Nέo προϊόν HYDRO CLOUD OIL-FREE WATER GEL από την YOUTH LAB.

Αέρινο, μη λιπαρό, κρεμο-τζελ προσώπου που στηρίζεται στην τεχνολογία water gel και προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση, ανακουφίζοντας την επιδερμίδα από τα σημάδια αφυδάτωσης και προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις (περιβαλλοντικούς ρύπους, καπνό κτλ.).

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Έχει ελαφριά, απολαυστική υφή και υπέροχο άρωμα, ενώ αφήνει αίσθημα δροσιάς και φρεσκάδας που διαρκεί. Παρέχει άμεση και μακράς διάρκειας ενυδάτωση σε όλα τα επίπεδα της επιδερμίδας.

Χάρη στα φυσικά Πρεβιοτικά με δράση ανάλογη της βιταμίνης D και το Βούτυρο Καριτέ το δέρμα ξεδιψά, αναπληρώνοντας τα αποθέματα νερού, για μια επιδερμίδα λεία, νεανική & αναζωογονημένη.

Συμβάλλει στην επαναφορά της ελαστικότητας και στην αποτοξίνωση της επιδερμίδας ενώ παράλληλα, ενισχύει την άμυνα της, έναντι στις εξωτερικές επιθέσεις. 

 

 

Αφορά:

• Ξηρό / αφυδατωμένο δέρμα

• Θαμπό δέρμα • Τραχιά υφή

• Όλες τις ηλικίες

• Όλους τους τύπους δέρματος, και το ευαίσθητο

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ / ΔΡΑΣΕΙΣ:

•Πρεβιοτικό με δράση ανάλογη της βιταμίνης D, ένα μείγμα φρουκτο-ολιγοσακχαριτών και εκχυλίσματος τεύτλων φυτικής προέλευσης που ενεργοποιεί την παραγωγή του υποδοχέα της βιταμίνης D (VDR) με αποτέλεσμα να ενισχύεται η επίδραση της βιταμίνης D, χαρίζοντας ενυδατωμένο δέρμα με ισχυρό επιδερμικό φραγμό. Στοχεύει τόσο στην άμεση, όσο και στην μακράς διάρκειας ενυδάτωση, καθώς βοηθάει στην αύξηση των επιπέδων υγρασίας στα εξωτερικά επίπεδα της κεράτινης στοιβάδας. Αποτέλεσμα; δέρμα λείο και ελαστικό •Σύμπλεγμα Aμινοξέων & Iνοσιτόλης που δρα σαν oσμολύτης, αλλά επιπλέον ενισχύει την προστασία από το οξειδωτικό στρες και τους περιβαλλοντικούς ρύπους, συμβάλλει στην αποτοξίνωση της επιδερμίδας και στην ενίσχυση του επιδερμιδικού φραγμού της.

•Βιο-μιμητικά συστατικά του φυσικού ενυδατικού φραγμού, που υποστηρίζουν την λειτουργία του NMF, προσφέροντας «τροφή» στο δέρμα. Με βασικό πρόσθετο το ασβέστιο σε βιοδιαθέσιμη μορφή, συμβάλλουν στην συνοχή της επιδερμίδας. Παράλληλα, ενισχύουν τον επιδερμιδικό φραγμό ενώ υποστηρίζουν τις βασικές λειτουργίες της επιδερμίδας, συνεισφέροντας στην θωράκισή της.

• Βούτυρο Καριτέ, πλούσιο σε ολεϊκό και λινολεϊκό οξύ, ενυδατώνει σε βάθος, περιποιείται και λειαίνει την επιδερμίδα, επαναφέροντας την ελαστικότητά της ενώ παράλληλα, έχει αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση.

• Δερματολογικά ελεγμένο _ Κατάλληλο για αποκλειστικά χορτοφάγους_ Δεν δοκιμάζεται σε ζώα 

 

 

ΧΡΗΣΗ: Εφαρμόστε καθημερινά πρωί (ή και βράδυ) στην περιοχή του προσώπου και του λαιμού, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Iδανική βάση για εφαρμογή του make up. Εάν είναι να εκτεθείτε στον ήλιο, συνεχίστε με το κατάλληλο αντηλιακό για ολοκληρωμένη προστασία.

ΔΙΑΝΟΜΗ: θα βρείτε τα προϊόντα της YOUTH LAB. σε επιλεγμένα φαρμακεία και καταστήματα καλλυντικών (Beauty Bar, Selekt Beauty, Glow Beauty & ERA). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Best Life Co Ltd στο e-mail: info@bestlifecy.com ή στο +357 25 871080.

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!