15+1 στιλάτες κύπριες

 1. Ραμόνα Φίλιπ-Τορναρίτη: To ladylike στυλ που έχει υιοθετήσει της ταιριάζει απόλυτα και το υποστηρίζει με μοναδικό τρόπο. Φορά τις δημιουργίες της με τον καλύτερο τρόπο, χωρίς να διστάζει να τις συνδυάζει συχνά και με κομμάτια επώνυμων οίκων. 

2. Γιώτα Παπαδοπούλου: Κομψή, όμορφη, λαμπερή σε κάθε της εμφάνιση. Η σύζυγος του Προέδρου του ΔΗΚΟ έχει πάντα ένα τρόπο να κερδίζει τα βλέμματα και τα καλύτερα σχόλια. Την έχουμε δει να επιλέγει συχνά D&G, Alaia και Marni. 

3. Σύλβια Μαυροπούλου: Θα μπορούσε να ήταν πρωταγωνίστρια στο Sex & The City! Είναι ένα αμετανόητο fashion girl, μια γυναίκα που λατρεύει τη μόδα και το αποδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση. Πειραματίζεται, αγαπά το mix & match και είναι από τις πρώτες που υιοθετεί τις νέες τάσεις της κάθε σεζόν. 

4. Ρίτα Αττάλα: Υπήρξε μούσα των MI-RO, φόρεσε δεκάδες δημιουργίες της Σύλιας Κριθαριώτη αναδεικνύοντας τη δουλειά της και εν τέλει το πάθος της για τη μόδα, την οδήγησε πριν μερικά χρόνια στη δημιουργία του δικού της brand, Ratt. Λατρεύει το μαύρο, το κόκκινο κραγιόν, τα παπούτσια επώνυμων οίκων και τα υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου. 

5. Μαρία Ιωάννου: Η επιτομή του less is more. Τα απλά κομψά outfits έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην γκαρνταρόμπα της, τα οποία συνδυάζει με υπέροχες δημιουργίες από τα Κοσμηματοπωλεία Nikos Ioannou Jewellers, πετυχαίνοντας έτσι, να παραμένει πιστή σε ένα ενδυματολογικό στυλ που μόνο διαχρονικό μπορεί να χαρακτηριστεί. Θα την δεις να φορά συχνά Anice καθώς και γνωστούς οίκους, ενώ δεν κρύβει ότι λατρεύει και την high street. 

6. Έφη Παπαιωάννου: Το ιδιαίτερο sexy-rock-chic στυλ της την κατατάσσει αναμφίβολα σε μία από τις πιο stylish Κύπριες. Λατρεύει τα παπούτσια, τα αξεσουάρ αλλά και τις τσάντες επώνυμων οίκων ενώ κάθε της εμφάνιση είναι τόσο εντυπωσιακή και προσεγμένη μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, που αφήνει πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις.

7. Αφροδίτη Χατζηρακλέους: Τόσο δικό της και τόσο μοναδικό, το στυλ της γνωστής σχεδιάστριας με τις ethnic επιρροές, μόνο ένα πράγμα μπορεί να "φωνάζει" -προχωρημένο fashion sense. 

8. Έμιλυ Γιολίτη: Τόσο καλοντυμένη όσο ελάχιστες! Λατρεύει το λευκό χρώμα και το beige γι' αυτό και τα επιλέγει τόσο στην καθημερινότητά της όσο και για τις πιο ξεχωριστές της εμφανίσεις. Η γκαρνταρόμπα της είναι γεμάτη με δημιουργίες Sonia Rykiel, Alexander McQueen, Michael Kors αλλά και Herve Leger. 

9. Μυρτώ Φεραίου: Αν και οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι περιορισμένες, το ανεπιτήδευτο στυλ της την κατατάσσει σε μία από τις πιο στυλάτες Κύπριες. Λατρεύει τον οίκο Lanvin, στην γκαρνταρόμπα της όμως, μια θέση κατέχουν και άλλοι σημαντικοί οίκοι μόδας όπως McQueen, Balenciaga και Philip Lim. 

10. Ιωάννα Μωυσέως: Πάντα ενήμερη για τις τάσεις της μόδας, ξεχωρίζει γιατί καταφέρνει να φορά τα ρούχα της, χωρίς να την φοράνε. Πολύ ξεχωριστή είτε επιλέγει ένα απλό vintage φόρεμα είτε μια επώνυμη δημιουργία.  

