ευχαριστούν για τη στάση που κρατάει με όλο τον πόλεμο που δεχόταν… Την προστάτεψε που δεν ήταν υποχρεωμένη να το κάνει γιατί ήξερε ποιον είναι ο Άρης και ότι όλο αυτό είναι ένα ψέμα».

Και κατέληξε λέγοντας στο super Κατερίνα: «Να θυμηθεί αυτά η Σοφιάνα και το πως έχει φερθεί και αν θέλει να τα βάλει με κάποιον, να τα βάλει με την παραγωγή και όχι με τη Μαρία. Η Σταυρούλα έχει στείλει εξώδικο, όχι στη Μαρία, στο Open για να μη γίνεται αναφορά στο όνομά της…»

Δείτε το βίντεο στο 01.39' ΕΔΩ

Η Ελευθερία Ελευθερίου κινείται νομικά κατά του Σπύρου Μαρτίκα

Φαίνεται πως μπορεί η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Σπύρος Μαρτίκας να βρίσκονται αυτή τη στιγμή στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο ο δικηγόρος της τραγουδίστριας πρόκειται να κινηθεί νομικά εναντίον του συμπαίκτη της για λογαριασμό της.

Συγκεκριμένα, την αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αρτσίτας στην εκπομπή «Γεια σου». Ο ίδιος αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με τον δικηγόρο ο οποίος του απάντησε με μήνυμα: «Καλημέρα Κωνσταντίνε, όντως μεταφέρθηκε από τρίτο πρόσωπο, το οποίο ήρθε σε επαφή με την κυρία Παπαδοπούλου, να κινηθώ για λογαριασμό της κυρίας Ελευθερίου νομικά κατά του Σπύρου Μαρτίκα με έγκληση ενώπιον των αρμοδίων δικαστικών αρχών για συκοφαντική δυσφήμιση».

Ο Κώστας Παπαδόπουλος που μέχρι πρόσφατα βρισκόταν στο Survivor, ήταν το πρωί της Κυριακής καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ και ακούγοντας αυτή την εξέλιξη αποκάλυψε πως και εκείνος με τη σειρά του είχε αφήσει εξουσιοδότηση σε δικηγόρο. Μάλιστα του είχε προτείνει να κινηθεί νομικά εναντίον του Σπύρου Μαρτίκα, ωστόσο ο ίδιος επέλεξε να μην το συνεχίσει.

Ο Τριαντάφυλλος ήταν καλεσμένος στο #HappyDay και δεν μίλησε μόνο για τη συμμετοχή του στο #J2US,  αλλά αναφέρθηκε και στο #SurvivorGR και στα όσα συμβαίνουν τελευταίο διάστημα και μίλησε για την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Σπύρο Μαρτίκα.

Αρχικά ο Τριαντάφυλλος είπε: «Μου χάλασαν το όνειρο. Το Survivor το έχω ζήσει διαφορετικά. Περάσαμε πολύ δύσκολα εκεί 6,5 μήνες. Ήταν κάτι μαγικό, ήταν κάτι άλλο. Τώρα βλέπω κάτι άλλο που έχει ξενερώσει και ο κόσμος, φαίνεται και στα νούμερα. Με την Ελευθερία πριν μπει μιλήσαμε. Της είπα να μην ξεκινήσει απευθείας αυτό με το Μάριο. Έκανε το αντίθετο.»!

Και υπογράμμισε: «Ο Μαρτίκας που τον έχω γνωρίσει έξω είναι ένα φοβερός άνθρωπος, καταπληκτικό παιδί. Εκεί δεν ξέρω. Αυτό το να πεις κάποιον “κλέφτρα” είναι πολύ βαριά κουβέντα. Αν ήμουν η αδελφή της Ελευθερίας, η οικογένειά της, ο πατέρας της θα σε περίμενα στο αεροδρόμιο Μαρτίκα. Τα λέει ωραία ο Μαρτίκας, αλλά η λέξη “κλέφτρα”»!

