#imacelebritygr: Αποχώρησε δίχως να ολοκληρώσει την δοκιμασία: «Δεν αισθάνομαι καλά, ζαλίζομαι»

«Μπίλιες» έγιναν για ένα ακόμα βράδυ, αυτό της Πέμπτης, οι παίκτες στο #imacelebritygr: «Ξεγύμνωσε» την Αγγελική Ηλιάδη: «Είσαι ψεύτικη από πάνω μέχρι κάτω»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σε μια σειρά από κακουχίες και όχι μόνο κλήθηκαν να αναμετρηθούν εκ νέου, στο Celebrity το βράδυ της Πέμπτης, οι παίκτες της πράσινης και της κίτρινης ομάδας.

Κίτρινοι και πράσινοι ετοιμάζονται να παίξουν "βρωμοναυμαχία" με δώρο... σουβλάκια!

Οι δύο "στόλοι" παίρνουν τις θέσεις τους και ο αγώνας ξεκινά - Ποια ομάδα θα επικρατήσει;

Οι κίτρινοι απολαμβάνουν τα σουβλάκια τους και "θάβουν" το παίξιμο των πράσινων

«Μπίλιες» έγιναν για ένα ακόμα βράδυ, αυτό της Πέμπτης, οι παίκτες στο Celebrity λίγο πριν την ανάδειξη των νέων υποψηφίων προς αποχώρηση. Τα πιο έντονα πυρά, δε, δέχθηκε και πάλι ο Νίκος Βαμβακούλας μιας και ο σκληρός διάλογος που είχαν η Αγγελική Ηλιάδη και η Μαρία Καλάβρια οδήγησε στην στρατηγική του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.

«Ο Νίκος Βαμβακούλας έψαχνε να σωθεί και έγινε το τσιράκι της κίτρινης ομάδας. Καλά έκανε, πραγματικά εγώ μιλάω μαζί του και δεν έχω κανένα θέμα. Όμως όταν ένας άνθρωπος σου λέει «δεν με ενδιαφέρει, μην με ψηφίστε με, αφήστε με απ’ έξω αλλά εγώ θέλω να βγει αρχηγός κάποιος από την πράσινη ομάδα» εκτός από αυτόν που το δηλώνει και ευθέως. Γιατί ήρθε και είπε ψέματα. Αν πάρουμε και το θέμα της Αγγελικής, και εκείνη δεν βγήκε αρχηγός με την αξία της. Είπε ο Βαμβακούλας «I’m a Celebrity, get me out of here» και έτσι έγινε αρχηγός. Έτσι μπορεί να θέλω και γω να πάω να παίξω και να γίνω αρχηγός, που δεν με ενδιαφέρει στην τελική» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Καλάβρια στην κάμερα του Celebrity.

Στα επόμενα πλάνα οι έντονες κουβέντες, από όλους προς όλους συνεχίστηκαν στο καμπ, για να απασφαλίσει ωστόσο η γνωστή επιχειρηματίας εναντίον της εκρηκτικής τραγουδίστριας.

Μ.Κ.: Ρε Αγγελική, σε παρακαλώ, μην το κάνεις αυτό γιατί στην ηλικία σου δεν πρέπει να τα κάνεις αυτά τα πράγματα.

Α.Η.: Όχι, εγώ είμαι πολύ αληθινός άνθρωπος Μαρία μου.

Μ.Κ.: Δεν είσαι καθόλου αληθινή! Είσαι ψεύτικη από πάνω μέχρι κάτω!

Α.Η.: Είμαι πολύ αληθινή. Όταν με πνίγει το δίκιο….

Μ.Κ.: Είσαι ψεύτικη από πάνω μέχρι κάτω! Νομίζω όμως πως τώρα πρέπει να κάνουμε ένα cut και μπορούμε αυτό να το συζητήσουμε αλλού.

Στο τελευταίο μέρος του νέου επεισοδίου, όμως, τρία μέλη των επωνύμων έμελλε να βγουν στον… τάκο και να τα δώσουν όλα για να μην φύγουν από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο λόγος για την Ιωάννα Λίλη, τον Τάσο Ξιαρχό και την Μαρία Καλάβρια. Οι τρεις παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης έπρεπε να δοκιμαστούν σε πολλά μέτρα ύψος από το έδαφος με αποτέλεσμα οι φοβίες και τα άγχη να «χτυπήσουν» κόκκινο.

Ο Τάσος παίρνει την αρχηγία

Κατά τη διάρκεια όμως αυτής της δοκιμασίας, η Μαρία Καλάβρια έφτασε κυριολεκτικά στα όρια της με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει δίχως να ολοκληρώσει. «Γιώργο, δεν αισθάνομαι καλά! Ζαλίζομαι» φώναξε από τα… πολύ ψηλά η γοητευτική επιχειρηματίας για να προσθέσει την ατάκα της αποχώρησης. «I’ m a celebrity, get me out of here».

Στο τέλος της δοκιμασίας λοιπόν, ως είθισται, οι παρουσιαστές του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργο Λιανός και Καλομοίρα έπρεπε να ανακοινώσουν και επίσημα τα αποτελέσματα για αυτήν την εβδομάδα.

«Συγχαρητήρια και στους τρεις σας! Ο Τάσος και η Ιωάννα επιστρέφουν στο καμπ, ο Τάσος επιστρέφει σαν αρχηγός. Μπορείτε λοιπόν να αποχωρήσετε οι δυο σας. Μαρία, εσύ θα φύγεις προς το αεροδρόμιο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός δίνοντας στον λόγο στην πρώην πια παίκτρια του Celebrity.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετείχα σε αυτό το παιχνίδι για φιλανθρωπικό σκοπό. Χαίρομαι πάρα πολύ που σας γνώρισα όλους, που πρόσφερα και γω το δικό μου λιθαράκι, θα μου λείψετε όλοι πάρα πολύ αλλά θα σας παρακολουθώ από την Αθήνα» δήλωσε, συγκινημένη, η Μαρία Καλάβρια κατά την αποχώρηση της από το Celebrity το βράδυ της Πέμπτης.

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»