Ποια είναι η Megan Marκle; 6 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για την νέα αγαπητικιά του πρίγκιπα Harry!

Ο πρίγκιπας Χάρι μάλλον ερωτεύτηκε και εμείς σκάσαμε από το κακό μας… τι της βρήκε αυτηνής της κακάσχημης, ατάλαντης, τριτοδεύτερης που δε βλέπεται… δεν καταλαβαμε!

Και ξάφνου, όλα τα φώτα έχουν πέσει πάνω της. Οι φανατικοί τηλεορασάκηδες που κατεβάζουν με μανία σειρές από το εξωτερικό, σίγουρα την έχουν δει -ίσως και ονειρευτεί- καθώς η Μέγκαν Μαρκλ ως ηθοποιός έχει πάρει μέρος σε διάφορα τηλεοπτικά projects.

Το θέμα είναι πως τώρα λέγεται ότι πρωταγωνιστεί στην καρδιά ενός από τους πιο πολύφερνους γαμπρούς της υφηλίου και δη γαλαζοαίματου, πρίγκηπα Χάρι. Συνεπώς ακούς παντού γι' αυτήν και τίποτα χειροπιαστό δεν ξέρεις.

Ώρα να μάθεις:

1.  Είναι η Ρέιτσελ Ζέιν των Suits.
Τα τελευταία πέντε χρόνια υποδύεται την «ωραία» δικηγόρο to be και αγαπημένη του πρωταγωνιστή Μάικλ Ρος στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά που πραγματεύεται τις περιπέτειες μιας εκ των μεγαλύτερων δικηγορικών εταιρειών στη Νέα Υόρκη. Η συγκεκριμένη δουλειά την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό.

 

2. Οι καταβολές της είναι... χολυγουντιανές και... ακαδημαϊκές.
Γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου του 1981, στο Λος Άντζελες από μητέρα Αφροαμερικανίδα ονόματι Ντόρια που είναι κλινική θεραπεύτρια, δασκάλα γιόγκα και πρόσφατη απόφοιτος από το πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια με μάστερ στην κοινωνική εργασία. Ο πατέρας της Τόμας από την άλλη, κατάγεται από την Ολλανδία και την Ιρλανδία, είναι συνταξιούχος κινηματογραφιστής (διευθυντής φωτογραφίας), ο οποίος έχει μάλιστα τιμηθεί με βραβείο Emmy για τη δουλειά του, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχει δουλέψει στις πασίγνωστες σειρές Σάντα Μπάρμπαρα και Παντρεμένοι με παιδιά τη κατά τις δεκαετίες του '80-'90.

3. Δηλώνει foodie, όπως και ταξιδιώτης του κόσμου, και παράλληλα διατηρεί ένα lifestyle μπλογκ ονόματι The Tig.
Είναι τόση η αδυναμία της στο καλό φαγητό (αν και δεν της φαίνεται σε καμία περίπτωση) που αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα της το έχουν περάσει οι σεναριογράφοι και στο ρόλο που υποδύεται στο Suits. Στο μπλογκ της -το οποίο σύμφωνα με τα λεγόμενά της αφορά απαιτητικούς ουρανίσκους- περνάει ο,τιδήποτε της κεντρίσει το ενδιαφέρον και έχει να κάνει με φαγητό, ταξίδια, μόδα και ομορφιά, δηλαδή συνταγές, επίκαιρες τάσεις και συνεντεύξεις με διασημότητες και γευσιγνώστες.

 

4. Είναι ζωντοχήρα.
Από το 2004 έως και το 2011 που αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, είχε σχέση με τον μάνατζερ Τρέβορ Ένγκελσον που δραστηριοποιείται στο Λος Άντζελες. Κάτι όμως δεν πήγε καθόλου καλά και το 2013, μετρώντας μόλις δυο χρόνια έγγαμου βίου, πήραν διαζύγιο, με άμεσο αποτέλεσμα μία σημαντική μερίδα του αντρικού πληθυσμού να αρχίσει να πιστεύει πως υπάρχει όντως θεός.

 

5. Είναι φιλόζωη μέχρι το κόκκαλο.
Υποστηρίζει φανατικά την υιοθεσία αδέσποτων και όχι την «αγορά» κατοικιδίων. Η ίδια έχει σώσει δύο παιχνιδιάρικα σκυλιά, τον Μπόγκαρτ και τον Γκάι, των οποίων τις χαριτωμένες φάτσες ποστάρει κάθε τρεις και λίγο στο προσωπικό της προφίλ στο ίνσταγκραμ με hashtag #adoptdontshop.

 

6. Είναι ακτιβίστρια με πλούσιο φιλανθρωπικό έργο στο ενεργητικό της.
Η Μέγκαν έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι η μητέρα της τη μεγάλωσε με το σκεπτικό ότι είναι πολίτης της υφηλίου με ορθάνοιχτα μάτια στη σκληρή πραγματικότητα. Με τα χρόνια, έχει παλέψει για τα δικαιώματα των γυναικών, συμμετέχοντας σε γενικής αποδοχής σχετικές καμπάνιες, εξάλλου έχει ταξιδέψει στη Ρουάντα και το Αφγανιστάν. Η φιλανθρωπία στο μεταξύ, λέγεται πως είναι αυτή που την ένωσε με τον πρίγκηπα Χάρι, ο οποίος έχει ξετρελαθεί με το γεγονός ότι η νέα του αγαπημένη νοιάζεται υπερβολικά πολύ για τον κόσμο, τα ζώα, για όλα τελοσπάντων.

 

 


 

Δειτε Επισης

Φωτεινή Δάρρα: «Ο θάνατος της μητέρας μου με σημάδεψε, μετά από αυτό ενηλικιώθηκα»
Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Σοκάρει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τον Puff Daddy να ξυλοκοπά άγρια τη σύντροφό του
Χρήστος Δάντης: «Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδά και μετά μιλάμε»
Κατερίνα Λέχου: «Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά. Ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με μένα, τι θα τους εμφυσήσω»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Παιδί μπορεί να ξαναέκανα, αλλά γάμο, όχι. Δεν είναι κάτι που μου λείπει»
Ο Snik πήγε να αγοράσει ρολόι αξίας 116.000 ευρώ στο Ναύπλιο και προκάλεσε αναστάτωση
Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Έχω βέρα, αλλά δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Δεν υπάρχει κάποιος να με πάει στην εκκλησία»
Δώρα Τσαμπάζη για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Δεν είχα περιθώριο να πενθήσω. Δεν βρήκα ακόμα τον χρόνο»
Αλέξης Γεωργούλης: «Χωρίς αυτούς η ψυχική μου ακεραιότητα θα ήταν δύσκολο να ανακάμψει»