Οι κόρες του Αχιλλέα Μπέου, Χριστίνα, Αργυρώ και Eve για τον πατέρα τους: «Λυπάμαι την οικογένεια του»

Η Eve Beos για τον πατέρα της, Αχιλλέα Μπέο: «Είναι ομοφοβικός, λυπάμαι την οικογένεια που είναι δίπλα του. Ζούσα με έναν νάρκισσο για πολλά χρόνια. Αυτό που βλέπετε, αυτό είναι. Δε θα μπω σε λεπτομέρειες για το τι έχει κάνει, τα τραύματα που βιώσει, τη βία που έχω υποστεί. Ευτυχώς δεν τον έχω ανάγκη οικονομικά. Τον είχα πάντα ανάγκη ψυχικά, ψυχικά όμως δε μου προσέφερε ποτέ τίποτα».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τον τελευταίο καιρό, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, βρίσκεται στο «µάτι του κυκλώνα» για τις ομοφοβικές δηλώσεις του.

Στα 19 του παντρεύτηκε στην Αμερική την Ελευθερία, αισθητικό στο επάγγελμα, και απέκτησαν τέσσερα παιδιά. Την Αργυρώ, που είναι σήμερα 41 ετών και έχει κομμωτήριο στη Γλυφάδα, την Ευτυχία, 39 ετών, η οποία ζει στην Αμερική και ασχολείται µε μεσιτικά, τη Χριστίνα, που είναι 31 ετών και διηύθυνε µια φιλανθρωπική οργάνωση στην Αμερική, αλλά πρόσφατα επέστρεψε στην Ελλάδα, και τον Νίκο, που είναι 25 ετών και ασχολείται µε το ποδόσφαιρο.

Ο Αχιλλέας Μπέος έχει κάνει και δεύτερο γάμο, µε την Εύη, και έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Αχιλλέα, που είναι 13 ετών και πηγαίνει Α’ Γυμνασίου. Ο γάµος τους έληξε άδοξα πριν από δύο χρόνια. Πλέον έχει µια σύντροφο, η οποία τον στηρίζει και είναι δίπλα του.

Η κόρη του, Χριστίνα, μίλησε στο #Secret των #Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη για τον πατέρα της, την οικογενειακή της ζωή αλλά και σχολίασε τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες.

«Ο µπαµπάς µου είναι δηµιουργός. ∆εν είναι στηµένος πολιτικός. Κινείται αυθόρµητα και αυθεντικά, χωρίς φίλτρο. ∆εν προσπαθεί να δείξει κάτι ψεύτικο στον κόσµο. Τον αγαπάνε γι’ αυτό που είναι, και είναι γνήσιος. Είναι παρεξηγημένος, γιατί δεν έχει φίλτρο, αλλά είναι ψυχούλα».

«Ο μπαμπάς µου σίγουρα δεν είναι ομοφοβικός ούτε σεξιστής, όπως τον έχουν πει, απλώς μιλάει “λαϊκά”. Θεωρώ ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να θίξει τους ομοφυλόφιλους. ∆εν έχει θέμα µε την επιλογή συντρόφου. Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλοι παρεξηγούνται µε το παραμικρό.

Από την Αμερική έρχομαι και έχω συναναστραφεί µε άτομα οποιουδήποτε φύλου. Η Ελλάδα ναι µεν είναι ευρωπαϊκή χώρα, αλλά είναι πίσω σε κάποια πράγματα οι άνθρωποι. Για µένα η Ελλάδα είναι μια τριτοκοσμική χώρα. ∆εν μπορεί ο Κασσελάκης, που ήρθε από την Αμερική, να επιβληθεί στην κοινωνία έτσι. Και εγώ ήρθα από την Αμερική, όπου είναι φυσιολογικό να φοράς τα εσώρουχά σου και να κυκλοφορείς, αλλά εγώ δεν το κάνω και φυσικά δεν το επιβάλλω.

∆εν μπορώ να επιβάλλω αυτά που έμαθα και κάνουν στην Αμερική. Η Ελλάδα δεν είναι ούτε Αμερική ούτε Αγγλία ούτε µια προχωρημένη χώρα. Ο μπαμπάς µου δεν είναι ρατσιστής. Ο Bob, που δηλώνει οµοφυλόφιλος και που είμαστε σαν οικογένεια, έγραψε στα social media ότι συμφωνεί µε τον πατέρα µου. Κανένας όμως δεν το έκανε αναπαραγωγή. Ο Bob δούλευε στα μαγαζιά µας χρόνια».

Σε άλλο σημείο, η κόρη του Αχιλλέα Μπέου αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της οικογενειακής τους ζωής.

«Η μαμά µας µάς εγκατέλειψε, γιατί ήθελε να κάνει τη ζωή της. Εγώ ήμουν τότε 7 χρόνων και ο αδελφός µου ήταν 2. Την πρώτη φορά που µου ήρθε περίοδος ο πατέρας µου πήγε και µου πήρε σερβιέτες. Μαζί µε τις εφημερίδες του µου έπαιρνε περιοδικά μόδας. Ο μπαμπάς µας µάς μεγάλωσε. Ερχόντουσαν οι φίλες µου στο σπίτι µας να κοιμηθούνε και µας έφτιαχνε πρωινό. Όταν έπαιζα πιάνο, ερχόταν στο σχολείο να µε δει. Ήταν παράλληλα και η μάνα µου και ο πατέρας µου. Τη μητέρα µου δεν τη λέω μάνα , αλλά Ελευθερία» εξομολογήθηκε η κόρη του Αχιλλέα Μπέου.

Untitled

Η Αργυρώ Μπέου είναι μία από τις κόρες του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου. Έχει σπουδάσει τουριστικές επιχειρήσεις, έχει δουλέψει αρκετά χρόνια στο αεροδρόμιο, στις πιο γνωστές εταιρείες. Παράλληλα, εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται με τον κλάδο της ομορφιάς.

Η κόρη του Αχιλλέα Μπέου μίλησε για πρώτη φορά, στην #ONtime και τη Σάσα Σταμάτη, για το σάλο που έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του πατέρα της για τους ομοφυλόφιλους.

«Είμαι μητέρα ενός παιδιού. Με τον πατέρα του γιου μου μπορεί να έχουμε χωρίσει, όμως είμαι τυχερή, γιατί είναι πολύ καλός μπαμπάς, έχουμε καθημερινή επικοινωνία και βλέπει το παιδί κάθε μέρα. Μετακόμισε κοντά μας για να είναι κάθε μέρα με το παιδί μας. Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό για τα δεδομένα της Ελλάδας όσον αφορά τους χώρους ομορφιάς. Τι εννοώ με αυτό; Επειδή δεν είχα ιδιαίτερη βοήθεια με το μικρό, έπρεπε να τον παίρνω μαζί μου, όταν ήθελα να καλλωπιστώ και δεν ήξερα αν θα με αφήσει να ολοκληρώσω την κάθε μου υπηρεσία» αναφέρει αρχικά η Αργυρώ Μπέου.

Τέλος, παίρνει θέση για το σάλο που έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του πατέρα της για τους ομοφυλόφιλους κι έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων. «Εγώ θέλω να κρατάω μια αμέτοχη στάση σε όλη την κριτική που ασκούν στον πατέρα μου, διότι εγώ ξέρω ποιος είναι ο Αχιλλέας Μπέος. Ξέρω την ψυχή του, ξέρω τον εσωτερικό του κόσμο και ξέρω τι έχει προσφέρει στην οικογένειά μας αλλά και στην πόλη του.

