Tα καλύτερα μέρη στον κόσμο για να περάσεις τα Χριστούγεννα

Εσείς πώς θα περάσετε τα φετινά σας Χριστούγεννα; Θα μείνετε εντός της χώρας ή θα βγείτε εκτός. Εμείς βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τις πιο ωραίες πόλεις των Χριστουγέννων που δεν θα έβαζε ποτέ ο νούς σας.
 
Ροβανιέμι, Φιλανδία
Για τους Φινλανδούς, η τοποθεσία Ροβανιέμι ακριβώς βόρεια του Αρκτικού Κύκλου είναι η έδρα των Χριστουγέννων. Τα παιδιά κάνουν μελόψωμο cookies με Κύριο Claus, εγγράονται στην Elf Σχολή και γράφουν τις λίστες επιθυμιών με μία παραδοσιακό πένα.
 
Βαλέτα, Μάλτα
Το κέντρο της πόλης Βαλέτα στη Μάλτα, είναι γεμάτη με το πνεύμα των Χριστουγέννων. Οι επισκέπτες μπορούν να βλέπουν αυτούς που τραγουδούν τα κάλαντα έξω από τον μπαρόκ καθεδρικό ναό του Αγίου Ιωάννη κατά τη διάρκεια της έλευσης και να χαζέψουν τησυγκλονιστική απεικόνιση των Χριστουγεννιάτικων στη Δημοκρατία οδό.

 

 

Μπαθ, Αγγλία

Μία αγαπημένη εποχή για την πόλη Μπαθ, αφού Χριστούγεννα στήνεται για 18 μέρες μία τεράστια αγορά που έχει πάνω από 170 ξύλινα σαλέ που πωλούν χαρακτηριστική βρετανικά χειροποίητα αντικείμενα σε ένα γραφικό γεωργιανό σκηνικό.



Βαρκελώνη, Ισπανία
Η παρέλαση Three Kings στους δρόμους της Βαρκελώνης είναι μία θαυμάσια πομπή αρμάτων. Οι Κανόνια ρίχνουν φωτιά και πυροτεχνήματα ξεκίνησαν καθώς ο δήμαρχος δίνει στους Μάγους τα κλειδιά της πόλης.

Νέα Υόρκη
Το Παγοδρόμιο Rockefeller Center λειτουργεί εδώ και 77 χρόνια. Το διακοσμημένο δέντρο εκεί αποτελεί μία 80χρονη παράδοση.


Νυρεμβέργη, Γερμανία
Η Χριστουγεννιάτικη αγορά του συμβουλίου της Νυρεμβέργης παίρνει πολύ στα σοβαρά να πωλούνται παραδοσιακά χειροποίητα παιχνίδια και σουβενίρ. Εδώ δεν θα βρείτε πράγματα μαζικής παραγωγής! Απαγορεύονται!

Κεμπέκ, Καναδάς
Οι σύγχρονοι κάτοικοι της Βικτώριας που επισκέπτονται το Κεμπέκ μπορούν να απολαύσουν το φως των κεριών το βράδυ και τις ιστορίες του Charles Dickens, που μιλούν λεπτομερώς για Χριστουγεννιάτικες παραδόσεις του παρελθόντος. Μην ανησυχείτε δεν είναι όλες καταθλιπτικές.

Ρέικιαβικ, Ισλανδία
Σειρές από μικρές, όμορφες καλύβες συνθέτουν την αγορά Yule Τάουν τα Χριστούγεννα στο Ingólfstorg, όπου οι επισκέπτες του Ρέικιαβικ μπορούν να παραλάβουν τα δώρα των Χριστουγέννων, να χαζέψουν τις διακοσμήσεις και να δοκιμάσουν τα νόστιμα σνακ.

Σαν Μιγκέλ ντε Αγιέντε, Μεξικό
Piñatas, Ποσάδα και ponche συνοψίζουν τις εορταστικές εκδηλώσεις στην πολύχρωμη μεξικάνικη πόλη του Σαν Μιγκέλ ντε Αγιέντε, όπου τα Χριστούγεννα είναι μία πανηγυρική και εορταστική υπόθεση.

Στρασβούργο, Γαλλία
Το πρόγραμμα του Στρασβούργου τα Χριστούγεννα είναι γεμάτο με συναυλίες και μια ξεχωριστή επιλογή των πολιτιστικών εκδηλώσεων.
 
 
 
 
Πηγή: mikresistories.org
 
 

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου