#FameStoryGR: Εκνευρισμένος ο Θεοφάνους: «Δεν είμαστε φιλαράκια. Παραπήραμε θάρρος»

#FameStoryGR: Τo πετσόκομμα της Μαρία Σολωμού στον Γιάννη - ο Γιώργος Θεοφάνους δείχνει στον Φειδία το video clip του τραγουδιού, που ηχογράφησαν - Η πρώτη συνέντευξη του Τίτο στο #StarBreakfast - Η ζήλεια και τα πειράγματα της Megan

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Πηγή Δεβετζή μπαίνει στην Ακαδημία για το καθιερωμένο, πλέον, πρόγραμμα γυμναστικής και ο Δημήτρης Κλειδάς εξακολουθεί να μην μπορεί να προσαρμοστεί.

Κατά την είσοδό της τους τόνισε πως τους βλέπει από το live streaming να τρώνε συνεχώς και τις βραδινές ώρες.

Ο Δημήτρης ξεκαθάρισε ότι δεν γίνεται να μην τρώει το γλυκάκι του μιας και είναι το must στην καθημερινότητά του.

Η Ελεάννα από την άλλη παραδέχτηκε πως στη μουσική Ακαδημία το έχει ρίξει στο φαγητό παρότι έξω γυμνάζεται να αρκετά.

Ο Τίτος Λαχανάς είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος, καθώς πηγαίνει στην πρωινή εκπομπή «Breakfast@Star» με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, για να δώσει συνέντευξη.

«Οι γονείς μου γεννήθηκαν στη Γερμανία, όπως και εγώ. Πήγα σε ελληνικό σχολείο, πέρασα στο Αριστοτέλειο. Δεν πήγα γιατί είχα δηλώσει σε πανεπιστήμιο της Γερμανίας, οικονομικά, την οποία και τελείωσα. Οι γονείς μου δεν είχαν καμία σχέση με τη μουσική. Πρώτη φορά που ασχολήθηκα με τη μουσική ήταν όταν ήρθε στα χέρια μου ο δίσκος του Σταμάτη Γονίδη. Στα 23 μου συνειδητοποίησα ότι θέλω να ασχοληθώ με το τραγούδι. Ξεκίνησα να δουλεύω ερασιτεχνικά, να ανεβάζω στο Youtube κάποια covers.

Είχαν δει στη Νυρεμβέργη ότι ασχολούμαι με το τραγούδι, είχα προτείνει εγώ να κάνω σε μαγαζί το πρωτοχρονιάτικο πάρτι. Εγώ το κυνήγησα! Το “Όλα σε αγαπάνε” ήταν το τραγούδι που με στιγμάτισε και ήταν το πρώτο που τραγούδησα επί σκηνής.

Είχα ενημερωθεί ότι θα ανοίξει το Fame Story σαν παραγωγή. Είχα στείλει διπλή αίτηση για να είμαι σίγουρος.

Δεν ανακατεύομαι καθόλου στις εντάσεις του σπιτιού. Μου λείπει το να βγω ένα ραντεβού, είμαι άνθρωπος του φλερτ. Δεν είχα σχέση πριν μπω στη μουσική Ακαδημία. Έχω ερωτευτεί στα 19 μου και ήμασταν μαζί 4 χρόνια. Είμαι ελεύθερος! Θα μπορούσα να ερωτευτώ στη μουσική Ακαδημία. Άμα αισθάνεσαι πιο κοντά, μπορείς να κάνεις κάτι.

Είναι καθαρά φιλικό με την Αριστέα και την Μέγκαν! Και οι δύο κοπέλες έχουν ένταση μεταξύ τους, μπορεί να τις φέρω και πιο κοντά. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια κοπέλα που να με βλέπει ερωτικά».

Η ζήλεια και τα πειράγματα της Megan στον Τίτο

Ο Γιώργος Θεοφάνους μπαίνει στην Ακαδημία του Fame Story για να συζητήσει με τους σπουδαστές και έρχεται σε αντιπαράθεση με την Άννα Πολτζόγλου, όταν εκείνη δείχνει μια ειρωνική διάθεση.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Θεοφάνους δείχνει στον Φειδία Ηροδότου το video clip του τραγουδιού, που ηχογράφησαν.

Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας του με τους σπουδαστές, ο Γιώργος Θεοφάνους τους ζήτησε να του μιλάνε στον πληθυντικό και να τον σέβονται. Αυτό όμως δεν το έκανε η Άννα και εκείνος εκνευρίστηκε.

Η Άννα τραγουδούσε το «Φεύγω», με τον Γιώργο Θεοφάνους να της λέει: «Ε καν'το και πράξη!».

«Ποιος εγώ;» απάντησε η Άννα. «Όχι παιδί μου!» της είπε ο συνθέτης μπαίνοντας στην αίθουσα, με εκείνη να απαντάει: «Ναι παιδί μου».

