Σύζυγος Δημήτρη Κόκοτα: «Είναι μία δύσκολη περίπτωση, πρέπει να έχουμε υπομονή. Δεν μας λένε λεπτομέρειες»

Τα σημάδια βελτίωσης του Δημήτρη Κόκοτα και οι προσευχές της συζύγου του: «Κρατάω την αισιοδοξία μου. Εύχομαι απλά να γυρίσει σπίτι και να τελειώσει αυτό το κακό όνειρο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Δημήτρης Κόκοτας δίνει καθημερινά μάχη για τη ζωή του μετά από την αιφνίδια καρδιακή ανακοπή.

Η σύζυγός του βρίσκεται στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή. Η αγωνία της κορυφώνεται όσο οι μέρες περνάνε και περιμένει ένα καλό νέο.

«Οι γιατροί μας είπαν ότι ήταν μία δύσκολη περίπτωση, πρέπει να έχουμε μεγάλη υπομονή χρειάζεται χρόνο. Δεν μας λένε λεπτομέρειες και το βρίσκω λογικό», ανέφερε η Κατερίνα Πετράκη, σύζυγος του τραγουδιστή στην #SuperΚατερίνα.

Σήμερα, οι γιατροί θα προσπαθούσαν να αποσωληνώσουν τον γνωστό τραγουδιστή μετά από τέσσερα 24ωρα που βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

«Έχει έναν δυνατό οργανισμό αυτές είναι οι πληροφορίες που έχουμε απλά ότι θα πάρει πολύ χρόνο και το κομμάτι που να αφορά το να τον ξυπνήσουν, ότι θα γίνει πολύ αργούς ρυθμούς και όχι ακόμα από όσο ξέρουμε αυτή την στιγμή που μιλάμε γιατί τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή και εύχομαι αν αλλάξει κάτι να είναι προς το καλύτερο».

Ο Δημήτρης Κόκοτας ένιωσε μία αδιαθεσία το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, στις πρόβες που έκανε για το «Just the 2 of us». Ξαφνικά κατέρρευσε μπροστά στους συνεργάτες του, χωρίς να έχει νιώσει προηγουμένως κάτι που να τον ανησυχήσει.

«Δεν είχε κανένα θέμα, καμία ενόχληση, καμία ένδειξη κούρασης, ή να έχει διάθεση, όσον αφορά την θερμοκρασία, ας πούμε να κρυώνει ή να ζεσταίνετε σε στιγμές που δεν δικαιολογείται.
01.50 Από το πρωί γυμναστική, πρόβα, έφυγε κατευθείαν για το JUST και αυτό, τίποτα άλλο», είπε η σύζυγός του.

8 λεπτά έμεινε χωρίς καρδιακό παλμό

Επί 8 ολόκληρα λεπτά ο γνωστός τραγουδιστής έμεινε χωρίς καρδιακό παλμό μέσα στο ασθενοφόρο κατά τη μεταφορά του στο «Γεννηματάς». Οι διασώστες κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή και να διασωληνωθεί άμεσα.

«Οι γιατροί μας λένε ότι το σώμα του, τα κιλά του ο οργανισμός του, βοηθάνε. Ένας υγιής οργανισμός, σίγουρα μπορεί να ανταπεξέλθει πιο εύκολα αλλά πάντα υπάρχουν και αστάθμητοι παράγοντες, αυτό μας λένε».

Η οικογένειά του αλλά και οι στενοί του συνεργάτες περιμένουν καθημερινά τα νεότερα για την υγεία του ελπίζοντας σε μία καλή εξέλιξη.

«Είναι μεγάλο σοκ. Το έχω πει χίλιες φορές δεν μπορώ δηλαδή ακόμα να το πιστέψω και να το συνειδητοποιήσω ότι μιλάμε για τον Δημήτρη αυτή την στιγμή. Είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι οι γιατροί. Θέλει ψυχραιμία, θέλει δύναμη πραγματικά», σημείωσε η Κατερίνα Πετράκη στο #ΤοPrwino.

Η σύζυγός του προσεύχεται για εκείνον περιμένοντας να του μιλήσει ξανά και να επιστρέψει γρήγορα στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, υπάρχουν σημάδια βελτίωσης και η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη αλλά σταθερή.

Η Κατερίνα Πετράκη Κόκοτα μίλησε ζωντανά στον Νίκο Ευαγγελάτο και εξομολογήθηκε ότι εύχεται να γυρίσει σύντομα ο σύζυγός της στο σπίτι και να τελειώσει το κακό όνειρο». 

«Οι γιατροί μας είπαν ότι ήταν μία δύσκολη περίπτωση, πρέπει να έχουμε μεγάλη υπομονή χρειάζεται χρόνο. Δεν μας λένε λεπτομέρειες και το βρίσκω λογικό».

«Έχει έναν δυνατό οργανισμό αυτές είναι οι πληροφορίες που έχουμε απλά ότι θα πάρει πολύ χρόνο και το κομμάτι που να αφορά το να τον ξυπνήσουν, ότι θα γίνει πολύ αργούς ρυθμούς και όχι ακόμα από όσο ξέρουμε αυτή την στιγμή που μιλάμε γιατί τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή και εύχομαι αν αλλάξει κάτι να είναι προς το καλύτερο», πρόσθεσε η Κατερίνα Πετράκη Κόκοτα.

Και συνέχισε: «Δεν είχε κανένα θέμα, καμία ενόχληση, καμία ένδειξη κούρασης, ή να έχει διάθεση, όσον αφορά την θερμοκρασία, ας πούμε να κρυώνει ή να ζεσταίνεται σε στιγμές που δεν δικαιολογείται. Από το πρωί γυμναστική, πρόβα, έφυγε κατευθείαν για το JUST και αυτό, τίποτα άλλο».

