Αποχωρούν απο το Nomads λόγω τραυματισμού δύο παίκτες! This is a spoiler!

Άσχημα τα νέα από τις Φιλιππίνες και το «Nomads», καθώς η δυσκολία των αγωνισμάτων μεταφράστηκε για ακόμα μία φορά σε τραυματισμό.

Μάθε όλα τα νέα των celebrity με ένα κλικ στο Celebrity News

Είχε φανεί και από τις προηγούμενες δοκιμασίες ότι ο βαθμός δυσκολίας ήταν πολύ μεγάλος, καθώς τα αγωνίσματα ήταν πιο επίπονα και απαιτητικά και από εκείνα του Survivor.

Έτσι οι παίκτες έφτασαν από νωρίς στα όριά τους, με αποτέλεσμα να έχουμε και νέους τραυματισμούς. Πιο συγκεκριμένα, δε μιλάμε για ένα, μα για δύο διόλου ασήμαντα ατυχήματα με πρωταγωνιστές δύο παίκτες από αντίπαλες ομάδες. 

Τα ατυχήματα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος επικράτειας, το οποίο θα παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Σύμφωνα με το Tvnea, η πρώτη παίκτρια που τραυματίστηκε είναι από την ομάδα της Φωτιάς. Και δεν είναι άλλη από τη Χριστίνα Κολέτσα.

Όσο για τον δεύτερο, ανήκει στην ομάδα των Ωκεανών (αθλητές) και ο κίνδυνος να βρεθεί εκτός παιχνιδιού και να επιστρέψει στην Ελλάδα είναι πιο μεγάλος, καθώς ο τραυματισμός του είναι πιο σοβαρός. Ο λόγος για τον Νικόλα…

Η Χριστίνα από την άλλη, είναι λιγότερο πιθανό να αναγκαστεί να εγκαταλείψει.

Ωστόσο, όλα θα κριθούν από τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες έχουν υποβληθεί οι δύο άτυχοι παίκτες…

 

Το Nomads συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του και στο Πρωινό σχολίασαν όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Στην εκπομπή μάλιστα προβλήθηκαν και αποκλειστικό απόσπασμα από το σημερινό, συνταρακτικό, επεισόδιο.

«Θα αλλάξουν τα μέρη. Αυτοί που είναι στη βίλα, μπορεί να μην είναι έτσι. Κάθε εβδομάδα θα έχουμε τα αγωνίσματα επικράτειας! Θα έχουμε έναν τραυματισμό και ένα γράμμα που θα προκαλέσει αναστάτωση!» αποκάλυψε η Φαίη, και πάσαρε το trailer. 

Σε αυτό, βλέπουμε ένα πραγματικά αδυσώπητο αγώνισμα επικράτειας, με τους παίκτες να παίζουν ράγκμπυ με… καταπέλτη! Οι παίκτες θα παλέψουν κυριολεκτικά σώμα με σώμα, προκειμένου να πάνε την μπάλα στην αντίπαλη ομάδα, και ο Νικόλας από την ομάδα των Ωκεανών θα τραυματιστεί άσχημα, με τη Μαντώ να κάνει λόγο για «διάστρεμμα» ενώ ένα γράμμα θα προκαλέσει αναστάτωση στον Γιώργο Μαυρίδη.

«Για να στείλεις σε κάποιον γράμμα, πάει να πει ότι δεν είσαι στην ίδια ομάδα. Από την Ελλάδα, κανείς δεν μπορεί να στείλει γράμμα. Άρα, είναι κάποιος από την αντίπαλη ομάδα, Για ποιο λόγο να θέλει κάποιος να δώσει γράμμα;» αναρωτήθηκε όλο νόημα η παρουσιάστρια. Η απορία παραμένει, και το σημερινό επεισόδιο αναμένεται… καθηλωτικό!

Όσο για το αγώνισμα; Εκεί αναμένεται να υπάρξουν ανίερες συμμαχίες, προκειμένου να εκπαραθυρωθούν κάποιοι άλλοι από κατάλυμα.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Δειτε Επισης

Ξεσήκωσε η «σατανίστρια» Ιρλανδία με την πεντάλφα - Έξαλλη η εκκλησία: «5 ηρεμιστικά έδωσα σε αρχιμανδρίτη»
Έλενα Τσαγκρινού: «Ο λόγος που δεν φτάσαμε τριάδα με το El Diablo ήταν λόγω του τίτλου»
Η αντίδραση της legendary Έλενας Παπαρίζου, τη στιγμή που η iconic Ελένη Φουρέιρα αποθεώνεται με το Fuego
H Ελένη Φουρέιρα πετάχτηκε από την καρέκλα τσιρίζοντας, για την επιτυχία της Silias Kapsi για την Κύπρο!
Η κατανομή των 10 φιναλίστ του Α’ Ημιτελικού στον Τελικό της #Eurovision 2024! Στο δεύτερο μισό η Κύπρος!
Η Μαρίνα Σάττι εξηγεί για το μονοπλάνο στη συμμετοχή της Ελλάδας στην #Eurovision 2024
#SurvivorGR: Νεύρα και εντάσεις και στους δύο πάγκους με την κόντρα Φάνη-Γκιουλέκα και ο νέος υποψήφιος
Μυστική αποστολή εις Αίγυπτον: H ιστορία των σοβιετικών πυραύλων SAM τους οποίους αγόρασε η Κύπρος
Η Κύπρος στον Μεγάλο Τελικό της 68ης #Eurovision! Αυτές είναι οι δέκα χώρες που προκρίθηκαν!
Η Silia Kapsis ξεσήκωσε το Malmö Arena με την δροσιά της, για την Κύπρο, στην 68η #Eurovision!