Όταν ο Justin Theroux έβρισε τον Brad Pitt δημόσια και έριξε το instagram!

Τον Justin Theroux τον ξέρουμε ως ηθοποιό από κάποιες ταινίες του -τελευταία μάλιστα τον είδαμε στο «Κορίτσι του τρένου» όπου πρωταγωνιστεί- και φυσικά ως σύζυγο της Jennifer Aniston και καλυτέρα με αντίθετη σειρά.
Η δεύτερη, μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό των Bradgelina, ως απατημένη πρώην σύζυγος του Brad ξαναήρθε παρά τη θέλησή της στο προσκήνιο ως «δικαιωμένη» πια και για τους αντίστοιχους λόγους η μπάλα έχει πάρει και τον Threoux.
 
Δηλαδή τρελό ανακάτεμα και κουβέντα να γίνεται!
Σκέψου λοιπόν πως είναι να θέλεις γενικά να αποφύγεις την κατάσταση και να ανυπομονείς να περάσει επιτέλους στη σφαίρα της λήθης και το σύμπαν να συνωμοτεί εναντίον σου, μαζί με τον βλάκα τον Μέρφι και τον νόμο του. Κάπως έτσι πρέπει να αισθάνθηκε ο διάσημος ηθοποιός, καθώς άθελά του έβρισε τον Brad Pitt. Ένα έχω να πω σε αυτό το σημείο! Σοκ και δέος!
 
Ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο instagram μία φωτογραφία που απεικονίζει ένα γκράφιτι που έχει φτιάξει ο καλλιτέχνης Νικ Φλατ, χωρίς ωστόσο να δει τί γράφει στο φόντο του ανάμεσα στο πλήθος μηνυμάτων που υπάρχουν. 
 
Αν παρατηρήσεις στο βάθος δεξιά, εκτός από "fuck winter", "fuck politics" και ένα σωρό άλλες «ύβρεις» αναγράφεται και η φράση «fuck Brad Pitt» που λογικά λόγω... γλαφυρότητας δε χρειάζεται μετάφραση.
 
Το τί ακολούθησε στα ΜΜΕ όταν «αετομάτηδες» εντόπισαν τη φράση, το συνειδητοποιείς με ένα και μόνο γκουγκλάρισμα. Ο ίδιος προφανώς και δε μπήκε στη διαδικασία να προσέξει όλα όσα υπήρχαν πίσω από την κοπέλα της φωτογραφίας και εξαιτίας των επικών σχολίων στο διαδίκτυο, αναγκάστηκε να ανασκευάσει επί τόπου το ποστάρισμά του, απαντώντας στους κακεντρεχείς.
 
Για την ακρίβεια, πρόσθεσε το εξής hashtag: #andNOthispostisNOT'shading'anyonebecauseimnotelevemyearsoldimeanseriously, διευκρινίζοντας ότι αυτό το ποστ δεν επισκιάζει κανέναν αφού δεν είναι έντεκα ετών!

 

Δειτε Επισης

Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Φωτεινή Δάρρα: «Ο θάνατος της μητέρας μου με σημάδεψε, μετά από αυτό ενηλικιώθηκα»
Παντελής Τουτουντζής: «Όταν είπα στον αδελφό μου ότι είμαι γκέι, με πήρε αγκαλιά και μου είπε: Είμαι μαζί σου!»
Σοκάρει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τον Puff Daddy να ξυλοκοπά άγρια τη σύντροφό του
Χρήστος Δάντης: «Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδά και μετά μιλάμε»
Κατερίνα Λέχου: «Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά. Ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με μένα, τι θα τους εμφυσήσω»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Παιδί μπορεί να ξαναέκανα, αλλά γάμο, όχι. Δεν είναι κάτι που μου λείπει»
Ο Snik πήγε να αγοράσει ρολόι αξίας 116.000 ευρώ στο Ναύπλιο και προκάλεσε αναστάτωση
Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Έχω βέρα, αλλά δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Δεν υπάρχει κάποιος να με πάει στην εκκλησία»
Δώρα Τσαμπάζη για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Δεν είχα περιθώριο να πενθήσω. Δεν βρήκα ακόμα τον χρόνο»