«Εγώ κρατάω την αισιοδοξία μου, ειδικά τώρα την χρειάζομαι. Εύχομαι απλά να γυρίσει σπίτι και να περάσει αυτό το κακό όνειρο. Έτυχε και σε μας, όπως και σε τόσο κόσμο. Ήταν προσεκτικός με την υγεία του αλλά δεν έχει εμμονή. Όταν ένιωθε κάτι, δεν το αμελούσε», συμπλήρωσε ολοκληρώνοντας η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα.

Ο στενός του συνεργάτης, Νεκτάριος Αναγνώστου, αλλά και η αδερφή του, Έλλη Κόκοτα, μίλησαν στην εκπομπή #SuperΚατερίνα για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή.

«Είναι τραγικό, κάθεται ο καθένας και γράφει πράγματα που δεν υπάρχουν. Αυτή τη στιγμή είναι κρίσιμη η κατάστασή του, είναι σταθερή. Τίποτα από αυτά που γράφονται δεν είναι αλήθεια. Ακόμη περιμένουν οι γιατροί να δουν πώς θα πάει η κατάσταση. Θα μας πεθάνουν πριν την ώρα μας; Όλοι θα πεθάνουμε κάποια στιγμή, όταν έρθει η ώρα μας. Γράφει ο καθένας ό,τι θέλει. Η κατάσταση είναι σταθερή. Δεν υπάρχουν αυτά που λένε ότι έφυγε από τη ζωή και δεν το λένε. Ας σεβαστούμε, είναι λεπτό το ζήτημα. Οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν» τονίζει ο κ. Αναγνώστου.

«Δεν είναι δυνατό να τα γράφουν αυτά δεξιά και αριστερά, ο άνθρωπος είναι οικογενειάρχης. Αντί να κάθονται να ασχοληθούν με πιο σοβαρά πράγματα. Σαν την υγεία δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο αλλά δεν μπορείς να λες πράγματα που δεν υπάρχουν. Δεν σέβονται ούτε την οικογένεια ούτε τον ίδιο» ξεσπάει ο συνεργάτης του Δημήτρη Κόκοτα.

Η αδερφή του τραγουδιστή, Έλλη Κόκοτα, αποκάλυψε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: «Υπάρχει μια μικρή βελτίωση και προχωράμε. Κάθε μέρα και καλύτερα. Θα τον ξυπνήσουν όταν πρέπει. Είναι αισιόδοξα τα μηνύματα. Περιμένουμε τα καλύτερα».

Tα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα μετέφερε στο #ToPrwino ο Γιώργος Λιάγκας.

Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής, ο τραγουδιστής, τον οποίο προσπάθησαν οι γιατροί να «ξυπνήσουν» χωρίς αποτέλεσμα, υποβλήθηκε σε δύο αξονικές εγκεφάλου και τα νέα είναι πολύ καλά από τις εν λόγω εξετάσεις.

Το πρωί της Τρίτης 2 Απριλίου, η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, Κατερίνα Πετράκη Κόκοτα μίλησε στον ΑΝΤ1. «Υπάρχει μία μικρή βελτίωση, ουσιαστικά είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα για εμάς. Το θετικό είναι αυτό, ότι είναι μία σταθερή κατάσταση. Υπάρχει μία ελάχιστη, έστω και μικρή βελτίωση κάθε μέρα. Σίγουρα οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί γιατί ο τρόπος που θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν την καλή του κατάσταση είναι πολύ αργός για να είναι ασφαλής, γιατί είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που πέρασε» είπε χαρακτηριστικά.

«Μας ζητάνε οι γιατροί υπομονή. Η προσωπική μου ελπίδα είναι ότι είναι μία σταθερή κατάσταση, καταλαβαίνω ότι μου δίνεται μία ελπίδα ότι θα πάει καλά αλλά πάντα συγκρατημένα μέχρι να ολοκληρωθεί. Οι υπόλοιπες εξετάσεις, παρότι έχουν γίνει δύο αξονικές κι έχουν βγει καλές, πάντα κρατάμε μία επιφύλαξη μέχρι να δούμε το αποτέλεσμα» πρόσθεσε, επίσης, η Κατερίνα Πετράκη Κόκοτα.

Δειτε Επισης

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα - Ματίνα Παγώνη: «Θα γίνει γρήγορα καλά»
Λένα Δροσάκη: «Όταν είπαμε με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στον γιο μου ότι χωρίζουμε, τρόμαξα»
Ελεονώρα Μελέτη: «Ένιωθα ότι ο κόσμος με σιχαίνεται, με λυπάται ή κάνει εμετό πάνω μου»
Ο Παντελής Τουτουντζής μετά απο 18 χρόνια σχέση & δύο παιδιά, παντρεύεται τον Νάσο στην Κρήτη
Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Πρόκειται για απάτη που ουδεμία σχέση έχει με μένα, θα υποβάλω μήνυση»
Δίκη σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου: Απαλλαγή για το αδίκημα του βιασμού ζήτησε ο εισαγγελέας
Η Ανδρομάχη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της - Ο Γιώργος Λιβάνης θα γίνει πατέρας
Ελένη Κοκκίδου: «Υπήρχαν άντρες οι οποίοι με έπιαναν σε μέρη του σώματος που απαγορεύεται»
Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Δήμητρα Ζέρβα μετά από μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της
Ο Δημήτρης Κόκοτας δεν υποστηρίζεται πλέον μηχανικά - Τα νεότερα για την υγεία του