«Παιδί μου ακούω. Παραπήραμε θάρρος βλέπω...», σχολίασε. Αμέσως την ρώτησε πόσο χρόνων είναι, με τη σπουδάστρια να συνεχίζει στο ίδιο ειρωνικό ύφος λέγοντας: «15».

«Δεν είμαστε φιλαράκια. Δεν θέλει μια απόσταση αυτό το πράγμα; Δεν ήρθα να παίξουμε τάβλι. Ήμαρτον, για όνομα του Θεού. Δεν είμαστε ούτε στην ίδια ηλικία, ούτε και φιλαράκια, ούτε και στην ίδια θέση σε παρακαλώ πολύ, μαζέψου», της είπε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης.

«Όχι δεν το δέχομαι αυτό που λέτε», είπε με τη σειρά της η Άννα.

«Τότε πήγαινε μέσα, δε χρειάζεται να συμμετέχεις σε αυτό», της απάντησε ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Παιδί μου το συνεχίζεις ακόμα; Σταμάτα όμως, σταμάτα με ποιον μιλάς τώρα; Με τον αδερφό σου, με τον θείο σου, με τον φίλο σου; Είσαι παίκτρια σε ένα μουσικό παιχνίδι και τυχαίνει να είμαι πάνω από αυτό το παιχνίδι. Ήρθα για να βοηθήσω εσάς. Πώς να βοηθήσω εσένα, πες μου; Αν είσαι 19 θα σε αντιμετωπίσω διαφορετικά, αν είσαι 29... διαφορετικά. Θεωρώ ότι πρέπει να έχεις μια ωριμότητα», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Παιδί μου τι ζόρι τραβάς δεν έχω καταλάβει;», της είπε ο Γιώργος Θεοφάνους όταν τον ειρωνεύτηκε ξανά.

Danny & Victor διαφωνούν με την αντίδραση της Άννας στον Γιώργο Θεοφάνους

Το επόμενο πρωί, οι σπουδαστές παραλαμβάνουν ένα γράμμα σύμφωνα με το οποίο θα πρέπει να χωριστούν σε τρία group και να ντυθούν σαν μέλη συγκροτήματος, μια διαδικασία που αφορά το μάθημα της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη.

Οι σπουδαστές παρουσιάζουν τα «συγκροτήματά» τους και στη συνέχεια, κάνουν το fitting των ρούχων, με τα οποία θα εμφανιστούν στο Live.

Ο Fipster συζητά με τη Megan Alcandara για όσα έγιναν στο μάθημά του, ενώ στο συμβούλιο των καθηγητών επιλέγεται ένας ακόμη προτεινόμενος προς αποχώρηση

Το συμβούλιο των καθηγητών για την ανάδειξη υποψηφίου προς αποχώρηση

Η Μαρία Σολωμού στον Γιάννη: «Μου έδωσες... ευχούλα ή όχι;» - Η καθηγήτρια ζήτησε από τον επίδοξο τραγουδιστή την πλήρη αλήθεια!

Αρχικά ρώτησε τον σπουδαστή του Fame Story πώς νιώθει με το μάθημα, αφού εκείνη τον βλέπει ότι δεν είναι καλά... Όταν ο Γιάννης άρχισε να δικαιολογείται. λέγοντας ότι είναι πάντα ειλικρινής, η καθηγήτρια τον ρώτησε: «Αλήθεια; Είσαι ειλικρινής; Αυτό που σκέφτεσα το λες; Δηλαδή αν σε ρωτήσω τώρα κάτι θα μου πεις αλήθεια;», τον ρώτησε. «Ναι» της απάντησε εκείνος. 

«Με έβρισες στον διάδρομο ναι ή όχι; Μου έριξες... ευχούλα;» τον ρώτησε, με τον Γιάννη αποσβολωμένο να απαντάει: «Όχι». «'Όχι σε εσένα», πρόσθεσε. «Πού στο σύμπαν;», τον ρώτησε η Μαρία Σολώμου. «Μπορεί...», αποκρίθηκε εκείνος γελώντας. 

«Τελειώσε η χαλαρότητα. Σου έχω ένα task... αν την επόμενη εβδομάδα είμαστε όλοι εδώ κι όλα καλά, πάρε μια απόφαση αν θες να ξαναμπείς στο μάθημά μου», είπε στον σπουδαστή. «Δε θέλω να το κάνεις με εκβιασμό. Θέλω να το κάνεις για εσένα, όχι για να πω "μπράβο ο Γιάννης δοκίμασε"». 

«Εγώ επιμένω ότι δεν έβρισα εσένα», της είπε ο Γιάννης φεύγοντας. «Ναι κι εγώ επιμένω ότι έβρισες εμένα», του απάντησε η Μαρία Σολωμού.

Η έκπληξη της οικογένειας και των φίλων των Danny & Victor

Ολόκληρο το Επεισόδιο 31 | 16.11.23

Απόψε στις 21:00 το 8ο φαντασμαγορικό live | Καλεσμένος ο FY

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»