Επέστρεψε στον «Εκατομμυριούχο» μετά από 22 χρόνια – Το 2000 κέρδισε 6 εκ. δρχ.

 

«Όταν ήμουν 18 ετών είχα πάει να παίξω με παρότρυνση της μητέρας μου, Σήμερα δεν παίζω για τα λεφτά, παίζω μόνο για τη μνήμη της μητέρας μου» -  Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον «Εκατομμυριούχο»: «Πάρα πολλοί αμέσως να ρίξουν λάσπη... Μακάρι να μπορούσαμε να δώσουμε μεγαλύτερα ποσά, αλλά δεν βγαίνει»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Τον Γιώργο υποδέχτηκε στο πλατό του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Πρόκειται για έναν άνθρωπο, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι, καθώς το 2000 είχε παίξει και μάλιστα είχε κερδίσει 6 εκατομμύρια δραχμές. 

 «Πριν 22 χρόνια, το 2000, όταν ήμουν 18 ετών είχα πάει να παίξω με παρότρυνση της μητέρας μου. Έπαιξα, ήταν μια τρομακτικά καλή εμπειρία, ήταν μια μοναδική εμπειρία. Είχα πάρει 6 εκατομμύρια δραχμές τότε», είπε αρχικά ο Γιώργος για την εμπειρία του στο παιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».

Ο Γιώργος εξήγησε πως με τα χρήματα που κέρδισε τότε, αλλά και με κάποια που έβαλε ο πατέρας του, πήρε ένα δυάρι διαμέρισμα, όπου εκεί πέρασε τα φοιτητικά του χρόνια.

Όπως είπε ο Γιώργος, παρ' όλο που του είχαν δοθεί ευκαιρίες να παίξει και σε άλλα τηλεπαιχνίδια, ένιωθε πάντα σαν κάτι να τον δένει με τον Εκατομμυριούχο και έτσι έμεινε μακριά, υποσχόμενος στον εαυτό του και τη μητέρα του πως αν ξαναέβγαινε στον τηλεοπτικό αέρα το συγκεκριμένο παιχνίδι, θα ξαναδήλωνε συμμετοχή.

Ο καιρός αυτός ήρθε μόνο που η μητέρα του δεν πρόλαβε να τον χαρεί ξανά αφού τον περασμένο Σεπτέμβριο έφυγε από τη ζωή. «Σήμερα είμαι εδώ και δεν παίζω για τα λεφτά. Παίζω για τη μνήμη της μαμάς μου» είπε ο Γιώργος Πάττας και συνέχισε με μία ευχή: «Να αγαπάτε τις μητέρες σας όσο είναι εν ζωή γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο από τη μητρότητα στον κόσμο» είπε συγκινημένος. Κάτι που συγκίνησε και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο οποίος υπερθεμάτισε τα όσα είπε ο παίκτης ο οποίος είναι πλέον δερματολόγος.

 

 

Στο πλαίσιο της συνέντευξης της Μαρίας Γεωργιάδου στο #The2nightShow, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε στους επικριτές του «Εκατομμυριούχου».

«Εδώ στην Ελλάδα, αντιλαμβάνομαι γιατί, λόγω οικονομικής κατάστασης… Γιατί πάρα πολλοί αμέσως να ρίξουν λάσπη. Γιατί στην Ελλάδα ο Εκατομμυριούχος που κάνω εγώ δεν δίνει ένα εκατομμύριο ευρώ… Μα, αν μπορούσε, μακάρι…

Αν μπορούσε η Ελλάδα των δέκα εκατομμύριων, εννοώ πληθυσμού, να δώσει ένα εκατομμύριο, θα ήταν υπέροχο. Γι’ αυτό και δίνουμε πολλά περισσότερα χρήματα, μικρότερα ποσά, σε πάρα πολύ κόσμο. Φεύγεις κόσμος με πάρα πολλά λεφτά από τον εκατομμυριούχο.

Αλλά λένε "μα πώς μπορεί να είναι εκατομμυριούχος;". Μα, δεν μπορείς να δώσεις ένα εκατομμύριο ευρώ κάθε μέρα σε ένα παιχνίδι στην Ελλάδα, δεν μπορείς. Μακάρι να μπορούσαμε να δώσουμε μεγαλύτερα ποσά, αλλά δεν βγαίνει. Πρέπει να πούμε την αλήθεια, δεν βγαίνει», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε επίσης: «Ακούω κάποιους, να μην τους χαρακτηρίσω, που συγκρίνουν με την Αμερική και τη Μεγάλη Βρετανία. Δεν συγκρίνονται αυτά τα πράγματα. Μιλάμε για άλλες αγορές».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ξεσήκωσε η «σατανίστρια» Ιρλανδία με την πεντάλφα - Έξαλλη η εκκλησία: «5 ηρεμιστικά έδωσα σε αρχιμανδρίτη»
Ελευθερία Ελευθερίου για τη συμμετοχή της στη #Eurovision το 2012: «Έχω κενά μνήμης από εκείνες τις ημέρες»
Έλενα Τσαγκρινού: «Ο λόγος που δεν φτάσαμε τριάδα με το El Diablo ήταν λόγω του τίτλου»
Η αντίδραση της legendary Έλενας Παπαρίζου, τη στιγμή που η iconic Ελένη Φουρέιρα αποθεώνεται με το Fuego
H Ελένη Φουρέιρα πετάχτηκε από την καρέκλα τσιρίζοντας, για την επιτυχία της Silias Kapsi για την Κύπρο!
Η Μαρίνα Σάττι εξηγεί για το μονοπλάνο στη συμμετοχή της Ελλάδας στην #Eurovision 2024
#SurvivorGR: Νεύρα και εντάσεις και στους δύο πάγκους με την κόντρα Φάνη-Γκιουλέκα και ο νέος υποψήφιος
Μυστική αποστολή εις Αίγυπτον: H ιστορία των σοβιετικών πυραύλων SAM τους οποίους αγόρασε η Κύπρος
Η Κύπρος στον Μεγάλο Τελικό της 68ης #Eurovision! Αυτές είναι οι δέκα χώρες που προκρίθηκαν!
Η Silia Kapsis ξεσήκωσε το Malmö Arena με την δροσιά της, για την Κύπρο, στην 68η #Eurovision!