Και συνέχισε λέγοντας: « Η Ελευθερία δεν ήταν κλέφτρα στο Survivor. Επίσης πρέπει να ξέρει ο Μαρτίκας που είναι δύο χρόνια στο Survivor, ότι λέγεται Survivor, δηλαδή αν θέλω να κλέψω κάτι για να σωθώ και να δώσω και στον φίλο μου φαγητό θα το κάνω. Αν βρω ένα σπίτι να ζεσταθώ, αν βρω ένα τηλέφωνο θα μιλήσω. Η παραγωγή που είναι τόσο μεγάλη που πρέπει να έχει παντού κάμερες και security και να μην αφήσει ένα All Star να ξεφύγει με αυτό τον τρόπο».

Δείτε το βίντεο στο 01.30' ΕΔΩ

Απόψε Ελευθερία Ελευθερίου θα λιποθυμήσει (δεύτερη φορά), αλλά ( και πάλι) δεν θα σπεύσει να τη βοηθήσει ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης όπως ελπίζει.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης θα την πάει στον γιατρό και η Ελευθερία θα το «χτυπήσει» του Μάριου.

Αυτή τη λιποθυμία και τον τρόπο που θα αντιδράσει ο Μάριος θα τη χρησιμοποιήσει η τραγουδίστρια.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι πριν από λίγες ημέρες η Ελευθερία είχε λιποθυμήσει σε ένα από τα αγωνίσματα και ο Μάριος δεν πήγε καν να την βοηθήσει.

Αυτό θα επαναληφθεί στο #SurvivorGR all star σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη και τα όσα είπε στο #PrwinoMas!

Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στο @SurvivorGR All Star, ο Δημήτρης Μακαλιάς αναφέρθηκε στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τον «έσφαξε με το γάντι»!

Ο Δημήτρης Μακαλιάς είπε: «Ο Μάριος τόσα πολλά παρασκήνια; Δεν μου περνάει από το μυαλό. Δεν τον είχα ούτε για τόσο ερωτύλο, ούτε για τόσο δολοπλόκο. Σιγανοπαπαδιά, τι είναι αυτός ρε;»!

Και τόνισε η Μπέττυ Μαγγίρα στο Ποιος είναι πρωινιάτικα: «Ψηφίζει την Ελευθερία, τη δίνει μετά ότι εκείνη δημιουργεί τις ιστορίες και εκθέτει τους πάντες, έστειλε τη Δαλάκα, στέλνει τώρα τον Στάθη… ποιος του ‘χει μείνει από κει; Ο Σάκης. Για να δούμε τι θα βρει να κάνει και στον Σάκη».

Και πρόσθεσε: «Η ίδια του η ομάδα λέει ότι το κάνει όλο αυτό για να τους εξολοθρεύσει. Το είπε ο Μπάρτζης στην Αφροδίτη, που σημαίνει ότι και ο ίδιος σκέφτεται ότι μπορεί ο Μάριος να φτιάξει μία άλλη ιστορία για να τον βγάλει απ’ έξω».

Με την Μπέττυ να συνεχίζει: «Από την άλλη ο Μαρτίκας παίζει το παιχνίδι της δικαιοσύνης. Ο Σπύρος τι είπε για την Ελευθερία; Ότι δημιουργεί ιστορίες γιατί δε μπορεί να τους χτυπήσει αγωνιστικά. Το ίδιο δεν κάνει κι αυτός»!

Και ο Δημήτρης Μακαλιάς με τη σειρά του υπογράμμισε: «Μα ο Σπύρος δεν μπορεί να χτυπήσει τα αγόρια αγωνιστικά. Πάει να χτυπήσει ένα κορίτσι, για να φύγει εκείνο. Εμένα μου αρέσει η Ελευθερία, που δημιουργεί 7 διαφορετικές ιστορίες. Εμένα οι παραμυθάδες μου αρέσουν πάρα πολύ».

Δειτε Επισης

Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Προβλέπεται καύσωνας! Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα Live στην πιο fuego νύχτα του καλοκαιριού!
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»
To #MonAmour έσπασε τα ρεκόρ - Το 1ο γαλλικό τραγούδι στην ιστορία του #Spotify - Ανακοίνωσε World Tour
Έξαλλος ο Λιάγκας με την κριτική στο πρόσωπο του: «Έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν»
Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έκλαιγα έξω από τις αίθουσες, εγκατέλειψα τα σχέδια μου, τον κινηματογράφο»