11. Τάνια Σκόρδα: Ερωτευμένη με την μόδα, ψάχνεται και ξεχωρίζει. Το απίστευτα γυμνασμένο σώμα της την βοηθά να αναδεικνύει ό,τι κομμάτι κι αν επιλέξει. Έχει αδυναμία στους μεγάλους οίκους μόδας, τους οποίους και φορά με ένα δικό της μοναδικό τρόπο.   

12. Λώρια Χατζηγεωργίου: Λατρεύει τη μόδα, επιλέγει δημιουργίες που ταιριάζουν στο γυμνασμένο σώμα της και πέρα από την λίστα με τις πιο καλοντυμένες Κύπριες, συγκαταλέγεται και σε αυτήν με τις πιο σέξι! 

13. Ελίνα Θεοδότου: Μπορεί οι δημόσιες εμφανίσεις της να έχουν μειωθεί από τότε που έγινε μαμά, ωστόσο η ίδια δεν έχει χάσει ούτε ίχνος από το απαράμιλλο στυλ της. Λάτρης της μόδας, επιλέγει τα it κομμάτια της κάθε σεζόν, δημιουργίες που αναδεικνύουν το σώμα της και τονίζουν τη θηλυκότητά της. 

14. Νάταλυ Κωνσταντινίδου: Η γνωστή σχεδιάτρια έχει υπέροχο στυλ και φορά με τον πιο ωραίο τρόπο τη δαντέλα, τα ruffles και τα cut-out, όλα αυτά δηλαδή που είναι και χαρακτηριστικά της δουλειάς της. 

15. Μελίνα Φύσα: Κάθε της εμφάνιση είναι μελετημένη και το στυλ της επικροτείται από τα Κυπριακά περιοδικά εδώ και χρόνια. Το πρωί θα την δεις με απλά, μάξι φορέματα και stylish γυαλιά ηλίου και το βράδυ με δημιουργίες "ψαγμένων" σχεδιαστών και brand πέραν των συνηθισμένων. Την έχουμε μάλιστα δει να φορά και ρούχα που φέρουν την υπογραφή εγχώριων σχεδιαστών όπως η Ρίτα Αττάλα (Ratt). Αδυναμία της το nude κραγιόν και τα έντονα τονισμένα μάτια. 

 16. Μελίνα Διονυσίου: Η γνωστή δικηγόρος από τη Λεμεσό, υιοθετεί συχνά ένα ladylike στυλ, φορώντας υπέροχες φούστες και φορέματα. Fresh και τολμηρή όσο πρέπει, συχνά μας εκπλήσσει με τις ενδυματολογικές της επιλογές, τις οποίες και επικροτούμε. 


Δειτε Επισης

Έγινε πρόταση γάμου από τον Χρήστο Δάντη στην Ασημίνα Χατζηανδρέου - Το μονόπετρο με το μαύρο διαμάντι
Αναβολή στη δίκη για τη δεύτερη καταγγελία εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου – Αμίλητος on camera
Βαρύ πένθος για την Βάνα Μπάρμπα - Πέθανε η μητέρα της σε ηλικία 85 ετών μετά από μάχη με την άνοια
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε συνέντευξη από τη μητέρα του – Η ιστορία αγάπης με τον πατέρα του
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Πέρασα από το στάδιο της θλίψης, στενάχωρες και βασανιστικές περιόδους»
Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Θανάση Ευθυμιάδη: «Σκεφτόμουν μήπως έχεις πάθει κάτι... Συγχώρα με»
Τέρενς Κουίκ: «Όπως ο πατέρας μου δεν έδωσε σημασία για εμένα, έτσι κι εγώ δεν έδωσα σε εκείνον»
Το άγνωστο παρασκήνιο με τον Άλεξ Παναγή, τη βραδιά που κέρδισε η Έλενα Παπαρίζου τη #Eurovision
Γιώργος Βογιατζής: «Ερωτεύτηκα τη σύζυγο του πρίγκιπα, τα παράτησε όλα! Συνειδητοποίησα ότι δεν έχω φράγκο»
Τα χασμουρητά στη συνέντευξη Τύπου και η αλήθεια για την υγεία της Μαρίνα Σάττι: «Χαζομάρα μου»