Άσχημος τραυματισμός για τον Κωνσταντίνο Βασάλο! Εκτός αγωνίσματος!

Τι θα συμβεί όμως από εδώ και πέρα με το έπαθλο της ασυλίας και τους τραυματισμένους παίκτες; 

Στο επεισόδιο της Κυριακής η Ευρυδίκη έμεινε εκτός αγωνιστικού χώρου καθώς το αγώνισμα απαιτούσε ισορροπία και δύναμη στα πόδια και ο τραυματισμός στο γόνατό της δεν την επέτρεπε τίποτα από αυτά. Με αφορμή αυτό τα αγωνίσματα από σήμερα και στο εξής θα είναι ατομικά

Το ίδιο συνέβη και με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τον μισθοφόρο από τους Μαχητές όπου τραυματίστηκε και έμεινε επίσης εκτός αγώνα.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας λοιπόν θα παρακολουθήσουμε για πρώτη φορά τους παίκτες να μάχονται για τον εαυτό τους και μόνο και οι ανατροπές σίγουρα δε θα λείψουν!

Η ερώτηση που έφερε σε δύσκολη θέση την υπερσέξι Ειρήνη μετά το τσιφτετέλι στον Παπαδόπουλο!

Ο ολοκαίνουργιος Μπο έδωσε στεγνά τον Χανταμπάκη! «Ήταν εριστικός, το είδαμε όλοι…»!

Ένα περιστατικό, μάλιστα, που θα διακόψει για λίγη ώρα το αγώνισμα θα είναι και ο πολύ άσχημος τραυματισμός του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Στην μάχη του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, σε ένα κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού, ο παίκτης των Μαχητών θα λυγίσει από τους πόνους που θα νιώσει στον προσαγωγό του.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης κι ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού, κατά πόσο λοιπόν μπορεί αυτός ο τραυματισμός να επηρεάσει την παραμονή του στο παιχνίδι;

Κάποιες ενοχλήσεις από εδώ και πέρα στα αγωνίσματα θα τις έχει αλλά όλοι γνωρίζουμε πόσο δυνατός παίκτης είναι και σίγουρα η ζωή του πριν το παιχνίδι που κατακλυζόταν από γυμναστική και σκληραγώγηση θα παίξει μεγάλο ρόλο στο να μην παραδώσει τα όπλα εξαιτίας ενός τέτοιου τραυματισμού.

Survivor ανατροπή! Ατομικό από σήμερα το παιχνίδι!

Επική νίκη Nτάνου στο Survivor! Έπαιξε 15 φορές!
 
Υπάρχει πιθανότητα ο τραυματισμός κάποιου παίκτη να μπορέσει να τον ωφελήσει ώστε να μην μπορέσει να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του ως υποψήφιος προς αποχώρηση;

Υπάρχει περίπτωση ο τραυματισμός κάποιου να λειτουργήσει ως «ατομική ασυλία»;

ΌΧΙ! Κανείς παίκτης δεν θα βγει κερδισμένος από τον τραυματισμό του.

Οι παίκτες, ανεξαρτήτως τραυματισμού ή όχι θα μπορούν να ψηφιστούν από τους συμπαίκτες τους για να βρεθούν στην κρίση του κοινού, η οποία έχει διαμορφωθεί από την 24ωρη ψηφοφορία και τα αποτελέσματα αυτής έχουν δημιουργήσει την λίστα των, τότε, «9»

Επίσης, εφόσον το παιχνίδι γίνει ατομικό οι παίκτες ίσως αλλάξουν τακτική και αρχίζουν να βγάζουν εκτός τους πιο δυνατούς μιας και έχουν γνώση για το ποιοι είναι αυτοί.

Ο Αργυρός απάντησε στην Καινούργιου για τον λόγο που αποχώρησε η Παπαδοπούλου από το σχήμα τους!
 

Τι λέει η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ;

Η μεγάλη ανατροπή στο Survivor ήρθε! Ο χθεσινός τραυματισμός της Ευριδίκης Βαλαβάνη αλλάζει πλέον τα δεδομένα, γι’ αυτό το παιχνίδι γίνεται ατομικό μέχρι το τέλος του Survivor. 

Σε κάθε αγώνα επάθλου θα αγωνίζονται αγόρια και κορίτσια μεταξύ τους και νικητής θα είναι μόνο ένας.

Κι ενώ χθες θα αγωνίζονταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ευριδίκη Βαλαβάνη στον αγώνα επάθλου, ο τραυματισμός της Ευριδίκης στο πρώτο κιόλας αγώνισμα την έβγαλε εκτός αγώνα με αποτέλεσμα ο συμπαίκτης της να πρέπει ν’ αντιμετωπίσει εναλλάξ όλους τους «Μαχητές». Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναγκάστηκε να αγωνιστεί δεκαπέντε φορές ενάντια στους «Μαχητές» και να φέρει τη νίκη στην ομάδα του με σκορ 10-6. Το έπαθλο για τους δύο «Διάσημους» ήταν ν’ απολαύσουν ένα όμορφο βράδυ στην παραλία τους με ηλεκτρικό ρεύμα, φούρνο μικροκυμάτων για να ζεστάνουν το φαγητό τους, μια  μεγάλη οθόνη τηλεόρασης και συσκευή VR, με την οποία έπαιξαν βιντεοπαιχνίδια κι άκουσαν μουσική.

Το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.600.634 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 60,5.%, ενώ έφτασε μέχρι και 70,3%  όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 51,4%.

Το αγώνισμα στο οποίο κλήθηκαν χθες «Διάσημοι» και «Μαχητές» να αγωνιστούν απαιτούσε ισορροπία και γερά πόδια, κάτι το οποίο αποδείχθηκε πως διέθετε σε μέγιστο βαθμό ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που κατάφερε να… κατατροπώσει μόνος του τους «Μαχητές».

Πώς θα είναι στο εξής η συμβίωση στην παραλία των δύο ομάδων όταν στον αγωνιστικό χώρο όλοι οι παίκτες θα είναι αντιμέτωποι με όλους; Πόσο προετοιμασμένοι είναι οι παίκτες για την ξαφνική αλλαγή στο παιχνίδι που γυρίζει σε ατομικό; Τι θα γίνει με τον τραυματισμό της Ευριδίκης Βαλαβάνη και του Κώστα Αναγνωστόπουλου; Θα μπορέσουν να συνεχίσουν να αγωνίζονται;

Όλες οι απαντήσεις απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο επάθλου. Οι ανατροπές, η δράση και η ένταση έχουν τον πρώτο λόγο στον αποψινό εκπληκτικό αγώνα μάχης που έρχεται να κεντρίσει για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Μετά την κατακραυγή η Σόφη Πασχάλη κάνει ακόμα μια κ@λοτούμπα!

Τι είπε η Βίκυ Κάβουρα για την σχέση της με τον Κοκκινάκη!;

Δειτε Επισης

#J2US: Tο κοινό ανέτρεψε την βαθμολογία και τους έστειλε πρόωρα σπίτι
Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Προβλέπεται καύσωνας! Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα Live στην πιο fuego νύχτα του καλοκαιριού!
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Η αποκάλυψη του Σάββα Γκέντσογλου για το φλερτ στο #SurvivorGR: «Το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»
To #MonAmour έσπασε τα ρεκόρ - Το 1ο γαλλικό τραγούδι στην ιστορία του #Spotify - Ανακοίνωσε World Tour