Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»

Φωκάς Ευαγγελινος: «Όταν πήραμε την πρώτη θέση με την Παπαρίζου, επιστρέφοντας είπα: Δεν θα μου το μαυρίσετε!» - «Με την Demy δεν είχαμε πάει καλά στην Eurovision, είχαν πάει όλα λάθος» - «Αν αξίζει η Κύπρος να πάρει υψηλή βαθμολογία, να την πάρει. Αν δεν αξίζει, να μην την πάρει»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Για την κριτική που ασκείτε κάθε φορά στις ελληνικές συμμετοχές της Eurovision αλλά και τον τρόπο που αυτές αναλύονται μετά τη βραδιά του τελικού μίλησε ο απόλυτος μέτρ Φωκάς Ευαγγελινός στο #Στούντιο4.

Μέσα σε όλα, ο Φωκάς Ευαγγελινός αναφέρθηκε στη συμμετοχή της Έλενας Παπαρίζου που μας χάρισε τη νίκη αλλά και σε εκείνη της Demy που δεν είχε πάει τόσο καλά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φωκάς Ευαγγελινός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τότε με την Έλενα Παπαρίζου ερχόμουν πίσω στην Ελλάδα με τέτοια χαρά, σαν παιδί. «Πήραμε την πρώτη θέση» έλεγα και όταν ήρθα εδώ, λέω «όχι παιδιά, δεν θα σας αφήσω να μου το μαυρίσετε αυτό». Εγώ δεν βγαίνω συχνά να μιλήσω ούτε γι’ αυτό που έχω κάνει, ούτε για το αποτέλεσμα που έχω φέρει. Αφήνω τα πράγματα να κρίνονται από αυτό που συμβαίνει».

«Δεν μου αρέσει το μετά, το να το αναλύω. Παίρνω όμως 100% την ευθύνη αυτού που κάνω. Δηλαδή θέλω, ναι, αν κάτι είναι αποτυχία να το χρεωθώ, Γιατί έχω κάνει και αποτυχίες, δεν είναι ξαφνικά οι πρώτες θέσεις. Για παράδειγμα, με την Demy δεν είχαμε πάει καλά, γιατί να μην το πω; Δηλαδή δεν είναι μόνο οι επιτυχίες. Εγώ το θυμάμαι και θέλω να το πω για να μην λένε ότι λέω μόνο για την Παπαρίζου».

«Τότε (σ.σ. με την Demy) είχαν πάει όλα λάθος! Ήταν πολλά πράγματα και άμα ασχοληθώ τώρα δεν θα τελειώσουμε. Μετά την Παπαρίζου όμως είπα μέσα μου «όχι ρε, δεν γίνεται να στεναχωρηθώ, δεν θέλω να βγω πουθενά» και δεν βγήκα πουθενά. Δεν το ήθελα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Φωκάς Ευαγγελινός στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός παραχώρησε δηλώσεις Και στο #StarBreakfast και στον Κωνσταντίνο Ντάφλο και μίλησε για το #Ζάρι της Μαρίνας Σάττι και όσα θα δούμε επί σκηνής.

«Ο ενθουσιασμός μου είναι ότι πρώτη φορά η Ελλάδα πάει με κάτι διαφορετικό σαν άκουσμα και πόσω μάλλον με τη Μαρίνα η οποία πρεσβεύει και όλο το διαφορετικό. Το κομμάτι έχει διαφορετικές θερμοκρασίες, λυρικά σημεία, έχει χορευτικά σημεία, έχει πολύ δυναμικά εκεί θα δεις και μια Μαρίνα που θα ερμηνεύει όλο αυτό και υποκριτικά και ενεργειακά. Επειδή ακούω συνέχεια για εύρημα και ποιο είναι αυτό. Εγώ θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά και θα το διαπιστώσετε εκείνη την ώρα. Δεν είναι το μονοπλάνο, γιατί αυτό που με εμπνέει από τη Μαρίνα είναι η αμεσότητά της» δήλωσε ο Φωκάς Ευαγγελινός και συνέχισε παρακάτω:

«Αυτό που νιώθω ότι έχει το Zari είναι ότι κρατάει ο ένας το χέρι του άλλου, δεν ξέρω γιατί μου βγαίνει αυτό».

Ο Φωκάς Ευαγγελινός μίλησε και στην εκπομπή #FaysTime.

«Δεν μπορώ να πω τι θα δούμε, γιατί ακούγονται διάφορα. Θα σας πω μόνο ότι εύρημα δεν θα υπάρχει, αλλά έχουμε δημιουργήσει τρία ευρηματικά λεπτά, πολύ διαφορετικά από αυτά που έχετε συνηθίσει και από εμένα. Είναι εμπνευσμένο από μία δημιουργική ομάδα, που όλοι μαζί στηρίζουμε την Μαρίνα, την οποία θα δείτε πολύ διαφορετικά στη σκηνή απ' ότι την έχετε συνηθίσει», είπε αρχικά ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Όσον αφορά το βίντεο κλιπ για το Zari, που θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό της Eurovision, απάντησε χαρακτηριστικά: «Η αισθητική του βίντεο κλιπ είναι ό,τι είμαστε σήμερα, μ' έναν τρόπο. Οι Έλληνες δεν πάνε στο Μοναστηράκι; Δεν βλέπουν την Ακρόπολη και πίνουν το ποτό τους; Δεν γλεντάνε; Προσωπικά μου άρεσε, χωρίς να είμαι στο team που το δημιούργησε. Είδα την Αθήνα με έναν νεορεαλισμό και χιούμορ. Όταν πρόκειται για κάτι που μας εκπροσωπεί, μην χάνουμε το χιούμορ μας».

Οι αγαπημένες συμμετοχές του στη Eurovision και η βαθμολογία Ελλάδας-Κύπρου

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις αγαπημένες συμμετοχές που χορογράφησε στη Eurovision. «Ξεχωρίζω από τις συμμετοχές μου την Έλενα Παπαρίζου. Ήταν θεά, φωνάρα, σκηνικά καταπληκτική και της άξιζε η πρώτη θέση. Επίσης ξεχωρίζω το “Hold Me” με το Αζερμπαϊτζάν, που με έχει συγκινήσει»

Όσον αφορά το δημοσίευμα που θέλει την ελληνική επιτροπή να έχει ήδη αποφασίσει να δώσει χαμηλή βαθμολογία στην Κύπρο, ο Φωκάς Ευαγγελινός κατέληξε: «Επειδή δεν ήμουν σε επιτροπή, δεν ξέρω πώς γίνονται τα πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι να γίνουν αντικειμενικά τα πράγματα. Αν αξίζει η Κύπρος να πάρει υψηλή βαθμολογία, να την πάρει. Αν δεν αξίζει, να μην την πάρει».

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της