Γουνί: The amusement bar

To «Γουνί» άνοιξε τις πόρτες του τον Ιανουάριο του 2015, προσφέροντας στους επισκέπτες του την πρωτότυπη ιδέα του amusement Bar. Πλησιάζοντας το «Γουνί» σε ακουμπάει αρχικά η μουσική. Ακούσματα όπως Ethnic, Latin, Swing, Soul, Jazz ή Κλασσικά παλιά ελληνικά κομμάτια, συνθέτουν συνήθως την play list του μαγαζιού.

Μπαίνοντας, σε περιβάλλει το σκοτεινό βικτοριανό Decor με στοιχεία παλιού τσίρκου και Λούνα Παρκ, ενώ η αίσθηση της θεατρικότητας είναι έντονη. Ο υφιστάμενος Τροχός της Τύχης στο μπαρ και το Καρουζέλ ελεφαντάκι έξω στην αυλή, είναι μερικά από τα fun στοιχεία που συνάδουν στο χαρακτήρα του Amusement Bar. Στο πρώτο σου κιόλας ποτό, το  «Γουνί» θα σε συνεπάρει.

 

Στο μενού θα βρεις ευφάνταστα signature κοκτέιλ, ενώ θα ικανοποιήσεις την πείνα σου με πιάτα από τη διεθνή κουζίνα, όλα φτιαγμένα από τα χεράκια της κυρίας Γεωργίας. Από τα πιο αγαπημένα πιάτα των πελατών είναι η σπιτίσιες πίτσες της. Σερβίρονται ζεστές, φτιαγμένες της ώρας και με φρέσκα υλικά. Αν προτιμάς κάτι πιο υγιεινό, στο μενού θα βρεις υπέροχες σαλάτες, όπως αυτή με το blue cheese και το Quinoa, ενώ αν ψάχνεις κάτι για να μοιραστείς, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στα platters. 

 

 

 


H μαγείρισσα
Γεωργία Γεωργίου


 
Φτιάχνει το κάθε πιάτο με αγάπη και μεράκι. Από μικρή ανακατευόταν στην κουζίνα, ενώ αργότερα άνοιξε εστιατόρια με το σύζυγό της. Σήμερα δηλώνει επαγγελματικά αλλά και συναισθηματικά δεμένη με το «Γουνί».

Ποιό είναι το πρώτο φαγητό που δημιούργησες;
Κεφτεδάκια.
 
Ποιο είναι το υλικό που έχεις πάντα στην κουζίνα σου;
Όλα τα υλικά απαραίτητα για τα πιάτα μας.
 
Τι χρειάζεται ένα πιάτο για να είναι επιτυχημένο;
Καλές, φρέσκες, πρώτες ύλες.
 
Τι να περιμένει ένας πελάτης που έρχεται στο εστιατόριό σου για να φάει;
Πιάτα απολαυστικά και νόστιμα. Κάθε πελάτης μπορεί να είναι σίγουρος ότι αυτό που θα παραγγείλει, θα το απολαύσει.
 
Ποιον θα ήθελες να καλέσεις για φαγητό και τι θα του μαγείρευες;
 Τον Ηλία Μαμαλάκη. Φαίνεται να έχει γούστο στο φαΐ και το απολαμβάνει. Θα του έφτιαχνα μικρές μερίδες από κάθε τι στο μενού μας, για να ανοίξουμε και θέμα συζήτησης.  
 
INFO
Χριστόδουλου Σώζου 2Ε,
Λευκωσία
Τηλ. 22 101587

 

 

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου