Μαγνήτισε τα βλέμματα η Πρώτη κυρία, με το αστραφτερό χαμόγελο της, στα 16α #INBusinessAwards

Εντυπωσιακή και πάντα χαμογελαστή στο πλευρό του Προέδρου της Δημοκρατίας η Πρώτη κυρία, Φιλίππα Καρσερά, στα 16α #INBusinessAwards

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τα IN Business Awards, o απόλυτος θεσμός αναγνώρισης και επιβράβευσης του ευ επιχειρείν, πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης για 16η συνεχή χρονιά σε μια κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Hilton στη Λευκωσία, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, πολιτειακών και άλλων αξιωματούχων, όπως φυσικά και της επιχειρηματικής αφρόκρεμας της χώρας.

Στην εντυπωσιακή τελετή με παρουσιάστριες τις Δήμητρα Μακρυγιάννη και Στέλλα Στυλιανού, τα 16 IN Business Awards απένειμαν δέκα βραβεία σε ισάριθμες κατηγορίες βράβευσης, καθώς και τρία τιμητικά βραβεία.

Βραβεία σε εταιρείες και οργανισμούς που ξεχώρισαν την χρονιά που μας πέρασε, αλλά και σε ηγετικές προσωπικότητες του κυπριακού επιχειρείν, που με την διαχρονική δράση και προσφορά τους αφήνουν ανεξίτηλο το στίγμα τους στο επιχειρηματικό-και όχι μόνο- γίγνεσθαι της χώρας μας.

Την λαμπερή βραδιά ομόρφυναν με την παρουσία τους, οι δυναμικές κυρίες του επιχειρείν, που έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους, το ταπεραμέντο και την ισχυρή προσωπικότητα τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο βέβαια, τα βλέμματα έκλεψε, η Πρώτη κυρία, Φιλίππα Καρσερά, με την απλή και καθόλα εντυπωσιακή εμφάνιση της, στο πλευρό του συζύγου της, με σεμιζιέ φόρεμα στους τονους του γαλάζιου και χρυσά κουμπιά.

e

55

c

Untitled

Δειτε Επισης

Οι δυναμικές κυρίες του επιχειρείν, έκλεψαν τις εντυπώσεις και στο Red Carpet των 16ων #INBusinessAwards
Easter deserves LURPAK®! Ένα ξεχωριστό διήμερο απόλαυσαν οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι της LURPAK®
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Άνεση και κομψότητα σε κάθε βήμα, με τη νέα συλλογή PILLOW WALK της ALDO!
McDonald’s™ Κύπρου: Ο διαγωνισμός ‘Meet & Greet’, μέσω του McDonald’s™ App, ολοκληρώθηκε και οι νικητές γνώρισαν… τον Χρήστο Μάστορα!
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για νέους “Νοιώθω Αυτοπεποίθηση”
Χαρίτα Μάντολες: Τιμητική εκδήλωση στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής για τη γυναίκα – σύμβολο της Κύπρου
Άννα Βίσση, Ελένη Μενεγάκη, Μιμή Ντενίση και Μαρία Καβογιάννη, απαστράπτουσες στο ίδιο event
Γαλλικός αέρας στη Μαρίνα Λεμεσού με το νέο κατάστημα PAUL