Aστρολογικές Προβλέψεις 27 Μαρτίου - 2 Απριλίου

KΡΙΟΣ
Οι οικογενειακές υποχρεώσεις θα σας κρατούν απασχολημένους τη Δευτέρα και την Τρίτη. Συμβαίνουν πολλά στη ζωή σας αυτές τις μέρες και οι οικογενειακές εκδρομές θα σας ταλαιπωρήσουν για λίγο. Από την Τετάρτη και μετά μπορείτε να επικεντρωθείτε ξανά στα εκτός οικογένειας θέματά σας. Ίσως όλη σας η συγκέντρωση να είναι σε ένα σημαντικό σας άτομο.
ΤΑΥΡΟΣ
Μήπως έχετε κουραστεί από τη ρουτίνα; Μία καλή έκπληξη σας περιμένει καθώς η βδομάδα ξεκινά. Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να διασκεδάσετε λιγάκι, από την Τετάρτη όμως και μετά ίσως νιώσετε λίγο κυκλοθυμικοί, γι’ αυτό προσέξτε τη ζήλια σας. Το επόμενο Σαββατοκύριακο να είστε προσεκτικοί όσον αφορά και να αποφύγετε οποιαδήποτε μορφή τζόγου.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Καθώς η βδομάδα ξεκινά, νιώθετε έτοιμοι για δράση κι αυτό είναι καλό γιατί έχετε αρκετά επαγγελματικά μέτωπα ανοιχτά. Αν θέλετε να συνεχίσετε στα ίδια υψηλά επίπεδα αδρεναλίνης, βρείτε και λίγο χρόνο για ξεκούραση, ίσως με καλή μουσική που αγαπάτε. Μάλλον θα φανείτε τυχεροί και θα ζήσετε και κάποιες ερωτικές στιγμές μέσα σε όλο αυτό τον πανικό. Βασιστείτε στην ομαδική δουλειά.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα στο σπίτι, όμως μη χάσετε την υπομονή σας. Επιστρατεύστε όλη την καλοσύνη που έχετε για να τα λύσετε. Από την Τετάρτη και μετά θα είστε λίγο δύσκολοι στα αισθηματικά σας. Προσπαθήσετε να πάρετε βοήθεια από φίλους ή δώστε στον εαυτό σας λίγο περιθώριο χώρου και χρόνου.
ΛΕΩΝ
Όλοι είναι με το μέρος σας αυτές τις μέρες. Η επιβλητική παρουσία ας και οι χαρισματικές επικοινωνιακές σας ικανότητες κερδίζουν έδαφος, τόσο σε φιλικό κύκλο όσο και σε επαγγελματικό. Κάποιοι μάλιστα δεν θα αντέξουν να μη σας φλερτάρουν ανοιχτά. Προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι όταν προκύψει ανάγκη για να μην στραφεί όλο αυτό το κλίμα εναντίον σας. Περιπέτεια και έρωτας είναι οι κυρίαρχες λέξεις της βδομάδας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα θελήσετε να κάνετε κάτι διαφορετικό στην αρχή της βδομάδας. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε επίδειξη ικανοτήτων, προσέξτε όμως να μην το παρακάνετε. Από την Τετάρτη και μετά θα γυρίσετε στον παλιό σα εαυτό, όμως θα ξεχειλίζετε από περιέργεια για το τι γίνεται γύρω σας. Το Σαββατοκύριακο βρείτε τρόπους να χαλαρώσετε μόνοι ή παρέα με αγαπημένα σας πρόσωπα.
ΖΥΓΟΣ
Μπορεί να είστε full ερωτευμένοι, όμως μην ξεχάσετε να επικεντρωθείτε και λίγο στα πράγματα που σας αφορούν. Χρησιμοποιήστε όσες διπλωματικές ικανότητες έχετε για να ξεπεράσετε κάποιες δυσκολίες. Θα σκεφτείτε κάποιες πολύ καλές ιδέες και οι άλλοι θα εντυπωσιαστούν. Η προσοχή θα είναι στραμμένη πάνω σας όλη τη βδομάδα. Απολαύστε το.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μαύρα σύννεφα αναμένεται να φανούν στον πνευματικό σας ορίζοντα αρχές της βδομάδας. Δεν είναι εύκολο να ελέγξετε τα συναισθήματά σας γι’ αυτό καλύτερα να πάρετε άδεια απ’ όλα μέχρι να ηρεμήσετε. Οι αποφάσεις θα σας βγαίνουν πιο εύκολα, αν δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να σκεφτεί. Κάποιος ή κάποιοι θαυμαστές σας θα βγουν από την κρυψώνα τους.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η μεγάλη εικόνα θα είναι καθαρή σαν κρύσταλλο, καθώς η βδομάδα ξεκινά. Θα περάσετε πολύ ωραία αυτές τις μέρες και θα κάνετε μεγάλα σχέδια. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε και ακούστε τα όνειρά σας. Το επόμενο Σαββατοκύριακο θα είναι ένα από τα καλύτερά σας και θα το περάσετε περικυκλωμένος από καλούς φίλους.
ΤΑΥΡΟΣ
Ήρθε η στιγμή να βάλετε μπρος τα σχέδιά σας. Το φιλόδοξό σας πνεύμα δεν έχει όρια καθώς η βδομάδα ξεκινά. Ο ενθουσιασμός και το επιχειρηματικό σας πνεύμα είναι στα καλύτερά τους. Μπορεί να μην μοιράζονται όλοι τα ενθουσιώδη σας αισθήματα, όμως θα σας θαυμάζουν γι’ αυτή σας τη στάση απέναντι στη ζωή. Χρησιμοποιήστε αυτές τις μέρες για να οργανωθείτε και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Νέοι φίλοι, νέοι άνθρωποι, νέες καταστάσεις. Πολλά νέα πράγματα γύρω σας με τα οποία πρέπει να συνδεθείτε μαζί τους γρήγορα, παρόλο που δεν είναι και πολύ του χαρακτήρα σας. Οι σκέψεις σας θα είναι προσκολλημένες στην καριέρα και στις φιλοδοξίες σας, όμως μην βιαστείτε σε συμπεράσματα ή κινήσεις, καθώς το καθετί θέλει τον χρόνο του. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο οργανώστε κάποια εκδρομή με φίλους.
ΙΧΘΕΙΣ
Τα προβλήματά σας μπορούν να λυθούν με μία καλή συνεργασία που θα έχει φρέσκες προοπτικές. Θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να επιλύσετε τις διαφορές σας και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους, όμως μόνο αν διαλέξετε ένα εντελώς διαφορετικό μονοπάτι. Τετάρτη μέχρι και Παρασκευή πιθανόν να νιώθετε συναισθηματικά ασταθείς. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και αφήστε την τύχη να δουλεύει για σας.
 

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου