26 Celebrities που έγιναν μπαμπάδες μετά τα 60!

Η σκέψη δεν θέλω στο σχολείο του παιδιού μου να με λένε παππού του δεν ισχύει για αυτούς τους καταξιωμένους σταρς, που έγιναν μπαμπάδες σε ηλικία άνω των 60 ετών.

Ο διάσημος Έλληνας συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος, απέκτησε δίδυμα στα 77 του χρόνια με την 36χρονη σύζυγό του και τραγουδίστρια, Ηρώ Σαΐα, που έφερε στον κόσμο έναν γιο και μια κόρη με καισαρική τομή.

Ο Wood και ο …Βουτσάς βαδίζουν το δρόμο που άνοιξε ο χολιγουντιανός ηθοποιός Steve Martin , που έγινε πρώτη φορά πατέρας το Δεκέμβριο του 2012, σε ηλικία 67 ετών.

Εμείς βρήκαμε 26 Έλληνες διάσημους, αλλά και σταρς του Hollywood , που δεν δίστασαν να αποκτήσουν μωρό σε αρκετά μεγάλη ηλικία. Οι ξένοι σταρς στην πλειοψηφία τους έχουν πολύ νεότερη τωρινή σύζυγο, πολλές πρώην συζύγους και ερωμένες και κάποιοι είναι πολύτεκνοι.   

Σταύρος Ξαρχάκος: Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο διάσημος Ελληνας συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος, καθώς έγινε για δεύτερη και τρίτη φορά πατέρας στα 77 του χρόνια. Η 36χρονη σύζυγός του και τραγουδίστρια Ηρώ Σαΐα έφερε στον κόσμο έναν γιο και μια κόρη με καισαρική τομή, στο μαιευτήριο Ιασώ. Το ζευγάρι παντρεύτηκε, σε στενό κύκλο, τον Απρίλιο του 2015, στο εκκλησάκι του Island, στην Βάρκιζα. Ο καταξιωμένος συνθέτης έχει άλλη μια κόρη, την Πανδώρα, η οποία ασχολείται με την σκηνοθεσία και την υποκριτική.

Νίκος Κούρκουλος: Και ο Νίκος Κούρκουλος ήταν σε προχωρημένη ηλικία, όταν ήρθαν στον κόσμο τα παιδιά του από τη σχέση του με τη Μαριάννα Λατση. Όταν γεννήθηκε η Εριέττα, ο αξέχαστος ηθοποιός ήταν 59 ετών, ενώ όταν ήρθε στον κόσμο ο μικρότερος γιος του Φίλιππος ήταν 64

Κώστας Καζάκος: Ο 81χρονος σήμερα Κώστας Καζάκος έχει τέσσερα παιδιά. Τα τρία μικρότερα τα απέκτησε από το δεύτερο γάμο με την Τζένη Κόλλια. Ο γιος του Αλέξανδρος είναι 18 ετών, η Ηλέκτρα 13, ενώ τη μικρότερη Μάγια (7 ετών) την απέκτησε ενώ ήταν 73 χρόνων!

Ανδρέας Μπάρκουλης: Στα 64 του χρόνια έγινε και πάλι πατέρας. Το 2000 ήρθε στον κόσμο ο 15χρονος σήμερα Νικόλας

Τόλης Βοσκόπουλος: Ο 75χρονος Τόλης Βοσκόπουλος στα 61 του χρόνια καλωσόρισε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα του με την Άντζελα Γκερέκου. Η μοναχοκόρη του ζευγαριού, Μαρία σήμερα είναι 14 ετών.

Κώστας Βουτσάς: Μετά από προσπάθειες εξωσωματικής, ο 84χρονος Κώστας Βουτσάς και η κατά 48 χρόνια μικρότερη σύντροφός του, Αλίκη Κατσαβού έγιναν γονείς!

Θόδωρος Πάγκαλος: Ο 77χρονος πολιτικός Θόδωρος Πάγκαλος έγινε και πάλι πατέρας σε μεγάλη ηλικία, από το δεύτερο γάμο του. Στα 63 του χρόνια ήρθαν στον κόσμο οι δίδυμοι γιοι του, ενώ στα 66 του η μικρότερη κόρη του

Γιώργος Κωνσταντίνου: Ο 81χρονος Γιώργος Κωνσταντίνου στα 61 του χρόνια έγινε και πάλι πατέρας, της Άννα Μαρίας.

Mick Jagger: O γερόλυκος της ροκ, έχει 7παιδιά, 6 εγγόνια και 1 δισέγγονο! Ο Mick Jagger θα γίνει πατέρας για 8η φορά, στα 72 του! Εκπρόσωποι του θρυλικού συγκροτήματος «Rolling Stones», επιβεβαιώνουν ότι η 29χρονη σύντροφός του «γερόλυκου» της ροκ, Melanie Hamrick είναι έγκυος.

Άκης Τσοχατζόπουλος: Tο 2006 και στα 67 του χρόνια έγινε για τρίτη φορά πατέρας. Η σύζυγος του, Βίκυ Σταμάτη τού χάρισε ένα γιο

Νίκος Καρβέλας: Tο 2008 έγινε για δεύτερη φορά πατέρας στα 57 του χρόνια. Η σύζυγός του Ανίτα Πάνια τού χάρισε το γιο, Ανδρέα. «Γουστάρω που διαιώνισα το είδος του Καρβέλα με ένα παιδί. Ο γιος μου είναι αντικοινωνικός σαν τους γονείς του»

Μίμης Πλέσσας: Oπως ο ίδιος έχει παραδεχθεί, είχε το μοναδικό προνόμιο να αποκτήσει μια κόρη στα 74 του χρόνια. Στη φωτό με την 19χρονη κόρη του, Ελεάννα, ο 93χρονος Μίμης Πλέσσας. Την κόρη του έχει αποκτήσει με την Λουκίλλα Καρέρ.

Clint Eastwood: Ο θρύλος του Χόλιγουντ έγινε πατέρας για 7η φορά στα 66 χρόνια του, όταν η δεύτερη σύζυγός του, τηλεπαρουσιάστρια Dina Ruiz, γέννησε την κόρη τους, Morgan, το 1996. Η Μόργκαν είναι η μελαχρινή – η ξανθιά της φωτογραφίας είναι η κόρη του Φραντσέσκα, την οποία είχε αποκτήσει από τη σχέση του με την Βρετανίδα ηθοποιό Φράνσις Φίσερ.

Ronnie Wood: Ο θρυλικός κιθαρίστας των Rolling Stones, Rony Wood, απέκτησε δίδυμα στα 68 του χρόνια, με την 37χρονη σύζυγό του, Σάλι!

Woody Allen: Ο σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός ήταν στα 60 του όταν μαζί με την πολύ νεότερη σύντροφό του, Σουν Γι υιοθέτησαν τις κόρες τους, Bechet και Manzie Tio.

Larry King: Ο τηλεπαρουσιαστής σύμβολο ήταν 65 και 66 ετών όταν η έβδομη κατά σειρά σύζυγός του, Shawn Southwick King, γέννησε τους γιους τους, Chance και Cannon.

Donald Trump: Ο ούμπερ επιχειρηματίας και υποψήφιος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών έγινε πατέρας για 5η φορά στα 60 του με την τρίτη σύζυγό του, Melania Knauss-Trump, η οποία έφερε στον κόσμο τον Barron.

Julio Iglesias: Ο Ισπανός τραγουδιστής έγινε πατέρας για 8η φορά σε ηλικία 63 ετών όταν εκείνος και η πάλαι ποτέ σύντροφός του, μοντέλο Miranda Rijnsburger, γέννησε τον γλυκούλη Guillermo Iglesias Rijnsburger, το 2007.

Rupert Murdoch: Ο 84χρονος μεγιστάνας των media έχει 3 συζύγους και συνολικά έξι παιδιά. Τα τελευταία δύο τα έκανε σε ηλικία 70 και 72 ετών, με την τρίτη σύζυγό του, τη 47χρονη σήμερα, Wendi Deng Murdoch, με την οποία χώρισε το 2013.

Sir Paul McCartney: Ο σταρ των Beatles star έγινε για τέταρτη φορά πατέρας στα 61, όταν η προηγούμενη γυναίκα του Heather Mills, γέννησε την κόρη τους, Beatrice Milly, το 2003.

Hugh Hefner: Ο ιδρυτής και ψυχή του περιοδικού Playboy απέκτησε τον 21χρονο σήμερα αγαπημένο του γιο – με τον οποίο μοιάζουν καταπληκτικά – σε ηλικία 66 ετών.

Sir Elton John: Ο 65χρονος τραγουδιστής και η σύντροφός του, David Furnish απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους, Elijah Joseph Daniel Furnish-John, με παρένθετη μητέρα τον Ιανουάριο του 2013. Το ζευγάρι απέκτησε και τον πρώτο τους γιο, τον Zachary, επίσης μέσω παρένθετης το 2010.

Nick Nolte: Ο 75χρονος γνωστός σταρ του Χόλιγουντ ήταν 66 ετών όταν η Βρετανή σύντροφός του, Clytie Lane, γέννησε την κόρη τους, Sophie Lane Nolte. Ο ηθοποιός έχει παιδί τon 23χρονo Brawley και με την πρώην σύζυγό του, Rebecca Linger.

Rod Stewart: Ο διάσημος τραγουδιστής με τη χαρακτηριστική χροιά έγινε πατέρας για 8η φορά στα 66, όταν η τρίτη του γυναίκα, Penny Lancaster, τότε στα 39, γέννησε τον γιο τους, Aiden, το 2010.

Robert De Niro: Ο σταρ του Hollywood και η δεύτερη γυναίκα του, επίσης ηθοποιός Grace Hightower, απέκτησαν την κόρη τους Helen Grace, με παρένθετη τον Δεκέμβριο του 2011. Ο De Niro ήταν 68 ετών!

Steve Martin: Ο αγαπημένος κωμικός της Αμερικής έγινε για πρώτη φορά πατέρας το Δεκέμβριο του 2012, στα 67 (αν και δεν του φαίνεται η ηλικία του!). Η σύζυγoς του Anne Stringfield ήταν 41.


Πηγή: tff.gr

Δειτε Επισης

Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Φωτεινή Δάρρα: «Ο θάνατος της μητέρας μου με σημάδεψε, μετά από αυτό ενηλικιώθηκα»
Παντελής Τουτουντζής: «Όταν είπα στον αδελφό μου ότι είμαι γκέι, με πήρε αγκαλιά και μου είπε: Είμαι μαζί σου!»
Σοκάρει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τον Puff Daddy να ξυλοκοπά άγρια τη σύντροφό του
Χρήστος Δάντης: «Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδά και μετά μιλάμε»
Κατερίνα Λέχου: «Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά. Ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με μένα, τι θα τους εμφυσήσω»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Παιδί μπορεί να ξαναέκανα, αλλά γάμο, όχι. Δεν είναι κάτι που μου λείπει»
Ο Snik πήγε να αγοράσει ρολόι αξίας 116.000 ευρώ στο Ναύπλιο και προκάλεσε αναστάτωση
Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Έχω βέρα, αλλά δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Δεν υπάρχει κάποιος να με πάει στην εκκλησία»
Δώρα Τσαμπάζη για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Δεν είχα περιθώριο να πενθήσω. Δεν βρήκα ακόμα τον χρόνο»