H δημόσια συγγνώμη της Τούνη για το περιστατικό με το πενηντάευρο στο αεροδρόμιο

 

 

 

Σε μια δημόσια απολογία προχώρησε η Ιωάννα Τούνη μέσα από το instagram της μετά της έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η χθεσινή της ανάρτηση.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη σε χθεσινή της ανάρτηση ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης της ζήτησαν να πληρώσει 40 ευρώ λόγω του υπέρβαρου της βαλίτσας της γεγονός που την εκνεύρισε με αποτέλεσμα να τους “πετάξει 50 ευρώ” και να φύγει. 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Τούνη τα έβαλε με αεροπορική εταιρεία επειδή της ζήτησε να πληρώσει υπέρβαρο - Οργή στο Twitter - Ανελέητο βρισίδι γιατί τους αποκάλεσε «ψωμόλυσες» - Την έκαναν με τα κρεμμυδάκια

 

Όπως ήταν λογικό αυτό έφερε πολλές αρνητικές αντιδράσεις από χρήστες του διαδικτύου με αποτέλεσμα σήμερα, μέσα από μια σειρά instastories να ζητήσει... συγγνώμη.

«Πριν λίγο γύρισα σπίτι και άνοιξα την τηλεόραση και media και είδα πόση έκταση έχει πάρει το χθεσινό μου story και προφανώς νιώθω πάρα πολύ άσχημα για όλο αυτό και τώρα νομίζω είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να μιλήσουμε λίγο παραπάνω. Για αρχή θέλω να πω μια πολύ πολύ μεγάλη συγγνώμη σε όποιον έκανα να πιστέψει με τα λεγόμενά μου ότι επιτέθηκα στους ανθρώπους του αεροδρομίου, ότι μίλησα άσχημα στους υπαλλήλους ή ότι τους πέταξα λεφτά στα μουτρα.

Σίγουρα δε συνέβη κάτι τέτοιο και όλο αυτό δεν είναι εγώ. Αν αυτό καταλάβατε από το χθεσινό μυ story πραγματικά συγγνώμη. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να προάγω κάτι τέτοιο, το μόνο που ήθελα να επικοινωνήσω και σίγουρα το έκανα με τον χειρότερο τρόπο γιατί ήμουν συναισθηματικά φορτισμένη, ένιωθα αδικημένη, είχα νεύρα, οπότε το story μου σίγουρα δεν ήταν το πιο σωστό πράγμα. 

Τέλος πάντων, όντως μου ζητήθηκαν επιπλέον 40 ευρώ. Πλήρωσα εννοείται. Είχα 50 ευρώ οπότε έπρεπε να πάρω τα ρέστα μου και την απόδειξη και τους απάντησα «σας ευχαριστώ πάρα πολύ, δε θέλω ούτε τα ρέστα ούτε την απόδειξη, δε με ενδιαφέρουν τα χρήματα, με ενδιαφέρει η κίνησή σας και δε μου άρεσε καθόλου όλη αυτή η δύσκολη θέση στην οποία βρέθηκα».

Δεν έχει σημασία αν ταξιδεύω ή όχι συχνά. Όποιος και αν ήταν στη θέση μου θα ενοχλούνταν γιατί ζήτησα να συμπτείξω τις βαλίτσες μου ώστε να ισοσταθμίσουν τα κιλά και μου αρνήθηκαν… Γι΄αυτό ένιωσα αδικημένη και νευριασμένη και φέρθηκα με αυτό τον χαζό τρόπο. Δε φέρθηκα άσχημα το επικοινώνησα με εσάς με λάθος τρόπο. Λάθος μου και συγγνώμη» αναφέρει χαρακτηριστικά στο βίντεό της η Ιωάννα Τούνη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Για μένα, η καταγγελία είναι ψευδής 100%. δεν υπάρχει καμία κατηγορία»
H Πάουλα Μπαντόσα μιλά για τον χωρισμό της με τον Στέφανο Τσιτσιπά: «Μερικές φορές είναι καλύτερα»
Κρυσταλλία: «Χώρισα και είμαι πολύ χαρούμενη με την απόφαση μου, θέλω να ζω μια αληθινή και υγιή σχέση»
Αυτή είναι η επικρατέστερη ημερομηνία του γάμου του Γιάννη Αντετοκούνμπο – Οι διάσημοι προσκεκλημένοι
Επανασύνδεση της Φελίσιας Τσαλαπάτη με τον πατέρα του γιου της, Μιχάλη Αντιώτη
Τέλος στην αγωνία για την εξαφάνισή της Δέσποινας Στυλιανοπούλου – Πού βρέθηκε η ηθοποιός
Μπο: «Έχω φάει απόρριψη από την Τάμτα. Η Θεοδωρίδου μού κρατούσε τα λεφτά, γιατί ήμουν σπάταλος»
Παύλος Χαϊκάλης για Άννα Παναγιωτοπούλου: «Είχε έναν άλλο τρόπο σκέψης, είχε μια τρέλα εσωτερική»
Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα - Πάγωσε προσωρινά η μείωση της χορήγησης των φαρμάκων
Βαρύ πένθος για την Ελεονώρα Μελέτη - Έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της - Το μήνυμα της