Ξέρω ότι ο πατέρας μου είναι ένας αυθόρμητος άνθρωπος, με ελεύθερη έκφραση λόγου. Ούτε είναι ομοφοβικός, ούτε είναι σεξιστής, ούτε φασίστας, ίσα-ίσα ο παππούς μας, ο Νίκος, ήταν μέλος του ΚΚΕ. Απλά, με τον τρόπο που εκφράζεται πολλές φορές έχει την τάση να παρεξηγείται. Δεν θέλω να επεκταθώ στο θέμα. Βάζουμε μια τελεία σε αυτό το κομμάτι και θα προτιμήσω να μείνω στις πράξεις και στα έργα του πατέρα μου, όσο και σε αυτά που έχει κάνει πίσω από τις κάμερες, γιατί δεν τα διαφημίζει κανένας, αλλά ούτε κι εκείνος!».

argirompeou1-1200x835

Η Eve Beos, η μια από τις τέσσερις κόρες του Αχιλλέα Μπέου από τον πρώτο του γάμο, μίλησε στη Τζεφ Μοντάνα για τον πατέρα του και την εικόνα που έχει η ίδια για εκείνον. Η Eve Beos παρουσίασε μια άλλη εικόνα για τον Δήμαρχο Βόλου, από εκείνη που προσπάθησαν να περάσουν οι αδελφές της τις προηγούμενες ημέρες.

MPEOS-KORES-EFTICHIA-ARGYRO

«Ζούσα με έναν νάρκισσο για πολλά χρόνια» ήταν τα πρώτα της λόγια. 

«Δε μου αρέσουν αυτά που λέγονται για την οικογένειά μου. Είναι πολύ προσωπικά… Ναι όντως έχω ζήσει πολύ δύσκολες στιγμές και ο πατέρας μου δεν είναι ο πιο εύκολος άνθρωπος. Ο πατέρας μου είναι αυτό που σας δείχνει. Αυτός είναι… Ειπώθηκε κάτι για τη μητέρα μου που δε το δέχομαι. Υπήρχαν στιγμές που πίστευα κι εγώ κάποια πράγματα γιατί ως παιδί έπρεπε να μπορέσω κι εγώ να δημιουργήσω μια ιστορία προκειμένου να συνεχίσω να ζω με τα τραύματά μου. 

Η αλήθεια, δεν παύει να είναι αλήθεια κι όσα καλά κι αν κάνεις ποτέ δε θα σβήσουν τα άσχημα που έχουν συμβεί. Είμαστε τέσσερα παιδιά από την ίδια μητέρα και ο μικρότερος αδερφός μου είναι από άλλη μάνα. Ο πατέρας μου έχει κάνει δυο γάμους. Δεν είναι τυχαίο. Τώρα είναι σε μια τρίτη σχέση… Η ψυχική ηρεμία και η γαλήνη έλειπε από τη ζωή μου για 39 χρόνια. Ευτυχώς τη βρήκα. Τον αγαπάω τον πατέρα μου αλλά, δε μπορώ να ζήσω κοντά του. Δε θέλω να ζήσω κοντά του» εξομολογήθηκε η κόρη του Αχιλλέα Μπέου.

@tzefmontana

Σήμερα Είχα την τιμή να με εμπιστευτεί η Εve Beos, Κόρη του Αχιλλέα Μπέου η οποία θέλησε να δείξει την στήριξη της σε όλ@ μας ! Θα δανειστώ τα λόγια της Ελενας Ακρίτα που είπε «μια μέρα μετά την Πορεία "Παραγωγής ΛΟΑΤΚΙ" όλοι μαζί κόντρα στον ρατσιστικό οχετό, κόντρα στην ομοφοβική ρητορική, κόντρα στην “κανονικότητα” του τρομου. Ορατότητα, συμπερίληψη, αγάπη για ολους, γάμος και οικογένεια για όσα ζευγάρια το επιθυμουν! Η κοινωνία αυτή θα αλλάξει. Εμείς θα την αλλάξουμε. Για να μάς χωράει όλ@.» Ευχαριστούμε Eve για το φώς σου και την πανέμορφη κουβέντα που κάναμε 🌸🏳️‍🌈💕

