#FarmaGR: Άλκης ή Κιούλ; Ποιος παίκτης αποχώρησε; Oι πέντε δοκιμασίες κι η ταλαιπωρία των παικτών

#FarmaGR: Ο Γιώργος Γιαννούλας πηγαίνει στο νοσοκομείο - Ποιος παίκτης έψαξε τα πράγματα του; - Τι έγινε με τη ζάχαρη;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η πράσινη ομάδα ηττήθηκε και στη 2η Δοκιμασία Ασυλίας στην Φάρμα, με τους περισσότερους παίκτες να αποδίδουν την ήττα τους στην ατυχία, ισχυριζόμενοι ότι θα έχαναν ακόμα και αν είχαν κρατήσει το πλεονέκτημα.

Κάπως έτσι, ο Άλκης Λαδάς, ως πρώτος μονομάχος, κλήθηκε να ορίσει τον δεύτερο από την ομάδα του. Αφού πρώτα το συζήτησε μαζί του, αποφάσισε να επιλέξει τον Γιώργο Κιουλτζόπουλο, γεγονός που δεν φάνηκε να παραξενεύει κανέναν.

Το πρωί, ο Γιώργος Γιαννούλας πηγαίνει στο νοσοκομείο για να εξετάσουν το πόδι του, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επισκέπτεται τα σπιτάκια των δύο μονομάχων. Ο Γιώργος αισθάνεται ξεκούραστος και πιστεύει ότι υπάρχουν άτομα από την ομάδα του που θα τον υποστηρίξουν.

Στο διπλανό δεντρόσπιτο, ο Άλκης εξομολογείται ότι είναι αγχωμένος και μιλά για την απόφαση της Νάσιας Ευαγγελάτου να τον ορίσει μονομάχο. Τόσο ο Άλκης, όσο και ο Γιώργος, εκμυστηρεύονται στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ποιοι από τους συμπαίκτες τους θεωρούν ότι λειτουργούν στρατηγικά.

Στο Συμβούλιο του Αχυρώνα η συζήτηση ανοίγει με την ασυλία, που κέρδισε ο Γιώργος Γιαννούλας και αν τελικά την ήθελε ή όχι. Ποιες είναι οι τακτικές, που ακολουθούνται για να φτάσει κανείς στη 10άδα; Έχουν νόημα οι συμμαχίες και οι στρατηγικές ή στο τέλος κρίνονται όλα με βάση τις αγωνιστικές ικανότητες;

Η κουβέντα συνεχίζεται με το πλεονέκτημα, που άφησε η πράσινη ομάδα και αν και κατά πόσο επηρέασε την ήττα της στη Δεύτερη Μονομαχία Ασυλίας. Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Γιαννακίδης κάνει λόγο για αλλαγή στη συμπεριφορά του Γιώργου Τσάμη, την οποία αποδίδει στο γεγονός ότι τελειώνει η ασυλία του. Τι θέση παίρνει ο Γιώργος Τσάμης για όσα λέγονται;

Με αφορμή όμως την πολυσυζητημένη ασυλία, ο Γιώργος Τσάμης θέλησε να περάσει τα δικά του μηνύματα τόσο μπροστά όσο και πίσω από τους συμπαίκτες του.

«Τι έχει πια αυτή η ασυλία και δεν την θέλει κανένας; Χολέρα; Κάτι γίνεται. Νομίζω πως όταν δηλώνεις ότι δεν έχεις στρατηγική, αυτό από μόνο του είναι ένα είδος στρατηγικής που για μένα είναι έτσι κι αλλιώς ένα παιχνίδι στρατηγικής. Στοχοπροσήλωση, ικανότητες που έχουν να κάνουν με την εστίαση και την αντοχή και την δύναμη είναι μέσα σε αυτό το παιχνίδι» δήλωσε, αρχικά, ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του STAR προκαλώντας την αντίδραση των περισσότερων συμπαικτών του.

Μιλώντας στη συνέχεια στην κάμερα, ο παίκτης της Φάρμας θέλησε να… μετρήσει με νόημα τα δάχτυλα του και να τονίσει τα εξής. «Από ότι φαίνεται η πλειοψηφία είναι υπεράνω ασυλίας. Αν και έχει χτυπηθεί δυο φορές η ασυλία σε δοκιμασίες και θα έλεγα πως είναι υπεράνω και στρατηγικής».

«Η τακτική που ακολουθώ τώρα έχει να κάνει με την αντίστροφη ψυχολογία. Δηλαδή είναι τρία δάχτυλα αυτά; Είναι τρία δάχτυλα αυτά. Κάποια στιγμή θα αντιστραφεί αυτό και θα γίνει ένα δάχτυλο, δύο, τρία… Μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι πέντε αυτά τα δάχτυλα» εξήγησε ο νεαρός ηθοποιός μιλώντας απευθείας στην κάμερα για τη Φάρμα της Πέμπτης.

Η πράσινη ομάδα αποκαλύπτει τι συνέβη, τελικά, με το χαμένο βαζάκι της ζάχαρης και κατά πόσο επηρέασε την ομάδα αυτό το γεγονός.

Ο Άλκης Λαδάς και ο Γιώργος Κιουλτζόπουλος δεν αντέχουν άλλο την αναμονή και η Μονομαχία Αποχώρησης ξεκινά! Οι δύο αντίπαλοι τα δίνουν όλα στον Αχυρώνα για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στη «Φάρμα».

Ποιοι από την πράσινη ομάδα παίρνουν ξεκάθαρη θέση και δείχνουν σε ποιον έχουν αδυναμία; Θα επιλέξουν οι δύο μονομάχοι να αντικατασταθούν από κάποιον συμπαίκτη τους ή θα προτιμήσουν να αναμετρηθούν στα ίσα;

Μετά την πρώτη δοκιμασία που κέρδισε ο «Κιουλ», ο Άλκης ήταν σίγουρος ότι σε αυτήν με τα καρφιά θα ήταν δικός του ο πόντος. 

Δεύτερο αγώνισμα της Μονομαχίας αυτό των καρφιών!

Η απόλυτη ανατροπή ήρθε όταν ο «Κιούλ» ζήτησε να κατέβει στη θέση του ο Γιαννακίδης που έχει ρεκόρ στη συγκεκριμένη δοκιμασία της Φάρμας.  

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Γιαννακίδης κέρδισε μέσα σε 53 δευτερόλεπτα, κι έτσι κέρδισε τον δεύτερο πόντο για λογαριασμό του «Κιουλ».  

Μιλώντας στην κάμερα, ο Άλκης δήλωσε ότι όλο αυτό ήταν ενορχηστρωμένο. «Ο Παρλάντζας με τον Γιαννακίδη το έφτιαξαν οπωσδήποτε», είπε. Ο «Κιούλ» από την πλευρά του αισθάνθηκε άσχημα για τον Άλκη, σαν να τον πρόδωσε και δεν μπορούσε να τον κοιτάξει στα μάτια.   

Κλείνοντας, ο Άλκης μίλησε για την αλλαγή στη συμπεριφορά του Παρλάντζα. «Έχει χαθεί πολύ ο Παρλάντζας, μετά λέω "ok σκέφτεται τα δικά του"... αυτό που έγινε σήμερα τα αναίρεσε όλα. Τελικά παίζουμε με τη σκιά μας και με στρατηγική», είπε. «Μεγάλη ξενέρα. Κάνει τα πάντα για να μπει στη δεκάδα. Στην κυριολεξία τα πάντα... Το πρώτο καμπανάκι ήταν όταν επέμενε να γίνει ξανά αρχηγός. Ναι είναι πονηρός, είναι μεγάλη αλεπού», πρόσθεσε.

Στο παιχνίδι με τον τροχό οι παίκτες τα έδωσαν όλα, όμως η αρχηγός της ομάδας των «Πράσινων», η Νάσια, προτίμησε να στηρίξει τον έναν από τους συμπαίκτες την, τον Γιώργο Κιουλτζόπουλο.   

Σε όλη τη διάρκεια της δοκιμασίας η Νάσια ήταν η μόνη που φώναζε, προσπαθώντας να εμψυχώσει τον «Κιούλ». Αυτή της η συμπεριφορά εκνεύρισε τους συμπαίκτες της. Μετά από αρκετή ώρα, ο Άλκης δεν κατάφερε να κρύψει και τον δικό του εκνευρισμό, φωνάζοντας προς τον εξώστη: «Μη μιλάτε!».  

Η Νάσια «πάγωσε» για λίγα λεπτά, ωστόσο, συνέχισε να φωνάζει απευθυνόμενη αυτήν την φορά αποκλειστικά στον Γιώργο.  

Ύστερα από μια σειρά δύσκολων δοκιμασιών, άλλωστε, ένας εκ των δύο ανδρών θα έπρεπε να κλείσει την πόρτα πίσω του και να αποχαιρετήσει για πάντα τους συμπαίκτες του στη Φάρμα. Το σκορ έγραφε 2 – 0 υπέρ του Γιώργου για να κερδίσει τον επόμενο αγώνα ο Άλκης και να έρθει ο επόμενος, όπου οι δυο άνδρες κρεμάστηκαν στους κορμούς, με το 38χρονο μοντέλο να παίρνει και αυτή τη νίκη.

Έτσι, ο πίνακας του σκορ έγραψε 2 – 2 με τον Άλκη Λαδά και τον Γιώργο Κιουλτζόπουλο να πρέπει να τα δώσουν όλα για να παραμείνουν στη Φάρμα. Κάτι που δεν συνέβη προφανώς για τον δεύτερο, μιας και γνώριζε από νωρίς πως έχει να αντιμετωπίσει ένας ισχυρότερο από αυτόν αντίπαλο.

Μετά από μια ισοπαλία, ο Άλκης και ο Κιουλ αγωνίστηκαν στην πέμπτη και τελευταία δοκιμασία για το ποιος θα αποχωρούσε.

Οι δύο παίκτες έπρεπε να σηκώσουν τα πλακάκια με τον Άλκη να επιλέγει τυχαία τα μαύρα.

Έτσι, ο Άλκης κέρδισε και το πέμπτο αγώνισμα με αποτέλεσμα να παραμείνει αυτός στη Φάρμα και να «στείλει» τον Γιώργο Κιουλτζόπουλο στο σπίτι του!

«Το σώμα μου είναι κουρέλι. Δε βλέπω, δεν μπορώ να αναπνεύσω από το χώμα, δεν μπορώ να ακούσω τον Λεωνίδα, βλέπω όμως τον Κιουλ που έχει πεισμώσει και πεισμώνω ακόμα περισσότερο!», είπε στην κάμερα ο ίδιος.

Με 23 λευκά και 28 μαύρα ο πόντος πήγε στον Άλκη κι έτσι ο «Κιουλ» είναι αυτός που αποχώρησε από το παιχνίδι.

«Νιώθω ωραία, ανυπομονώ να μπω στη δεκάδα. Δε χάρηκα που έδιωξα το συγκεκριμένο άτομο. Μακάρι να ήταν 3-4 άλλοι στη θέση του, παρόλα αυτά είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα. Karma is a bitch. Αν έφευγα εγώ σήμερα θα βόλευε πολύ κόσμο. Το ότι έκατσα τους προβλημάτισε», είπε στην κάμερα ο παίκτης που κέρδισε.

«Όλα καλά, τέλος, συγχαρητήρια στον Άλκη. Μικρό το ταξίδι, σίγουρα θα ήθελα να κάτσω παραπάνω, να ζήσω περισσότερες εμπειρίες. Φεύγω σίγουρα γεμάτος, έμαθα πράγματα... Κρατάω καλές στιγμές μόνο. Φεύγω με ψηλά το κεφάλι», είπε κατά την αποχώρησή του ο Γιώργος Κιουλτζόπουλος.

To trailer 33ου επεισοδίου | Δευτέρα 20.11.2023

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»
Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι από τις «Ικέτιδες» - Η κατάμεστη πρεμιέρα στους Δελφούς
#TemptingFortune: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο πρώτο τρέιλερ του νέου reality
Ο Φάνης Μουρατίδης παρουσιαστής στην επιστροφή του #MoneyDrop στους τηλεοπτικούς μας δέκτες
Η πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο «ευχαριστώ» των Maneskin μετά τη μεγάλη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ
Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε: Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, θα μας θεωρήσουν χουντικούς»
#FindMeFalling: O Njoy στην πρώτη κυπριακή ταινία του Netflix!