Η συγκλονιστική φωτό της Μπεκατώρου με δάκρυα στα μάτια μετά το τέλος του #YFSF

 

 

Το βράδυ της Κυριακής, είδαμε ένα υπέροχο show στον τελικό του YFSF Αll Star με  την Τάνια Μπρεάζου να στέφεται νικήτρια της μεγάλης βραδιάς. Η συγκίνηση όλων μεγάλη και πιο πολύ της παρουσιάστριας Μαρίας Μπεκατώρου.  Αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το τηλεοπτικό μέλλον της αγαπημένης παρουσιάστριας και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά!
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η Μαρία έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν πόσο πολύ έχει αγαπήσει αυτή την εκπομπή και πόσο πολύ θα της λείψει αν σταματήσει. Αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το τηλεοπτικό μέλλον της αγαπημένης παρουσιάστριας και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά!

Η Μαρία Μπεκατώρου δεν άντεξε και λύγισε στο τέλος του φετινού YFSF. Ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας ευχαριστώ στο κανάλι που την προτίμησε για ένα τόσο μεγάλο σόου αλλά και στον κόσμο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H μεγάλη νικήτρια στο #YFSF All Stars! Η υπόσχεση στη μαμά της και τα δάκρυα - Η Μαρία Μπεκατώρου... Raffaella Carra και η Άντζελα Δημητρίου και Ζωζώ Σαπουντζάκη έκαναν την έκπληξη στη σκηνή και οι μεταμφιέσεις του μεγάλου τελικού!

 

«Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 γιατί το 2013 ήρθα εδώ δειλά και μου έδωσαν ένα τόσο μεγάλο σόου, και έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα» είπε η Μαρία Μπεκατώρου και συνέχισε: «νιώθω ευγνωμοσύνη και θέλω μέσα από την καρδιά μου να φωνάξω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα που δουλέψαμε με τόση αγάπη για να κάνουμε αυτές τις υπέροχες δουλειές γιατί πιστεύω πως το YFSF θα μείνει για πάντα στην τηλεοπτική ιστορία» κατέληξε η Μαρία Μπεκατώρου. 

 

Η συγκίνηση της Μαρίας χθες στο φινάλε ήταν μεγάλη και την είδαμε όλοι. Ωστόσο η Κατερίνα Παπαμερή δημοσίευσε μια φωτογραφία της παρουσιάστριας συγκινημένη στην αγκαλιά της η οποία είναι συγκλονιστική!

Η Κατερίνα έγραψε κάτω από τη φωτογραφία τους: «Η Μαρία. Δεν είναι κολακευτική η φωτογραφία αλλά δεν την νοιάζει «άσε μας καλέ» θα έλεγε… Σε αυτή την αγκαλιά κρύβονται πολλά χρόνια, πολλά μα παρα πολλά γελια, δυνατές στιγμές, επιτυχιες, ελάχιστες αποτυχίες, φιλίες, εμπειρίες. Μαρία μου να είσαι ευχαριστημένη αυτό με νοιάζει κι ας έχεις χαλάσει ένα κουτί χαρτομάντιλα αυτή τη στιγμή Photo credit ο πάντα πολύτιμος @alex_georgiadis_photograph» 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ξεσήκωσε η «σατανίστρια» Ιρλανδία με την πεντάλφα - Έξαλλη η εκκλησία: «5 ηρεμιστικά έδωσα σε αρχιμανδρίτη»
Ελευθερία Ελευθερίου για τη συμμετοχή της στη #Eurovision το 2012: «Έχω κενά μνήμης από εκείνες τις ημέρες»
Έλενα Τσαγκρινού: «Ο λόγος που δεν φτάσαμε τριάδα με το El Diablo ήταν λόγω του τίτλου»
Η αντίδραση της legendary Έλενας Παπαρίζου, τη στιγμή που η iconic Ελένη Φουρέιρα αποθεώνεται με το Fuego
H Ελένη Φουρέιρα πετάχτηκε από την καρέκλα τσιρίζοντας, για την επιτυχία της Silias Kapsi για την Κύπρο!
Η κατανομή των 10 φιναλίστ του Α’ Ημιτελικού στον Τελικό της #Eurovision 2024! Στο δεύτερο μισό η Κύπρος!
Η Μαρίνα Σάττι εξηγεί για το μονοπλάνο στη συμμετοχή της Ελλάδας στην #Eurovision 2024
#SurvivorGR: Νεύρα και εντάσεις και στους δύο πάγκους με την κόντρα Φάνη-Γκιουλέκα και ο νέος υποψήφιος
Μυστική αποστολή εις Αίγυπτον: H ιστορία των σοβιετικών πυραύλων SAM τους οποίους αγόρασε η Κύπρος
Η Κύπρος στον Μεγάλο Τελικό της 68ης #Eurovision! Αυτές είναι οι δέκα χώρες που προκρίθηκαν!