#FarmaGR: Οι farmers έρχονται αντιμέτωποι με έναν λαβύρινθο - Αυτή η ομάδα κέρδισε στη δοκιμασια 2ης ασυλίας

#FarmaGR: Μπίνγκο! Πλήρης επιτυχία στο σχέδιο της Νάσιας και του Τσάμη - Όλα πηγαίνουν όπως τα είχαν προβλέψει - Ο αντίπαλος Μονομάχος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο νέο επεισόδιο στη Φάρμα το πρωινό ξύπνημα είναι και πάλι δύσκολο για την πράσινη ομάδα, αλλά τουλάχιστον τους περιμένει ένα πλουσιοπάροχο πρωινό, από τα χέρια του Γιώργου Γιαννούλα.

Ο τελευταίος είχε έναν τραυματισμό στο πόδι, που απ’ ότι φαίνεται επιδεινώνεται. Τα πεσκέσια συνεχίζονται, αφού οι πράσινοι επισκέπτονται τη γαλάζια ομάδα για να την κεράσουν και ξηρούς καρπούς.

Οι σπόντες πάνε και έρχονται για τις ποσότητες που μοιράζονται οι ίδιοι, σε σχέση με αυτές που δίνουν οι γαλάζιοι. Θα συνεχίσει, άραγε, το ανταλλακτικό εμπόριο, όσο πλησιάζουν προς την τελική 10άδα;

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχεται τις δύο ομάδες στη 2η Δοκιμασία Ασυλίας της εβδομάδας και είναι προφανές ότι αυτή τη φορά οι παίκτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με έναν «Λαβύρινθο». Ένα – ένα, τα  μέλη της κάθε ομάδας θα πρέπει να διασχίσουν τον λαβύρινθο με δεμένα μάτια. Μέσα στον λαβύρινθο υπάρχουν πλακάκια, που στην πίσω τους πλευρά κρύβουν διάφορα γράμματα.

Οι παίκτες έπρεπε να συγκεντρώσουν 12 πλακάκια, που θα σχηματίσουν τις λέξεις «Πράσινοι» και «Γαλάζιοι» αντίστοιχα. Οκτώ πλακάκια έχουν τα σωστά γράμματα και τέσσερα είναι κενά. 

Οι ομάδες έπρεπε να ορίσουν έναν καθοδηγητή και τη σειρά που θα μπουν οι παίκτες στον λαβύρινθο. 

Στόχος των παικτών είναι να βρουν τα σωστά γράμματα και να καταφέρουν να σχηματίσουν τη λέξη, που θα τους φέρει τη νίκη. Μετά από πολλά δεξιά, αριστερά, ευθεία, προχωρά  και… πολλές φωνές, μία ομάδα καταφέρνει να σχηματίσει τη λέξη και να πάρει την πολυπόθητη νίκη!

Μόνο δύο κράτησαν τα μάτια ανοιχτά προκειμένου να καθοδηγούν τους άλλους δυο στη νέα αυτή δοκιμασία του ριάλιτι επιβίωσης. Ενώ όμως στον στίβο μάχης ρίχθηκαν ένας παίκτης από την γαλάζια και ένας παίκτης από την πράσινη ομάδα, οι δυο πάγκοι έβραζαν προκειμένου να έρθει σε αυτούς η νίκη.

Όσο λοιπόν ο Γιώργος Τσάμης έδινε τα πάντα προκειμένου να καθοδηγήσει σωστά τον συμπαίκτη του και εκείνος να χτυπήσει το καμπανάκι για την γαλάζια ομάδα, ο Βάιος Κόκκινος στον πάγκο δεν μπορούσε εύκολα να περιμένει το αποτέλεσμα. Γι’ αυτό σηκώθηκε κι εκείνος, με μάτια ασφαλώς κλειστά, ώστε να… ζήσει περισσότερο τη δοκιμασία.

Κατευθυνόμενος λοιπόν, δια βοής, προς το καμπανάκι και αυτός, βρέθηκε φαρδύς πλατύς ξαπλωμένος στα άχυρα προσφέροντας στο τηλεοπτικό κοινό μια ομολογουμένως απολαυστική τούμπα! Μια τούμπα, όμως, που κανείς άλλος από τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους του δεν είδε στη Φάρμα της Τετάρτης.

«Πήγα να πάω κοντά του, πάτησα την μπάλα και έπεσα κάτω. Δεν έπεσα μέσα στη δοκιμασία, έπεσα έξω, δεν πειράζει. Πάλι καλά όμως δεν το είδε κανένας γιατί ήμασταν όλοι τυφλοί» ομολόγησε, με χαμόγελο, ο παίκτης στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

Η Νάσια ως καθοδηγητής τα έδωσε όλα για την ομάδα της, τους «Πράσινους», όπως έκανε και για τους «Γαλάζιους» ο Γιώργος Τσάμης. Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η γαλάζια, αφού σχημάτισε πρώτη τη λέξη, μετά από 38 λεπτά. 

Έτσι, μετά τον Άλκη, ένας ακόμα «Πράσινος» θα 'πρεπε να μονομαχήσε για την παραμονή του στο παιχνίδι.

«Με αυτήν τη νίκη της η γαλάζια ομάδα παραμένει προστατευμένη. Ο Άλκης είναι αυτός που θα κληθεί να επιλέξει τον δεύτερο Μονομάχο για αυτή την εβδομάδα μεταξύ των συμπαικτών του από την πράσινη ομάδα», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. «Νιώθω έτοιμος για όλα, γιατί προφανώς γνωρίζω ποιος θα είναι ο δεύτερος Μονομάχος», είπε ο Γιώργος Κιουλτζόπουλος. 

Οι παίκτες επιστρέφουν στο σπίτι και ασχολούνται με τις καθημερινές εργασίες της «Φάρμας», αλλά γρήγορα ανακαλύπτουν ότι κάποιοι δεν φέρνουν εις πέρας αυτά που έχουν αναλάβει.

Στο συμβούλιο, που ακολουθεί, η ηττημένη ομάδα αναλύει τι πήγε λάθος στη δοκιμασία και ο Άλκης Λαδάς εξηγεί το κριτήριό του για το πως θα επιλέξει αντίπαλο για την αυριανή μονομαχία στον αχυρώνα. Πως νιώθει ο δεύτερος μονομάχος για την επιλογή του; Θεωρεί ότι είναι μία δίκαιη απόφαση;

Τελικά φαίνεται το σχέδιο που έβαλαν σε δράση η Νάσια με τον Γιώργο Τσάμη και την Έλενα πριν εκείνη αποχωρήσει από τη Φάρμα, πηγαίνει μια χαρά. 

Όπως είχαν συννενοηθεί οι τρεις παίκτες πριν από λίγες ημέρες κρυφά από τους συμπαίκτες τους και τις κάμερες, θέλοντας να βγάλουν από το παιχνίδι τους πιο δυνατούς παίκτες, ξεκίνησαν με τον Άλκη. Μετά τη δεύτερη ήττα της πράσινης ομάδας στη δοκιμασία ασυλίας, είχαν σωστά προβλέψει ότι ο Άλκης θα επιλέξει για μονομάχο τον «Κιουλ», όπως κι έκανε ο συμπαίκτης τους.  


Το trailer 32ου επεισοδίου | Πέμπτη 16.11.2023

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»