♬ original sound - Tzef Montana

Σε άλλο σημείο η Eve Beos είπε: «Αυτό που βλέπετε, αυτό είναι. Δε θα μπω σε λεπτομέρειες για το τι έχει κάνει, τα τραύματα που βιώσει, τη βία που έχω υποστεί. Δε χρειάζεται να το κάνω αλλά βλέπετε ποιος είναι… Αν με ρωτούσες πριν ένα χρόνο για τον πατέρα μου, θα σου έλεγα κάτι εντελώς διαφορετικό. Τώρα, θα σου πω ότι με τρομάζει, δε πιστεύω αυτά που πιστεύει, δεν είμαστε ίδιοι άνθρωποι.

Ο πατέρας μου είναι ομοφοβικός. Αυτή είναι η αλήθεια. Μπορεί να μιλήσει με κάποιον που είναι γκέι ή να έχει κάνει παρέα αλλά είναι ομορφοβικός… Όταν μίλαγα, ειδικά όταν έλεγα κάτι που δε του άρεσε, ήταν σαν να μην υπήρχα, δε μου μίλαγε… Λυπάμαι την οικογένεια που είναι δίπλα του τώρα, αυτούς λυπάμαι, όχι για εκείνον. Αυτός θα κάνει αυτό που έκανε πάντα… Η θέση του δημάρχου είναι διαφορετική από τη θέση του πατέρα».

Η εξομολόγηση όμως της κόρης του Αχιλλέα Μπέου συνεχίστηκε.

«Οικονομικά μπορεί να μη μας έλειψε ποτέ τίποτα όμως τα αγαθά δεν έχουν σημασία… Ένα παιδί θέλει αγάπη… Στα 39 μου κατάλαβα πολλά… Ήταν πολύ δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρω να φτάσω στο σημείο που είμαι σήμερα… Κοιτάω πως ήμουν πριν και νιώθω άσχημα. Ήταν δύσκολα. Πάντα κάτι πρέπει να γίνει στην οικογένειά σου για να ξυπνήσεις… Συγκρούστηκα μέσα μου. Με τον πατέρα μου δε μιλάμε σήμερα» ανέφερε.

«Δε μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του. Δυστυχώς δεν υπάρχει επικοινωνία με αυτόν τον άνθρωπο. Τον αγαπάω, θέλω να είναι καλά. Ευτυχώς δεν τον έχω ανάγκη οικονομικά. Τον είχα πάντα ανάγκη ψυχικά, ψυχικά όμως δε μου προσέφερε ποτέ τίποτα. Οπότε τι να τον κάνω;» κατέληξε η κόρη του Αχιλλέα Μπέου, Eve Beos.

Τη συζήτηση που έκανε η Τζεφ Μοντάνα στο Tik Tok με την δεύτερη κόρη του Αχιλλέα Μπέου, την Eve Beos, έπαιξαν στο #FaysTime.

Η Τζεφ Μοντάνα εμφανίστηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και εξήγησε όλο το παρασκήνιο της συνάντησης και τα όσα συγκλονιστικά είπε η κόρη του Αχιλλέα Μπέου, Eve.

Η Φαίη Σκορδά στο καταληκτικό της σχόλιο συγκλόνισε: «Το θέμα δεν είναι αν ο Κασσελάκης μπορεί να γίνει καλός γονιός. Αυτός ο άνθρωπος που μιλάει με το εμείς και βγαίνει μπροστά ως ο μπροστάρης, ο αρχηγός, μιας μερίδας ανθρώπων που σκέφτονται με το συγκεκριμένο τρόπο, νομίζω ότι σήμερα μόνο πολύ δυστυχισμένος πρέπει να είναι. Γιατί στους δικούς του ανθρώπους μάλλον απέτυχε. Άρα σε αφήσει τις άλλες οικογένειες δεν είναι ο κατάλληλος για να μιλήσει»

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»